BreastExtra

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

BreastExtra kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 12,5 % mindenből a webáruházból BreastExtra

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

Szeretné növelni mellméretét, de nem szívesen feküdne a plasztikai sebész kése alá? Erre fejlesztették ki a BreastExtra...

A(z) BreastExtra webáruházról

A BreastExtra egy természetes anyagokból készült mellnövelő tabletta azoknak a nőknek, akik nem elégedettek mellméretükkel, viszont nem szívesen feküdnének plasztikai sebész kése alá. A BreastExtra rendkívül hatékony, az esetek 97%-ában egy kosármérettel nagyobb melleket eredményez 3 hónapon belül.

BreastExtra mellnövelő tabletták

Sok esetben a nők önbizalomhiányának forrása az, hogy nem elégedettek mellük méretével, formájával vagy feszességével. A közhiedelemmel ellentétben nem a plasztikai műtét az egyetlen megoldás. Szívesebben alkalmazna valamilyen természetes módszert? Próbálja ki a BreastExtra táplálékkiegészítő tablettát, 100% természetes anyagokból.

A készítmény gyógynövényekből készült, amelyek stimulálják a női szervezetet, hogy emlőmirigyszövetet hozzon létre, ez pedig a mellek növekedését eredményezi. Az első hatások már két héten belül észlelhetőek, három hónapon belül pedig egy kosármérettel is megnőhetnek a mellek.

breastextra


A BreastExtra használata

Válasszon a webáruházban elérhető csomagok közül: a tabletta 30–120 darabos kiszerelésekben vásárolható meg, a legnagyobb kiszerelés 4 hét szedésre elegendő. A szedést a menstruációs ciklus felében ajánlott elkezdeni, naponta két tablettát. Emellett ajánlott a magas tápértékű élelmiszerek fogyasztása, a kiegyensúlyozott étrend (gyümölcsök, zöldségek, gabonafélék, fehérjék) és a sok pihenés. Végül pedig tartsa magát a tervhez, ne hagyja félbe a tabletták szedését, és hamarosan megfigyelheti az első eredményeket.

Fizetés és szállítás

A webáruházban fizethet online bankkártyával vagy utánvéttel a termék átvételekor. A szállítási módok a következők:

 • DPD futárszolgálat: a szállítási idő 3 nap
 • GLS futárszolgálat: a szállítási idő 24 óra
 • FAN futárszolgálat: a szállítási idő 24 óra
 • Személyes átvétel Csomagküldő átvevőhelyen: több, mint 270 átvevőhely

A szállítási költség 1439 Ft, Csomagküldővel 949 Ft. Amennyiben 23 000 Ft felett rendel, a szállítás ingyenes. A terméket diszkrét csomagolásban küldik.

Visszaküldés és reklamáció

A BreastExtra 100%-os elégedettséget garantál, így ha bármilyen okból elégedetlen a termékkel, a bontatlan csomagolást 15 napon belül visszaküldheti, és visszatéritik önnek a teljes árát. A terméket a következő címre küldje: Isklad 180126/09 Augeri s.r.o., Stará Vajnorská 11, 831 04 Bratislava, Szlovák Köztársaság. Mellékelje az elállási nyomtatványt és a vásárlást igazoló okmányt is. A szerződéstől való elállás utáni 14 napon belül visszutalják önnek a pénzt.

Kapcsolat

Kérdésével forduljon az ügyfélszolgálathoz, amely munkanapokon 8:30–12:00, valamint 13:00–16:30 között elérhető a breastextrahu@augeri-nut.eu e-mail-címen. Kapcsolatba léphet velük a weboldalon található űrlapon keresztül is.

Mielőtt az ügyfélszolgálathoz fordulna, nézzen körül a "Gyakori kérdések" és a "Tanácsadó" szekciókban: lehet, hogy megtalálja a választ a kérdésére.

Kedvezményes vásárlás

Vásároljon a BreastExtra webáruházban a Tiplinóval, és vásárlásának akár 12,5%-át visszaszerezheti jutalomként. ĺgy igazán megéri vásárolni.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A BreastExtra webáruházról

Szeretné növelni mellméretét, de nem szívesen feküdne a plasztikai sebész kése alá? Erre fejlesztették ki a BreastExtra+ étrendkiegészítő mellnövelő tablettát. A tabletta gyógynövények és természetes anyagok komplexuma, hormon- és vegyszermentes, így nem kell félnie a mellékhatásoktól. Nagyobb és feszesebb mellek már két hét után.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  12,5 %  összeget a vásárlásból a  a BreastExtra webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.