Astratex

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Astratex kupon

Magyarország egyik legnagyobb fehérnemű webáruháza kínálatában minőségi fehérneműk széles választékát találja, különböző méretekben. Az új kényelmes fehérneműjét megveheti olcsóbban, ha az online vásárlás során Astratex kupont használ, amelynek köszönhetően több 10%-kal olcsóbban vásárolhat vagy szert tehet ingyenes szállításra. Kivárhatja az Astratex melltartó akcióit vagy a novemberi Black Friday akciót és minden vásárlásnál igénybeveheti a pénzvisszatérítés lehetőségét.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Astratex-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Astratex webáruházé.

Astratex kupon

Astratex.hu akció 50% kedvezmény fürdőruhákra

Eddig érvényes: 2024.07.02

+ akár 2 % vissza a vásárlásból

Az Astratex.hu webáruhában bizonyos fürdőruhákat akár féláron szerezhet be.

Astratex.hu akció 40% kedvezmény férfi fehérneműre

Eddig érvényes: 2024.07.02

+ akár 2 % vissza a vásárlásból

Az Astratex.hu online áruházban most akár 40%-os kedvezménnyel vásárolhat kiválasztott férfi alsóneműket.

Akció Astratex.hu 40% kedvezmény fehérneműkre

Eddig érvényes: 2024.07.02

+ akár 2 % vissza a vásárlásból

Jelenleg az Astratex.hu webáruházban az akcióban lévő kiválasztott fehérneműkre akár 40% kedvezményt is találhat.

Astratex.hu akció 30% a női alsókra és tangákra

Eddig érvényes: 2024.07.02

+ akár 2 % vissza a vásárlásból

Az Astratex.hu webáruházban most akár 30%-os kedvezményt is kaphat a kiválasztott tangákra és alsókra.

Astratex melltartó akció 30% kedvezmény a megjelölt darabokra

Eddig érvényes: 2024.07.02

+ akár 2 % vissza a vásárlásból

Az Astratex.hu webáruházban most akár 30%-os kedvezménnyel vásárolhat kiválasztott melltartókat.

Spórolás az Astratex.hu webáruházban

Már az Astratex.hu webáruházának meglátogatásakor szembe találja magát a látogató egy kedvezmény kínálattal. Ez 10% kedvezményre jogosít fel és csak egyszer alkalmazható. Beváltásának feltétele a minimum 14 900 Ft összegű vásárlás. A kedvezmény 7 napig érvényes és nem kombinálható más kedvezmény kódokkal. Továbbá szezonális kiárusítás által is lehet spórolni vagy megvárhatja az Astratex Black Friday akciót is. A fekete pénteket követő hétfőn pedig ott a Cyber Monday nevezetű akció is.

Heti akciói alatt korlátozott ideig 10-40%-os kedvezménnyel vásárolhatja meg a kategóriában található termékeket. Nem utolsó sorban, Astratex kuponok felhasználásával teszi lehetővé vásárlói számára a kedvezményes vásárlást. Kihasználhatja a pénzvisszatérítés lehetőségét is, melynek köszönhetően visszakaphatja a fizetett összeg egy részét. Ehhez nem kell mást tennie, mint a Tiplino oldalán kiválasztani az Asratex kedvezményeket és a szokásos módon végrehajtani a rendelést. A megspórolt összeget a Tiplino jóváírja a bankszámlájára. Ingyenes szállítás is lehetséges ebben a webshopban, mégpedig 19 900 Ft feletti vásárlási összegnél.

Spórolási lehetőség az is, ha az Astratex klub tagja lesz. Tagként ugyanis minden vásárlása után pontokat kap. Ezek mennyisége a megvásárolt és kifizetett áruk árától függ, melyeket az Astratex az áru elküldése után írja jóvá. Minden megvásárolt termék után visszakapja az érték 8%-át. A pontokért járó jutalom mindig más. Érdemes odafigyelni, mivel a pontok korlátozott ideig használhatók fel.

