Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Gearbest kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza až 1,2 % mindenből a webáruházból Gearbest

Eddig érvényes: 2021.06.15

 
   

Vásároljon be a lakásába, kertjébe és gardróbjába - mindezt egy helyen. A Gearbest webáruház termékek széles skáláját kínálja.... több

Aktuális kuponok akár 65% kedvezménnyel - Gearbest

+ akár 1,2 % vissza a vásárlásból

Válogasson a Gearbest.com webáruház aktuális kedvezményes kuponjai közül, így akciós áron vásárolhat elektronikát, háztartási cikkeket, ruhákat,… több

Akár 60% kedvezmény férfiruhákra és -cipőkre - Gearbest

+ akár 1,2 % vissza a vásárlásból

A Gearbest.com webáruházban akár 60% kedvezménnyel vásárolhat férfiruhákat és -cipőket, Kuponkód nem szükséges. több

Akár 50% kedvezmény a fogyasztói elektronikára - Gearbest

+ akár 1,2 % vissza a vásárlásból

Akár 50% kedvezmény a fogyasztói elektronikára a Gearbest.com oldalán. Kuponkód nem szükséges. több

A(z) Gearbest webáruházról

Imád vásárolni, de nem szívesen tölti szabadidejét bevásárlóközpontokban? Szerencsére már vannak más lehetőségek is, mint például az internetes vásárlás, amikor is pár gombnyomással vásárolhat bármilyen termékeket a világ minden részéről. Erre nyújt lehetőséget a Gearbest.com webáruház. Az online üzletközpontban mindent megtalál, ami csak eszébe jut. Elektromos eszközök széles kínálata, divat, otthon, kert, játékok és sok más.

A Gearbest webáruház

A rendelés a Gearbest webáruházból nagyon egyszerű. Először is regisztráljon a weboldalon, és kezdődhet is a vásárlás. Válogasson kényelmesen kategóriák szerint, vagy használja a keresőt, ha konkrét terméket keres. A webáruház elsődleges nyelve az angol, de elérhető más nyelveken is. Sajnos magyar fordítás egyelőre nincs, viszont a Google fordító segítségével magyarul is böngészhet a webáruházban.

gearbest regisztracio


Elektromos eszközök széles kínálata

A Gearbest elsősorban az elektromos eszközök kínálatára specializálódik. Új mobiltelefont vásárolna? Itt biztosan megtalálja, amit keres. Talál itt például Xiaomi telefonokat, amelyek kedvező áruknak köszönhetően egyre népszerűbbek. Ha már mobiltelefont vásárol, válasszon hozzá egy szép és praktikus telefontokot, vagy más egyéb kiegészítőt is. Talál itt természetesen okosórákat, számítógépeket, kamerákat, fülhallgatókat és sok más egyebet is.

Ingyenes szállítás

A Gearbest webáruházban fizethet online bankkártyával vagy Paypallel. Ha a terméket Kínából küldik, a szállítási idő átlagosan 18 nap. Amennyiben európai raktárból küldik, akár egy hét alatt az öné lehet a termék. A szállítási költség minden termék esetében individuális, azonban nagyon gyakran van lehetőség ingyenes szállításra. Ilyen esetben rendszerint tovább tart a szállítás.

Biztonságos vásárlás

Nem szeretne zsákbamacskát vásárolni? Minden rendelés előtt nézze meg az adott termék értékeléseit a "Customer Reviews" résznél, így növelve az esélyt, hogy a termékkel maximálisan elégedett lesz. Az értékelések valódi vásárlóktól származnak, sok esetben fényképekkel kiegészítve. A Gearbest webáruház világszerte több millió elégedett vásárlóval büszkélkedhet.

gearbest recenzie


Reklamáció és ügyfélszolgálat

Az egyik leggyakoribb kérdés a Gearbest webáruházzal kapcsolatban a reklamációval kapcsolatos. Mi a teendő, ha hibás vagy sérült termék érkezik? Ilyen esetben 45 napon belül visszaküldheti a terméket, így nem veszik el a pénze. Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a support@gearbest.com e-mail címen, vagy telefonon a 855 666 1888 számon. ĺrhat nekik az élő chaten vagy a Facebook Messengeren is. A kommunikáció nyelve az angol.

gearbest termekek


Gearbest mobilalkalmazás

Vásároljon még kényelmesebben, egyenesen a mobiltelefonjáról a Gearbest mobilalkalmazásnak köszönhetően. Az alkalmazás letölthető Androidra és iOS-ra is, keresse a Google Play vagy az App Store áruházakban, de megtalálja a letöltéshez szükséges linket vagy QR-kódot a Gearbest.com weboldalán is.

Kedvező vásárlás a Tiplinóval

Rendeljen a webshopból a Tiplinóval, és vásárlásának akár 1,2%-át visszaszerezheti. A cashbacknek köszönhetően igazán kedvező a vásárlás.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Gearbest webáruházról

Vásároljon be a lakásába, kertjébe és gardróbjába - mindezt egy helyen. A Gearbest webáruház termékek széles skáláját kínálja. Válassza ki a kedvenceit! Elektromos eszközök, ruhák, kiegészítők, lakásdekoráció, játékok és szépségápolás. Itt igazán mindent megtalál, amire szüksége lehet.

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 1,2 %  összeget a vásárlásból a  a Gearbest webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.