Petissimo

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Petissimo-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Petissimo webáruházé.

Petissimo kupon

Kedvezményes kupon Petissimo 25% a Purina Dog Chow kutyaeledelekre Petissimo

Eddig érvényes: 2024.04.21

+ 3 % vissza a vásárlásból

A 25 % kedvezmény a Dog Chow kutyaeledelre vonatkozik a Petissimo.hu webáruházban, ahol a kedvezménykódot a kosárban adja meg. Használja ki a… több

Purina Pro Plan kekszek - 20% kedvezmény

Eddig érvényes: 2024.04.30

+ 3 % vissza a vásárlásból

A kedvezmény nem kuponhoz kötött.

Akció Petissimo 20% kedvezmény a közeli lejáratú termékekre

Eddig érvényes: 2024.04.13

+ 3 % vissza a vásárlásból

Közeli lejáratú termékek a Petissimo oldalán 20% kedvezményig. Nézd meg az akciós kínálatot és vásárolj most olcsóbban!

AdTab rágótabletta - 10% kedvezmény és ajándék

Eddig érvényes: 2024.04.30

+ 3 % vissza a vásárlásból

A kedvezmény nem kuponhoz kötött.

Ingyenes szállítás Petissimo 16.000 Ft felett

Eddig érvényes: 2024.04.13

+ 3 % vissza a vásárlásból

Vásárolj a Petissimo weboldalán 16 000 Ft felett és ingyenes szállítás kapsz! Ha rendelésed meghaladja a 20 000 Ft-ot akkor ráadásként még 200… több

A(z) Petissimo webáruházról

A Petissimo webáruházában több, mint 100 márka teljes termékválasztéka található meg állateledek terén. A webshopban kutyák, macskák, lovak, madarak, kisállatok, sőt akár méhek részére készült tápok, táplálékkiegészítők és jutalomfalatok is megvásárolhatók. Emellett különböző kiegészítők és felszerelések is elérhetők az oldalon, például nyakörvek, pórázok, almok vagy tisztálkodási szerek. A Petissimo garantálja a legjobb minőséget, hiszen kínálatukban kizárólag prémium kategóriás termékek találhatók meg, hogy kedvenceinek a legjobbat tudja biztosítani.

Kép

Így spórolhat a Petissimo webáruházban

A Petissimon számos márkatól található állateledel. Ahhoz, hogy a házi kedvence etetése ne legyen egy vagyon, a Petissimo folyamatosan kínál leárazásokat vagy közeli lejáratú termékeket akciós áron. Regisztrációval automatikusan a hűségprogram tagjává válik. Keretein belül vásárlása után hűségpontokat írnak jóva felhasználói fiókjában. Ezeket a pontokat lehet a következő vásárlás alkalmával beváltani.

A Petissimo webshop részt vesz a Petissimo Black Friday akcióban is, mégpedig leárazásokkal vagy ingyenes szállítás lehetőségével. Számtalan kedvezményes kupon érhető el, amely ebben a webshopban érvényesíthető. A Tiplinon keresztül kihasználhatja a pénzvisszatérítés lehetőségét is. A Petissimon való vásárlásnál így visszakaphatja a fizetett összeg egy részét. Ehhez nem kell mást tennie, mint a Tiplino oldalán kiválasztani a Petissimo kedvezményeket és a szokásos módon végrehajtani a rendelést. A megspórolt összeget a Tiplino jóváírja a bankszámlájára. Ingyenes szállítás is lehetséges ebben a webshopban, mégpedig 15 999 Ft feletti vásárlási összegnél. Ha nem szeretne lemaradni az aktuális kedvezményekről, iratkozzon fel a Petissimo hírlevélre vagy kövesse Facebook illetve Instagram csatornáját.

Petissimo kínálat

A Petissimo gondol házi kedvenceire, nem csak eledellel hanem minden szükséges tartozékkal és kiegészítővel. Már 2006 óta van a piacon, de eleinte csak kutyáknak forgalmazott tápokat, jutalomfalatokat, konzerveket és kiegészítőket. Folyamatosan fejlődött és bővült a kínálata, mára pedig Magyarország mellett számos külföldi államba is szállítja termékeit. Manapság a kínálata a következő:

 • Kutya
 • Macska
 • Kisállat
 • Madár
 • Méh
 • Gazdi

A kutyusok számára négy márka közül lehet válogatni: Sam´s Field, Happy Dog Supreme, Royal Canin, Acana. Kutyatápon kívül kutyakonzervek, nedvestápok és kutyaszalámik is elérhetők. A kutyafekhelyek minden méretben, színben és kialakításban megtalálhatók. Állatgyógyászati eszközök is beszerezhetők, például élősködők ellen, gyógytápok és táplálékkiegészítők is. A kutyaneveléshez szükséges kiegészítők, mint a felszerelések, nyakörvek, hámok és pórázok pár kattintással az Öné lehet. Minden bizonnyal talál itt kutyája számára egy cuki ruhát is. Ha kényeztetni kívánja kedvencét, megteheti a széles játék és jutalomfalat választékkal. 