A(z) Astratex webáruházról

A megfelelő fehérnemű kiválasztása nem könnyű feladat, így jobb, ha igazi profikra bízza magát. Ez az áruház a fehérneműk és fürdőruhák értékesítésére szakosodott, és már 2000 óta a piacon van. Székhelye és raktára Csehországban található. Magyarországon kívül jelen van Romániában, Szlovákiában, Lengyelországban, Ausztriában, Ukrajnában és Bulgáriában. Napjainkban Magyarország egyik legnépszerűbb fehérnemű webáruháza, amit remek kínálatának, páratlan minőségének és az Astratex kuponoknak köszönhet.

Kép

Így tehet szert Astratex kuponra

A legegyszerűbb módja, ha követi a Tiplino.hu portált, ahol minden aktuális kedvezményt és Astratex kupont megtalál. A kuponok egyszerű felhasználási módjáról lejjebb olvashat. Ezekről akkor sem marad le, ha feliratkozik a webáruház hírlevelére vagy beköverti a Facebook vagy Instagram csatornáját.

Astratex melltartó akciók és sok más akció

Szezonnak megfelelő kiárusítással várja vásárlóit, mely alatt termékek hosszú sorát veheti meg különböző kedvezményekkel, melyek elérik az akár 60%-ot is. A nyári szezont követően évente talál Astratex fürdőruha leárazást is. A leárazás értéke ilyenkor eléri az elképesztő 70%-ot. Az Astratex Black Friday alkalmával bikiniket, fürdőruhákat, alsóneműket, melltartókat, pizsamákat és köntösöket vásárolhat eszméletlen árengedménnyel. 

Kevésbé elterjedt az emberek köztudatában a Cyber Monday. Ez szintén az árzuhanás napja, de csak az online térben érvényes. A Black Friday-t követő hétfőn tartják meg, sikere egyértelmű, ugyanis az online kereskedők ilyenkor realizálják a legtöbb megrendelést. Ez a webáruház ilyenkor általában ingyenes szállítást és akár 70% kedvezményt kínál.

Kép

Astratex melltartó, Astratex fürdőruha és minden, ami fehérnemű

Az Astratex.hu főleg minőségi melltartóiról és alsóneműiről híres, viszont kínálatában találhatók fürdőruhák, hálóruhák és lakástextil is. A menüje a következő képpen oszlik fel:

 • Női
 • Férfi
 • Gyermek
 • Fürdőruhák
 • Hálóruházat
 • Lakástextil
 • Outlet
 • Felfedezés
 • Új termékek

A fehérnemű az egyik legfontosabb ruhadarab, kiválasztása különös figyelmet igényel. Különösen igaz ez a melltartókra. Ha kényelmetlen a kosár, bevág a pánt vagy lenyomatokat hagy a bőrön, valami nincs rendben. Ebben az áruházban választhat, hogy bélés nélküli, bélelt vagy részben bélelt melltartók szeretne. Fazonját tekintve lehet push-up, bardot, bralette, sportos, szoptatós vagy kisebbítő. Külön kategóriát képeznek az erotikus és az esküvői melltartók. Abláció utáni melltartók is elérhetők, hogy kényelmesen viselhesse azt egy műtéti eljárás után is. További jó hír, hogy Astartex kupon beváltásával mindezt olcsóbban vásárolhatja meg.

A megfelelő fürdőruha kiválasztása sok nőnek fejtörést okoz. Biztosan ismeri a dilemmát: egyrészes vagy kétrészes, mintás vagy egyszínű. Az Astratex fürdőruhái között megtalálja a megfelelő darabot minden alakra, legyen az homokóra, körte vagy alma. Akár sportos, akár elegáns a stílusa, a megfelelő fürdőruhában Ön lesz a strand sztárja. A fürdőruhák menüpontban strandkendőket, strandruhákat és strandtáskákat is talál, melyekre szintén válthat be Astratex kupont. Férfiak számára 3 stílus érhető el, mégpedig: sort, boxer és fecske. Senkit se tévesszen meg, attól még a férfiaknak szánt fürdőruházat kínálata is igazán gazdag.

