Cafago

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Cafago kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 3 % mindenből a webáruházból Cafago

Eddig érvényes: 2021.10.20

 
   

Minőségi elektronikát keres a lehető legjobb áron? Ne keressen tovább: ezt kínálja a Cafago.com. A webáruház a...

A(z) Cafago webáruházról

Cafago.com webáruház minőségi elektromos eszközök eladására specializálódott. A vásárlókat széles és egyedülálló kínálattal és rendkívül kedvező árakkal várják. Emelett vásárolhat itt kiegészítőket és eszközöket a háztartásba, kertbe vagy irodába, vagy a szabadidő eltöltéséhez és sportoláshoz. Ne habozzon, és nézzen körül a Cafago.com webáruházban.

Cafago eshop

A Cafago webáruház célja, hogy a vásárlóknak a legjobb minőségű termékeket kínálja hihetetlenül kedvező áron. A remek áraknak köszönhetően rengeteget spórolhat. Minden mobiltelefon, számítógép, kamera és más eszköz remek dizájnnal és megbízható minőséggel rendelkezik, amely minden termék esetében szigorú ellenőrzés alá esik. A Cafago.com webáruház egyszerű és átlátható, a termékeket kategóriák szerint csoportosítva találja, de használhatja a keresőt is.

Minőségi elektronika és más

A Cafago.com fő kínálatát az elektromos készülékek, különféle gadgetek és kütyük alkotják. A klasszikus mobiltelefonokon, kamerákon, fényképezőgépeken, televíziókon és okosórákon kívül talál itt RC játékokat, LED-lámpákat és világításokat, illetve rengeteg kiegészítőt a Smart home kategóriából. Számos tartozékot és kiegészítőt is talál elektromos eszközeihez. Az elektronikán kívül vásárolhat itt sportfelszerelés, hangszereket, autó-motor kiegészítőket és ékszereket is.

cafago

Fizetés és szállítás

A webáruházban fizethet bankkártyával vagy PayPallel. A termékeket a fizetés után 48 órán belül postázzák. A szállítási költség minden termék esetében más, azonban számos termékhez ingyenes szállítás is jár - keresse a free shipping jelzést. A rendelését nyomon követheti a My orders (rendeléseim) szekcióban. A szállítás ideje a szállítási módtól függően a következőképpen alakul:

 • Air mail: szállítási idő 10–30 munkanap
 • EMS: szállítási idő 6–10 munkanap
 • DHL: szállítási idő 3–8 munkanap
 • UPS: szállítási idő 3–7 munkanap

Kapcsolat

A Cafago számára fontos az ügyfél elégedettsége, ezért nagy hangsúlyt fektet a minőségi ügyfélszolgálatra. Kérdés esetén keresse őket a service@cafago.com e-mail-címen, és ők 1-2 munkanapon belül válaszolnak. Gyorsabb válasz érdekében írhat nekik a live chaten is.

Megtalálja őket a közösségi oldalakon is: Facebook, InstagramTwitter.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Cafago webáruházról

Minőségi elektronikát keres a lehető legjobb áron? Ne keressen tovább: ezt kínálja a Cafago.com. A webáruház a számos terméken kívül minőségi szolgáltatásokat is nyújt a vásárlóknak. Új mobiltelefont, kamerát vagy fényképezőgépet vásárolna? Estelg kiegészítőket vagy tartozékokat keres? Válogasson a Cafago.com széles kínálatából.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  3 %  összeget a vásárlásból a  a Cafago webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.