AliExpress

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

AliExpress kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 5 % mindenből a webáruházból AliExpress

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

Az Aliexpress egy virtuális piactér, amelyet vásárlók milliói kedveltek meg az egész világon. Termékek ezreit vásárolhatja meg...

Aliexpress szülinapi kupon: 11 $ kedvezmény 110 $ felett AliExpress

+ akár 5 % vissza a vásárlásból

A szülinapi kupon használatával 110 $ vásárlás felett 11 $ kedvezményben részesül az Aliexpress webáruházban. Használja a kupont fizetéskor. több

4 $ kedvezmény 5 $ felett új vásárlóknak az Aliexpress-en AliExpress

+ akár 5 % vissza a vásárlásból

4 $ kedvezmény 5 $ feletti első rendelésre az Aliexpress-en. Használja a kódot fizetéskor. több

A(z) AliExpress webáruházról

A külföldi, különösen a kínai webáruházak hatalmas népszerűséget szereztek az elmúlt években. Ide tartozik az Aliexpress is, amely vásárlók millióit vonzza az egész világból. Az Aliexpress nem közvetítő szerepet játszik, hanem közvetlenül összekapcsolja az eladót a vásárlóval. Ez megmutatkozik a rendkívül kedvező árakon is. Még nem regisztrált? Akkor itt az ideje, és kezdődhet is a vásárlás.

Mit kínál az Aliexpress?

Az Aliexpress olyan, mint egy hatalmas online bevásárlóközpont, amelynek nem tud a végére érni. Nem csoda, hiszen több, mint 100 millió terméket kínál. Úgy is mondhatjuk, hogy amit nem talál meg az Aliexpress-en, az nem is létezik.

Itt mindenki megtalálja, amit keres. Népszerűek az elektromos eszközök, mint például mobiltelefonok, okosórák és a különféle kiegészítők, mint például telefontokok. Megtalálják a magukét a divat kedvelői is, hiszen rengeteg ruhát, cipőt, kiegészítőt és ékszert is talál az Aliexpress-en. Vásárolhat lakásdekorációs kiegészítőket, háztartási kellékeket vagy játékokat is. A termékek mellett értékeléseket is talál, amelyekben a vásárlók írják le véleményüket az adott termékről - így még biztonságosabb a vásárlás.

Aliexpress magyarul

Ha nem szívesne vásárol külföldi webáruházakban az angol nyelv miatt, próbálja ki az Aliexpress-t magyarul. A nyelv beállítása csupán pár pillanatot vesz igénybe. Keresse meg a weboldalon a Language menüpontot, és keresse ki a magyar nyelvet. Kezdheti is a problémamentes vásárlást.

Biztonságos vásárlás

Ha először vásárol az Aliexpressen, úgy érezheti magát, mintha más világban lenne: rengeteg kedvező árú termék várja. Lehetséges, hogy elgondolkodik, vajon hol van a bökkenő? Garantáljuk, hogy nincs: az Aliexpress biztonságos és megbízható, amit vásárlók milliói erősítenek meg.

Az Aliexpress rendszeresen ellenőrzi az eladóit, de sajnos mindig akad néhány kevésbé megbízható. Ahhoz, hogy ezeket elkerülje, elég, ha körültekintően vásárol. Mindenképpen nézze meg a vásárlók értékeléseit az adott terméknél, olvassa el kommentárokat, így gyorsan kiderül, mennyire megbízható az eladó. Amennyiben az értékelése 97% felett van, nincs oka aggodalomra. Természetesen ha nem érkezik meg a termék, vagy hibás állapotban érkezik, van lehetőség reklamációra.

aliexpress


Szívesen vásárolna a webáruházban, de nem tudja, hogy kezdjen bele? Olvassa el az Aliexpress-ről szóló sorozatunkat, és máris könnyebb lesz.

Fizetés az Aliexpress-en

A legtöbb kérdés a fizetési módot illeti. Az Aliexpress-en bankkártyával fizethet, amely adatait az első vásárlás alkalmával kell megadnia. Amennyiben szeretné, az Aliexpress megjegyzi kártyája adatait, így a későbbi vásárlásoknál időt spórolhat meg. Az Aliexpress a legújabb biztonsági technológiákat alkalmazza, így a fizetés maximálisan biztonságos. Ezt bizonyítja, hogy nyolc év alatt egyetlen probléma sem akadt a fizetés során.

TIPP: Többször próbált fizetni, de nem sikerült? Ellenőrizze, hogy a kártyája támogatja-e az internetes fizetést.

Ingyenes szállítás

Az Aliexpress egyik nagy előnye, hogy számos termékhez ingyenes szállítás is jár - akkor is, ha a termék maga is csak pár száz forint értékű. Terméke általában 14 napon belül megérkezik Magyarországra, de az is előfordul, hogy egy hét alatt ideér. Minden az eladó és a szállítás gyorsaságától függ. 

Reklamáció

Ritkán, de megesik, hogy a rendelt termék nem érkezik meg, vagy hibás állapotban érkezik. Amennyiben probléma vetődik fel, először forduljon az eladóhoz. Csak akkor forduljon az Aliexpress-hez, ha az eladóval nem sikerült medoldani a problémát.

A reklamáció lehetőségét minden terméknél megtalálja bizonyos ideig az "open dispute" fül alatt. Töltse ki a kérdőívet, adja meg a probléma típusát, csatolhat hozzá képeket is. Választhat, hogy új terméket szeretne, vagy inkább visszaigényelné a pénzt.