Alvása kényelméhez hozzátartozik a jó pizsama is. Ebben az Astratex.hu segítségére lehet nőknek, férfiaknak, kisfiúknak és leánykáknak szánt hálóruházatával. A hálóruházat fogalma nem csak pizsamát rejt, hanem köntösöket és hálóingeket is. Kismamák és szoptatós anyukák is találnak itt maguknak egy csinos és kényelmes darabot. Természetesen az erotikus darabok sem hiányozhatnak a kínálatból, hisz a hálószobához ez is hozzátartozik.

Az otthonát is felöltöztetheti csinos és kényelmes darabokba. Ágyneműhuzatok, párnák, paplanok és számos más textil, aminek szükségét veszi a hálószobában. A fürdőszoba sem képez kivételt, ugyanis törölközők, kilépők. fürdőlepedők és különböző szettek gazdag kínálatát találja itt. Külön gyermekek számára készült ágyneműhuzatok, lepedők, párnák és plédek várják a szülőket illetve nagyszülőket. A konyhában hasznos asztalterítők, konyharuhák, alátétek, bögrék és palackok is lehetnek stílusosak. Az otthon igazi szakértője a vidaXL, ahol a vidaXL kuponok rendelkezésre állnak, ha spórolni szeretne egy kicsit. 

Eelérhető az Outlet kínálat is, az Outlet menüpontban. Itt megtalálja a márkás fehérneműket mégpedig kedvező áron. A Felfedezés menüpontban megtalálja az aktuális speciális ajánlatot valamint az Inspirációt Ördög Nóra szerint. Az "Új termékek" kategória megnevezése önmagáért beszél. Az utolsó választási lehetőség az aktuális szezonnak megfelelő kiárusítás.

Ezért az Astratex.hu

Nagyon fontos, hogy a melltartó kényelmes legyen és ne keserítse meg mindennapjainkat. Pontosan ezért dolgozott ki az Astratex mérettáblázatot, mely aprólékos és érthető. Így már az online vásárolt alsónemű is passzolhat. Hosszú évek kutatása és méregetése segített ezt létrehozni. Több tényező is fontos: a derékbőség, mellbőség, csípőbőség és a mell alatti bőség. Nem csak melltartókra vonatkozik a mérettáblázat, hanem női alsókra és tangákra, női atlétákra, női pizsamákra és hálóingekre, férfi pizsamákra, egyrészes női fürdőruhákra, női fürdőruha alsó részére, női fürdőruha felső részére, férfi fürdőnadrágokra, gyermek fürdőruhákra, leggingsre, combfixre, harisnyanadrágra, pólókra, ingekre, ruhákra, női fehérneműkre varrások nélkül, női funkcionális ruházatra és férfi funkcionális ruházatra is. A másik előnye, hogy nagyméretű melltartókat is értékesít, mint például a 120J. Ilyen nagyméretű melltartót a Bonprix webáruházban talál még.

Sok hasznos tanács is rendelkezésre áll, hogy megtalálja a megfelelőt. Ez az úgynevezett melltartó kisokos. A weboldal végigvezeti különböző kérdésekkel ezen a kisokoson, aminek a végeredménye a tökéletes melltartó méret megtalálása. A szükséges adatok hozzá a magasság, életkor, alakja típusa, melle típusa és pozíciója, mellbőség, mell alatti bőség, derékbőség illetve a jelenleg viselt melltartó mérete és márkája. Eredményképpen megkapja a javasolt melltartó méretet, a típust és a megfelelő melltartók kínálatát is. Garanciát vállalnak a javasolt méretre, ha mégsem lenne elégedett, egyszerűen és ingyenesen kérhet cserét. További tanácsok is várják azt illetően, hogy milyenek a tökéletesen illeszkedő melltartó jelei.

