Cafago

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Cafago-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Cafago webáruházé.

Cafago kupon

A(z) Cafago webáruházról

Cafago.com webáruház minőségi elektromos eszközök eladására specializálódott. A vásárlókat széles és egyedülálló kínálattal és rendkívül kedvező árakkal várják. Emelett vásárolhat itt kiegészítőket és eszközöket a háztartásba, kertbe vagy irodába, vagy a szabadidő eltöltéséhez és sportoláshoz. Ne habozzon, és nézzen körül a Cafago.com webáruházban.

Cafago eshop

A Cafago webáruház célja, hogy a vásárlóknak a legjobb minőségű termékeket kínálja hihetetlenül kedvező áron. A remek áraknak köszönhetően rengeteget spórolhat. Minden mobiltelefon, számítógép, kamera és más eszköz remek dizájnnal és megbízható minőséggel rendelkezik, amely minden termék esetében szigorú ellenőrzés alá esik. A Cafago.com webáruház egyszerű és átlátható, a termékeket kategóriák szerint csoportosítva találja, de használhatja a keresőt is.

Minőségi elektronika és más

A Cafago.com fő kínálatát az elektromos készülékek, különféle gadgetek és kütyük alkotják. A klasszikus mobiltelefonokon, kamerákon, fényképezőgépeken, televíziókon és okosórákon kívül talál itt RC játékokat, LED-lámpákat és világításokat, illetve rengeteg kiegészítőt a Smart home kategóriából. Számos tartozékot és kiegészítőt is talál elektromos eszközeihez. Az elektronikán kívül vásárolhat itt sportfelszerelés, hangszereket, autó-motor kiegészítőket és ékszereket is.

cafago

Fizetés és szállítás

A webáruházban fizethet bankkártyával vagy PayPallel. A termékeket a fizetés után 48 órán belül postázzák. A szállítási költség minden termék esetében más, azonban számos termékhez ingyenes szállítás is jár - keresse a free shipping jelzést. A rendelését nyomon követheti a My orders (rendeléseim) szekcióban. A szállítás ideje a szállítási módtól függően a következőképpen alakul:

 • Air mail: szállítási idő 10–30 munkanap
 • EMS: szállítási idő 6–10 munkanap
 • DHL: szállítási idő 3–8 munkanap
 • UPS: szállítási idő 3–7 munkanap

Kapcsolat

A Cafago számára fontos az ügyfél elégedettsége, ezért nagy hangsúlyt fektet a minőségi ügyfélszolgálatra. Kérdés esetén keresse őket a service@cafago.com e-mail-címen, és ők 1-2 munkanapon belül válaszolnak. Gyorsabb válasz érdekében írhat nekik a live chaten is.

Megtalálja őket a közösségi oldalakon is: Facebook, InstagramTwitter.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Cafago webáruházról

Minőségi elektronikát keres a lehető legjobb áron? Ne keressen tovább: ezt kínálja a Cafago.com. A webáruház a számos terméken kívül minőségi szolgáltatásokat is nyújt a vásárlóknak. Új mobiltelefont, kamerát vagy fényképezőgépet vásárolna? Estelg kiegészítőket vagy tartozékokat keres? Válogasson a Cafago.com széles kínálatából.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Cafago más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  3 %  összeget a vásárlásból a Cafago webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be