Astratex

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Astratex kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza až 3,5 % mindenből a webáruházból Astratex

Eddig érvényes: 2021.09.28

 
   

Biztosan ismeri azt az érzést, amikor fehérneműt szeretne vásárolni, de valahogy egyik sem passzol igazán. Emiatt már nem kell tovább...

Ingyenes szállítás 18.000 Ft feletti vásárlás esetén - Astratex

+ akár 3,5 % vissza a vásárlásból

Az Astratex.hu webáruházban 18.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. több

Akár 50% kedvezmény a fehérneműkre - Astratex

+ akár 3,5 % vissza a vásárlásból

Akár 50% kedvezmény a fehérneműkre az Astratex.hu webáruházban. Kuponkód nem szükséges. több

A(z) Astratex webáruházról

A megfelelő fehérnemű kiválasztása nem könnyű feladat, így jobb, ha igazi profikra bízza magát. Az Astratex a fehérneműk és fürdőruhák értékesítésére szakosodott, és már 2000 óta a piacon van. Csehországi központjából folyamatosan terjeszkedett, ma már több európai országban van webshopja. Napjainkban Magyarország egyik legnépszerűbb fehérnemű-webáruháza.

Az Astratex fehérneműk

A fehérnemű az egyik legfontosabb ruhadarab, kiválasztása különös figyelmet igényel. Különösen igaz ez a melltartókra. Ha kényelmetlen a kosár, bevág a pánt vagy lenyomatokat hagy a bőrön, valami nincs rendben. Az Astratex segít önnek kiválasztani a megfelelő méretet és fazont.

astratex


Fürdőruha minden alakra

A megfelelő fürdőruha kiválasztása sok nőnek fejtörést okoz. Biztosan ismeri a dilemmát: egyrészes vagy kétrészes, mintás vagy egyszínű? Az Astratexen megtalálja a megfelelő darabot minden alakra, legyen az homokóra, körte vagy alma. Akár sportos, akár elegáns a stílusa, a megfelelő fürdőruhában ön lesz a strand sztárja.

Fizetési módok

Az Astratex a következő fizetési módokat kínálja:

 • Bankkártyás fizetés
 • Paypal
 • Banki utalás
 • Utánvétel

Szállítási lehetőségek

Válassza ki az önnek megfelelő szállítási módot. A következők állnak rendelkezésére:

 • DPD futászolgálat
 • Magyar Posta
 • Csomagküldő

A szállítási díj előre fizetés esetén 990 Ft, utánvéttel 1190 Ft. Ha ingyenes szállítást szeretne, vásároljon 18 000 Ft felett.

astratex2


Reklamáció az Astratexen

A hibás termékeket a 24 hónap jótálláson belül visszaküldheti vagy kicserélheti. A terméket gondosan becsomagolva, kitöltött termékcsere- és termékvisszaküldési lappal együtt postázza a következő címre: FROGMAN s.r.o. ID: 118, astratex.hu, Környei út 44, 2800 Tatabánya. Ha a cserét választja, az új termék szállítása ingyenes. Reklamációját rendszerint 10 napon belül elintézik.

Kitűnő ügyfélszolgálat

Ha érdeklődni szeretne rendelése állapotáról, az Astratex termékeiről, árakról, rendelésről vagy bármi egyébről, forduljon az ügyfélszolgálathoz. Telefonon hívja a +36 19 989 767 számot hétfőtől péntekig 8:00–17:00 között. Érdeklődhet e-mailben is az info@astratex.hu címen, vagy használja az Astratex élő chatet, amely elérhető a weboldalon.

Kövesse az Astratexet Facebookon és Instagramon is.

Kedvezményes vásárlás az Astratexen

Az Astratexen gyakran talál szezonális leértékeléseket és egyéb akciókat, így még kedvezőbben vásárolhat fehérneműt vagy fürdőruhát. A weboldalon talál egy állandó "Akciók" fület is, ahol heti akciók, speciális ajánlatok és egyéb kedvezmények várják. Az Astratex bekapcsolódik az olyan eseményekbe is, mint az évente rendezett Black Friday.

A Tiplinóval nem marad le semmilyen akcióról vagy leárazásról. Vásároljon az Astratexen a Tiplinóval, és rendelése összegének akár 3,5%-át visszaszerezheti.

Astratex kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

25% kedvezmény fürdőruhákra -

26.08.2021 - A 25% kedvezmény a fürdőruhákra vonatkozik az Astratex.hu webáruházban. A kuponkódot a kosárban…

20%-os kupon

21.07.2021 - 480x480

20%-os kedvezmény

20.06.2021 - Kuponkód: JUNE20

Májusi kupon - 20%-os kedvezmény

23.05.2021 - A 20% kedvezmény 12.990 Ft felett érvényes, a végösszegből kerül levonásra az Astratex.hu…

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Astratex webáruházról

Biztosan ismeri azt az érzést, amikor fehérneműt szeretne vásárolni, de valahogy egyik sem passzol igazán. Emiatt már nem kell tovább idegeskednie. A legnépszerűbb fehérneműwebshop, az Astratex fehérneműk széles skáláját kínálja a legkisebb mérettől a legnagyobbig, különféle szabásban és színben. Megtalálja azt a darabot, amely úgy fog állni, mintha önre szabták volna!

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 3,5 %  összeget a vásárlásból a  a Astratex webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.