Adó és vám

A Kínából érkező csomagok esetén az adót és a vámot mindig a vásárló fizeti, ezért nincsenek hozzászámolva a termékek árához. A jó hír azonban az, hogy bizonyos összegig nem kell adót és vámot fizetni.

Ha kevesebb, mint 22 € (kb. 7903 Ft) értékben vásárol, nem kell adót fizetnie. Ebbe az árkategóriába tartozik az Aliexpress termékeinek kb. 80%-a. Ha ennél drágább terméket vásárol, de belefér a 150 € (kb. 53 884 Ft) keretbe, csak adót kell fizetnie, vámot nem. Ezen összeg felett vámot is kell fizetni, amely összege a terméktől függ, általában 0–14% között mozog.

FIGYELEM: 2021. július 1. után megszűnik a 22 € alatti csomagok adómentessége. Ezután minden Európai Unión kívüli országból érkező csomag adóköteles lesz. A 150 € alatti termékek vámmentessége megmarad.

Az Aliexpress története

Az Aliexpress 2009-ben alakult a gazdasági válság idején, amikor az emberek kifejezetten keresték a kedvező vásárlás lehetőségét. Azóta hatalmas méretűre nőtte ki magát, és ismert lett az egész világon. A növekedés rendkívüli sebességgel történt, hiszen csupán egy év alatt elérte az 5 milliós termékszámot. A legnagyobb sikereket az orosz, spanyol, brazil és amerikai piacon érte el, de Magyarországon is rendkívüli népszerűségnek örvend.

Az Aliexpress az Alibaba Groupba tartozik, alapítója az 1964-es születésű Jack Ma. Érdekessége, hogy Jack Ma 1995-ben ült először számítógép előtt, és mindössze 4 évvel később már meg is alapította az Alibaba.com webáruházat.

Aliexpress Day

Az Aliexpressnek saját ünnepe is van, ez az Aliexpress Day. Kínában minden évben november 11-én rendezik, azonban az időeltolódás miatt Magyarországon már egy nappal korábban élvezheti a hatalmas akciókat. Jelölje meg a napot a naptárában már ma, hiszen ezen a napon szó szerint pár forintért bevásárolhat - az eleve kevező árú termékeket még nagyobb kedvezményekkel. Remek alkalom például karácsonyi ajándékok beszerzésére.

Aliexpress mobilalkalmazás

Nincs éppen számítógép közelében, vagy egyszerűen szívesebben vásárol okostelefonjáról? Töltse le az Aliexpress alkalmazást, így még egyszerűbben vásárolhat bárhol, bármikor. Android esetén látogasson el a Google Play áruházba, iPhone vagy iPad esetén keresse az App Store-t, keresse ki az Aliexpress alkalmazást, és töltse le. Az Aliexpress alkalmazást letöltheti a weboldalról is.

aliexpress2


A vásárlók tapasztalatai

Még mindig tart a külföldi vásárlástól? Olvassa el a Tiplino felhasználóinak véleményét az Aliexpress-ről. A leggyakrabban a kedvező árakat, az ingyenes szállítást és a hatalmas választékot dicsérik. Pozitívan értékelik az Aliexpress ügyfélszolgálatát is.

Vásároljon az Aliexpress-ről a Tilpinóval, és a cashbacknek köszönhetően rendelésének akár 5%-át visszaszerezheti.

AliExpress kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

30 $ kedvezmény 250 $ felett -

27.08.2021 - 30 $ kedvezmény 250 $ értékű vásárlás felett az Aliexpress.com webáruházban. A kuponkódot a…

23 $ kedvezmény 190 $ felett -

27.08.2021 - 23 $ kedvezmény 190 $ értékű vásárlás felett az Aliexpress.com webáruházban. A kuponkódot a…

18 $ kedvezmény 150 $ felett -

27.08.2021 - 18 $ kedvezmény 150 $ értékű vásárlás felett az Aliexpress.com webáruházban. A kuponkódot a…

13 $ kedvezmény 110 $ felett -

27.08.2021 - 13 $ kedvezmény 110 $ értékű vásárlás felett az Aliexpress.com webáruházban. A kuponkódot a…

7 $ kedvezmény 50 $ felett -

27.08.2021 - 7 $ kedvezmény 50 $ értékű vásárlás felett az Aliexpress.com webáruházban. A kuponkódot a kosárban…

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A AliExpress webáruházról

Az Aliexpress egy virtuális piactér, amelyet vásárlók milliói kedveltek meg az egész világon. Termékek ezreit vásárolhatja meg rendkívül kedvező áron. Legyen az ruházat, kiegészítők, elektronika vagy lakberendezési cikk, az Aliexpress-en biztosan megtalálja. A vásárlás nemcsak kényelmes, de biztonságos és gyors is. 

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése
Pénz visszaszerzése a vásárlásból akár 5 %
Mobiltelefonok, számítógép-kiegészítők, monitorok, táblagépek, laptopok, számítógépek, otthoni audio és video berendezések, külső és belső tárolók akár 1,5 %
Egyéb akár 3,5 %
Mobiltelefon kiegészítők, divat, kert, háztartás akár 5 %
Különleges megrendelések 5 %
Minden ajánlat megtekintése ↓

Ellenőrizze, hogy a termékhez jár-e cashback:

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 5 %  összeget a vásárlásból a  a AliExpress webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.