Centralcar

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Centralcar kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 1,75 % mindenből a webáruházból Centralcar

Eddig érvényes: 2021.09.28

 
   

A Centralcar webshop autó- és motorkerékpár-alkatrészeket és kiegészítőket kínál. Gépkocsija típusa szerint keresheti ki...

A(z) Centralcar webáruházról

A Centralcar webáruházban megtalál mindent, amire autójához vagy motorjához szüksége lehet. A webshop fő kínálatát autó- és motoralkatrészek és kiegészítők alkotják. Rengeteg különböző márkájú autóhoz és motorhoz vásárolhatja meg a szükséges felszerelést. Garantáltan legjobb árak és csak eredeti alkatrészek - ezt kínálja a Centralcar.

centralcar


Centralcar alkatrészek

A Centralcarnál igazán személyre szabottan választhatja ki a szükséges alkatrészeket. Első lépésként válassza ki autója vagy haszongépkocsija márkáját, majd a típusát és évjáratát. Most már válogathat az elérhető alkatrészek közül. Belső felszerelés, hűtés, karosszéria, motor és sok más kategória közül válogathat. Amennyiben nem találja, amit keres, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, és ők megpróbálják beszerezni önnek a kívánt terméket.

Centralcar felszerelés és kiegészítők

Az alkatrészeken kívül kiegészítőket és egyéb felszerelést is vásárolhat autójához vagy motorjához: olajokat, akkumulátorokat, izzókat, folyadékokat és sok mást. Az autó ápolása is rendkívül fontos, nézzen körül az autóápolók és kozmetika kategóriában is.

Fizetési és szállítási módok

A Centralcar a következő fizetési módokat kínálja:

 • Utánvét
 • Banki utalás
 • Online bankkártyás fizetés

Amennyiben 15:00-ig rendel, a csomag 48 órán belül kiszállításra kerül. A csomagok szállítását a GLS futárszolgálat biztosítja, a szállítási költség 1490 Ft. Amennyiben rendelése eléri a 29 999 Ft összeget, a szállítás ingyenes.

Centralcar ügyfélszolgálat

Bármilyen probléma vagy kérdés esetén lépjen kapcsolatba a Centralcar ügyfélszolgálatával. Eléri őket a +36 70 228 944 6 telefonszámon hétfőtől péntekig 8:00–16:30 között. E-mailt is írhat az info@centralcar.hu címre, vagy használja a weboldalon található kapcsolati űrlapot. ĺrhat nekik Messengeren keresztül is. 

A Centralcart megtalálja a közösségi oldalakon, Facebookon és Instagramon is.

Ha a Tiplinóval vásárol, jutalomban részesül: rendelésének akár 1,5%-át visszanyerheti a cashbacknek köszönhetően.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Centralcar webáruházról

A Centralcar webshop autó- és motorkerékpár-alkatrészeket és kiegészítőket kínál. Gépkocsija típusa szerint keresheti ki az önnek megfelelő terméket. Talál itt olajokat, kenőanyagokat, autókozmetikát, akkumulátorokat és mindent, amire autójának vagy motorjának szüksége lehet. Kedvező árak, csak eredeti alkatrészek.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  1,75 %  összeget a vásárlásból a  a Centralcar webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.