Kép

A cicákra is gondolnak a Petissimonál olyan mértékben, mint a kutyusokra. Számukra is található ebben a webshopban szárazeledel, konzerv és nedvestáp. Minden ápoláshoz és fürdetéshez szükséges készítményt meg tud itt vásárolni. A cicusok számára fontos az alomtálca és a bele tartozó alom, hogy kedvence nyugodtan végezhesse dolgát. Ezért a Petissimonál minden méretben és színben megtalálható, ahogy a nekik szánt bútorok és fekhelyek is. Védheti cicusát a Petissimon vásárolt gyógytáppal és az élősködők ellen készült készítménnyel is. További állatoknak szánt vitaminokat és gyóhyszertári készítményeket a Mogyi állatpatikában is talál.

A kisállatok sem maradnak ki a Petissimo kínálatából. Megtalálható minden, ami egy nyúl, egér, patkány, chinchilla, degu, tengeri malac, hörcsög, vadászgörény vagy sündisznó tartásához szükséges. Nem csak tápra kell gondolni, hanem ketrecekre, faforgácsra, játékokra, itatókra, vitaminokra és kisállat szállítókra.

A madártartás nem csak díszmadarakra értetendő, hanem galambokra is. Ezért osztották fel a madártartás kellékeit erre a két kategóriára: galamb, díszmadár. Díszmadarak számára talál itt eledelt, táplálékkiegészítőt és rágcsálnivalókat. Galambtartáshoz szükséges felszerelések, almok, kiegészítők és elősködők elleni szerek pár kattintással beszerezhetők.

A lovak is megérdemlik a jutalomfalatot egy-egy edzés után, amit itt természetesen szintén megtalál. Ápolást és táplálékkiegészítőket is igényelnek, de nem kell aggódni, mert a kínálat e téren is gazdag. A lovaknak szánt szárazeledelek magától értetődő. A méhtartáshoz szükséges táplálékiegészítőket is meg tudja vásárolni itt.

Ezért a Petissimo

A Petissimo számos módon segít pénzt spórolni az állattartás mellett. Az egyik ilyen módja például a hűségprogramja. Nem kell mást tennie, mint regisztrálni és máris taggá válik. Vásárlása során minden terméknél láthatja hány hűségpontot ér. Ezeket a pontokat válthatja be a fizetési módoknál. Elég kiválasztani a "Hűsgpontok felhasználása" lehetőséget. Egy pont egy forintot ér, de készpénzre nem váltható. Lejárati ideje 6 hónap a hűségpont jóváírásától számítva. Csak az internetes leadott rendelés után jár pont. A jóváírás akkor történik meg, ha a termék át lett véve és a számla ki lett egyenlítve. Egy megrendelés során maximum a rendelés végösszegének 10%-a lehet hűségpontokkal fizetve. A 20 000 Ft-ot meghaladó vásárlás esetén, nem csak ingyen szállításra tesz szert, hanem plusz 200 hűségpontra is. Regisztrációval beállíthatja a figyelmeztetést is, hogy ne fogyjon ki az állateledelből.

Számos elismeréssel rendelkezik. Például a Megbízható Bolt címet 2015-től évente megnyerte. Ez a díj lehet népszerűségből és minőségből fakadó. Egyes években a Petissimonak sikerült mindkettőt elnyerni. Árösszehasonlító portálokon is szerepel, mint az árgép.hu és az árukereső.hu. Ez is tanúsítja versenyképes árait. Mivel gyógyszertári termékeket is kínál állatoknak, VET minősítéssel is rendelkezik, ami annyit jelent, hogy legálisan működik gyógyszertárként. Számos pozitív Petissimo vélemény olvasható magán a weboldalon is. Ebből is nyilvánvalóvá válik a szolgáltatások magas színvonala illetve a termékek minősége. Számos szállítási és fizetési módot tesz lehetővé, rövid szállítási idővel.

Emellett további átvételi pontok is rendelkezésre állnak. Közéjük tartozik a Petissimo raktára és állatpatikák szerte az országban. Magyarországon számos más országban is elérhető, mégpedig: Románia, Ausztria, Németország, Horvátország, Csehország, Szlovákia, Lengyelország, Bulgária, Olaszország és Szlovénia.

