BreastExtra

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a BreastExtra-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a BreastExtra webáruházé.

BreastExtra kupon

Kedvezményes BreastExtra csomagok

+ 6 % vissza a vásárlásból
 

Vásároljon BreastExtra kapszulákat kedvezményes csomagokban, és spóroljon.

A(z) BreastExtra webáruházról

A BreastExtra egy természetes anyagokból készült mellnövelő tabletta azoknak a nőknek, akik nem elégedettek mellméretükkel, viszont nem szívesen feküdnének plasztikai sebész kése alá. A BreastExtra rendkívül hatékony, az esetek 97%-ában egy kosármérettel nagyobb melleket eredményez 3 hónapon belül.

BreastExtra mellnövelő tabletták

Sok esetben a nők önbizalomhiányának forrása az, hogy nem elégedettek mellük méretével, formájával vagy feszességével. A közhiedelemmel ellentétben nem a plasztikai műtét az egyetlen megoldás. Szívesebben alkalmazna valamilyen természetes módszert? Próbálja ki a BreastExtra táplálékkiegészítő tablettát, 100% természetes anyagokból.

A készítmény gyógynövényekből készült, amelyek stimulálják a női szervezetet, hogy emlőmirigyszövetet hozzon létre, ez pedig a mellek növekedését eredményezi. Az első hatások már két héten belül észlelhetőek, három hónapon belül pedig egy kosármérettel is megnőhetnek a mellek.

breastextra

A BreastExtra használata

Válasszon a webáruházban elérhető csomagok közül: a tabletta 30–120 darabos kiszerelésekben vásárolható meg, a legnagyobb kiszerelés 4 hét szedésre elegendő. A szedést a menstruációs ciklus felében ajánlott elkezdeni, naponta két tablettát. Emellett ajánlott a magas tápértékű élelmiszerek fogyasztása, a kiegyensúlyozott étrend (gyümölcsök, zöldségek, gabonafélék, fehérjék) és a sok pihenés. Végül pedig tartsa magát a tervhez, ne hagyja félbe a tabletták szedését, és hamarosan megfigyelheti az első eredményeket.

Fizetés és szállítás

A webáruházban fizethet online bankkártyával vagy utánvéttel a termék átvételekor. A szállítási módok a következők:

 • DPD futárszolgálat: a szállítási idő 3 nap
 • GLS futárszolgálat: a szállítási idő 24 óra
 • FAN futárszolgálat: a szállítási idő 24 óra
 • Személyes átvétel Csomagküldő átvevőhelyen: több, mint 270 átvevőhely

A szállítási költség 1439 Ft, Csomagküldővel 949 Ft. Amennyiben 23 000 Ft felett rendel, a szállítás ingyenes. A terméket diszkrét csomagolásban küldik.

Visszaküldés és reklamáció

A BreastExtra 100%-os elégedettséget garantál, így ha bármilyen okból elégedetlen a termékkel, a bontatlan csomagolást 15 napon belül visszaküldheti, és visszatéritik önnek a teljes árát. A terméket a következő címre küldje: Isklad 180126/09 Augeri s.r.o., Stará Vajnorská 11, 831 04 Bratislava, Szlovák Köztársaság. Mellékelje az elállási nyomtatványt és a vásárlást igazoló okmányt is. A szerződéstől való elállás utáni 14 napon belül visszutalják önnek a pénzt.

Kapcsolat

Kérdésével forduljon az ügyfélszolgálathoz, amely munkanapokon 8:30–12:00, valamint 13:00–16:30 között elérhető a breastextrahu@augeri-nut.eu e-mail-címen. Kapcsolatba léphet velük a weboldalon található űrlapon keresztül is.

Mielőtt az ügyfélszolgálathoz fordulna, nézzen körül a "Gyakori kérdések" és a "Tanácsadó" szekciókban: lehet, hogy megtalálja a választ a kérdésére.

Kedvezményes vásárlás

Vásároljon a BreastExtra webáruházban a Tiplinóval, és vásárlásának akár 12,5%-át visszaszerezheti jutalomként. ĺgy igazán megéri vásárolni.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A BreastExtra webáruházról

Szeretné növelni mellméretét, de nem szívesen feküdne a plasztikai sebész kése alá? Erre fejlesztették ki a BreastExtra+ étrendkiegészítő mellnövelő tablettát. A tabletta gyógynövények és természetes anyagok komplexuma, hormon- és vegyszermentes, így nem kell félnie a mellékhatásoktól. Nagyobb és feszesebb mellek már két hét után.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

BreastExtra más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  6 %  összeget a vásárlásból a BreastExtra webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be