Az Astratex tehát mindent megtett és megtesz azért, hogy az online vásárolt melltartó tökéletesen illeszkedjen, hogy ne érezze hátránynak azt, hogy nem tudja felpróbálni a kiszemelt darabot. Emellett gyors szállítást biztosít, mely a 12:00-ig leadott termékeknél 2 munkanap, hogy hamar élvezhesse új alsóneműje kényelmét. Az Astratex szemmel láthatóan tudja mit csinál, erről tanúskodik a már megszámlálhatatlan elégedett vásárló száma valamint a Megbízható Bolt tanúsítvány is, pedig olyan konkurensekkel néz szembe az online térben, mint az Answear vagy About You , ahol szintén folyamatosan érhetőek el Answear kuponok és About You kuponok.

Reklamáció, csere és visszaküldés

A csere vagy visszaküldés lehetősége, illetve menete nagyon egyszerű a webáruházban. Online szépen végigvezetik az egyes lépéseken. Nincs másra szüksége, mint a rendelésben szereplő e-mail címre vagy bejelentkezhet az Astratex felhasználói fiókjába. Ezután meg kell jelölni a terméket/keket, amelyeket cserélni vagy visszaküldeni szeretne. Csere esetén itt kiválaszthatja az új terméket. Ha az ár a visszaküldött és újonnan választott termék között nem egyezik, visszatérítik, vagy ki kell fizetni azt. Ezután csak be kell csomagolni a terméket. A csomagnak a fuvarlevelet is tartalmaznia kell. Már csak el kell vinni a csomagot egy Packeta átvevőhelyre. A visszaküldés vagy csere a vásárlástól számított 45 napon belül lehetséges. Ingyenesen a Packeta szolgálattal történik és már 5 napon belül küldik is a kiválasztott új árut.

Ahogy mindenhol máshol, itt is megtörténhet, hogy hibás terméket kap, amelynek hibáját nem Ön okozta. Ilyenkor folyamodhat reklamációhoz, mégpedig a vásárlástól számított 24 hónapon belül. Telefonon vagy e-mailben kezdeményezhet reklamációt, mégpedig +36 1 998 9767 számon hétköznapokon 8:00 és 16:00 között vagy az info@astratex.hu címen. A reklamálni kívánt árut csomagolja be, mellékelje az elérhetőségét, a rendelés számát, a hibaleírást, a termékcsere- és termékvisszaküldési lapot és a reklamáció rendezésének kért módját, majd juttassa el az Astratex.hu, Gyáli út 18-20. (B épület), Budapest, 1097 címre. A reklamáció előre haladásáról e-mailben értesítik.

Astratex kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Kupon - 20% kedvezmény a saját márkás termékekre az Astratex.hu oldalon

20.06.2024

Kupon - 25% kedvezmény minden termékre az Astratex.hu oldalon

15.06.2024

25% kedvezmény minden termékre | Astratex kupon

09.06.2024

Astratex kupon 10% kedvezmény

01.06.2024

20% kedvezmény a bélés nélküli melltartókra az Astratex.hu oldalon

24.05.2024

25% kedvezmény kiválasztott termékekre

01.06.2024

Kedvezményes kupon Astratex 25% kedvezmény a kiválasztott termékekre

14.05.2024

20% kedvezmény | Astratex

15.05.2024

Astratex kupon 30% kedvezmény a női alsóneműkre

13.05.2024

Kedvezményes kupon Astratex 20% kedvezmény minden termékre

01.05.2024

Astratex kupon felhasználása

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt vagy más módon tett szert kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Astratex kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran az Astratex.hu  webshopban.

Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. A kosár összegzése alatt "Kedvezménykód" megnevezésű mezőt. Az alatta található mezője írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá az "Érvényesít" gombra. Nincs más hátra, mint befejezni a vásárlást. Ha más módon tett szert kuponra a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Recenzió Astratex

raczerzsebet9

15.02.2024 5.0

Teljesen meg vóltam elégedve a termékkel

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Astratex más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 2 %  összeget a vásárlásból a Astratex webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be