Átvevőhely
CímNyitvatartás
BudapestTáblás utca 36 "E" épület, 1097Hé.-Pé.: 8:00-16:30
Budapest VII. kerület

Primavet Egyetemi Állatpatika

István utca 9, 1078

Hé.-Pé.: 9:00-17:00
Szo.: 9:00-14:00

Budapest XIV. kerület

Primavet Állatpatika és Pet Shop

Komáromi út 35-37, 1142
Hé.-Pé.: 8:00-17:00
Nyíregyháza

Állatkórház Patika és Petshop

Nyíregyházi út. 6/a, 4551
Hé.-Pé.: 8:00-17:00
Szekszárd

Tolnagro Állatpatika és Petshop

Rákóczi utca 142-146, 7100

Hé.-Pé.: 8:00-17:00

Visszaküldés és elállási jog

A Petissimo webshopjából rendelt termékek esetében a csomag átvételétől számított 14 napban, indoklás nélkül visszaküldheti a termékeket. Azonban fontos megjegyezni, hogy higiéniai és fogyasztóvédelmi okokból egyes termékek visszaküldésére a felbontást követően nincs lehetőség, ilyenek például az állateledelek, táplálékkiegészítők, gyógyszerek. A szerződéstől a rendelés és termék kézbesítése közötti időszakban is el lehet állni.

Továbbá a termékekre kellékszavatosság, termékszavatosság és jótállás is érvényes. A jótállás olyan termékeknél, melyek értéke eléri a 10 000 Ft-ot, viszont nem haladja meg a 100 000 Ft-ot egy év. Ha a termék értéke meghaladja a 100 000 Ft-ot, de nem lépi túl a 250 000 Ft-ot, a jótállás két év. 250 000 Ft értékű termék esetén három év jótállás érvényes. A terméket minden esetben a Petissimonak kell visszaküldeni. A pontos lépésekért keresse fel a Petissimo ügyfélszolgálatát. Ezt megteheti a +36 (1) 999-4630 telefonszámon hétköznap 8:00 és 17:00 között, valamint e-mailben az info@petissimo.hu címen.

Petissimo kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

5% kedvezmény Foresto nyakörvekre + ajándék

31.03.2024

Pedigree Dentastix jutalomfalatok 20% kedvezménnyel

31.03.2024

15% kedvezmény Royal Canin termékekre

31.03.2024

Royal Canin akció 10%

29.02.2024

Pedigree akció 20%

29.02.2024

Akció Petissimo 20% kedvezmény a Mark & Chappell termékekre

29.01.2024

Akció Petissimo 20% kedvezmény a Friskies termékekre

29.01.2024

Akció Petissimo 15-30% kedvezmény a Royal Canin márkára

29.01.2024

Sam´s Field mackaeledel

01.02.2023

Gourmet macskaeledel kedvező áron

01.02.2023

Petissimo kupon felhasználása

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Petissimo kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Petissimo webshopban. 

Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. A kosárban, az összesen fizetendő összeg alatt található a "KUPON" lehetőség valamint mellette a kuponoknak szánt mező. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá a "Kupon érvényesítése" gombra. Nincs más hátra, mint befejezni a vásárlást. Ha más úton tett szert kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Recenzió Petissimo

Nóra Á.

13.03.2024 5.0

Szeretek itt vásárolni mert gyors a kiszállítás

Norka

03.02.2024 5.0

Jó webáruház,gyors szállítás,szuperek!

Noémi

16.01.2024 5.0

Teljes mértékben elégedett vagyok a választékkal és a gyors szállítással.Egyedül annyi,hogy a brit tápok közül már egy jó ideje hiányzik a brit care prémium kis termetű kutyáknak való bárányos tápja 3 kg-os kiszerelése.Édesanyámnak szoktam venni az ő kutyájának lenne rá szüksége

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Petissimo webáruházról

A Petissimo webáruházában prémium kategóriás állateledelek, jutalomfalatok, táplálékkiegészítők, tisztálkodószerek és felszerelések vásárolhatók meg. A kínálatban kutyáknak, macskáknak, kisállatoknak, madaraknak, lovaknak, sőt méheknek szóló termékek is elérhetők. Különféle vitaminok és gyógyszertári szerek is megtalálhatók. Hűségprogrammal és kifogyás-értesítővel teszi lehetővé, hogy kedvence számára minden biztosítva legyen. Mindez akár ingyenes házhozszállítással és számtalan személyes átvételt biztosító ponttal.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Petissimo más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  3 %  összeget a vásárlásból a Petissimo webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be