AliExpress

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Aliexpress promo code

Az Aliexpress egy kínai webáruház, amelyet vásárlók milliói kedveltek meg az egész világon. Termékek ezreit vásárolhatja meg rendkívül kedvező áron az Aliexpress kuponkóddal. Legyen az ruházat, kiegészítők, elektronika vagy lakberendezési cikk, az Aliexpress termékek között biztosan megtalálja. A vásárlás nemcsak kényelmes, hanem biztonságos és gyors is. Az Aliexpress magyarul is elérhető. Használja az Aliexpress kupont, amellyel rengeteget spórolhat vásárlása során. A Tiplinón mindig megtalálja az aktuális Aliexpress couponokat, így biztosan nem marad le semmilyen kedvezményről vagy leárazásról.

Szerezzen 2000 Ft-t még a AliExpress-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a AliExpress webáruházé.

AliExpress kupon

Akár 90%-os kedvezmény a legnépszerűbb márkák termékeire | Aliexpress

+ akár 10 % vissza a vásárlásból

Élvezze a legnépszerűbb márkák termékeit akár 90%-os kedvezménnyel! Ne hagyja ki ezt a fantasztikus ajánlatot, válassza ki a kedvezmény kódokat,… több

Aliexpress.com kiárusítás akár 70% kedvezmény

Eddig érvényes: 2024.08.02

+ akár 10 % vissza a vásárlásból

Néhány kiválasztott termék az Aliexpress.com webáruházban akár 70% kedvezménnyel kapható a jelenlegi kiárusítás során.

Weekly Deals - Heti ajánlatok az Aliexpressen

Eddig érvényes: 2024.08.02

+ akár 10 % vissza a vásárlásból

Ebben a szekcióban minden héten megtalálja az aktuális kedvezményes ajánlatokat.

Super Deals - kedvezményes ajánlatok

+ akár 10 % vissza a vásárlásból

Vásároljon akár 50% kedvezménnyel a Suepr Deals ajánlatok keretén belül.

Aliexpress akció akár 30% kedvezmény elektronikai termékekre, mobil kiegészítőkre

Eddig érvényes: 2024.07.14

+ akár 10 % vissza a vásárlásból

Vásárolj fülhallgatókat, drónokat, kábeleket most akár 30% kedvezménnyel az Aliexpress weboldalán. Nincs minimális vásárlási összeg. Ne hagyd ki… több

Bestsellerek az Aliexpressen

+ akár 10 % vissza a vásárlásból
 

Válogasson a kedvezményes ajánlatok közül. Ebben a kategóriában találja az Aliexpress Bestseller termékeit.

Hogyan spórolhat az Aliexpressen

 • Ne felejtse el használni az aktuális Aliexpress promo code-okat, amelyeket mindig megtalál a Tiplino oldalán. Emellett a webshopban elköltött összeg egy részét is visszaszerezheti, ha a Tiplinóval vásárol.
 • Az Aliexpress oldalán mindig talál napi vagy heti kedvezményes ajánánlatokat, amelyek keretén belül igazán olcsón vásárolhat. Nem hiányozhatnak természetesen a szezonális leárazások sem. Kombinálja a kedvezményeket az Aliexpress kuponkóddal.
 • Gyűjtse az Aliexpress érméit, és spóroljon. Minden vásárlása után bizonyos értékű érmével ajándékozza meg az Aliexpress, amelyet a következő vásárlások során beválthat, és kedvezményeket szerezhet.

Aliexpress kupon beváltása

Szívesen spórolna az Aliexpressen a kedvezményes kuponok beváltásával? Mi sem egyszerűbb. Csupán kövessen pár egyszerű lépést, és a kupon automatikusan aktiválódik.

1.Válassza ki a kedvezményes kupont

Nézze meg a Tiplino oldalán az aktuális Aliexpress kuponokat, és válassza ki az önnek leginkább megfelelőt. Ne felejtse el ellenőrizni a kupon felhasználási feltételeit, mint amilyen az érvényesség vagy a minimális rendelési összeg.

2. Másolja ki a kódot, és kattintson a webshopra

Kattintson a "Kupon használata" gombra, és másolja ki a használni kívánt Aliexpress kupont. Ezután átirányítjuk a webáruházba.

3. Vásárlás és a kód behelyezése

Válassza ki a terméket, amelyet meg szeretne vásárolni, és helyezze a kosárba. Ezután kattintson a "Checkout" gombra, majd másolja a kedvezményes kódot a "Promo code" ablakba.

4. A kedvezmény aktiválása

Karttintson az "Apply" gombra. Amennyiben érvényes kódot adott meg, és teljesíti a kupon feltételeit, a kedvezmény automatikusan levonódik a vásárlás összegéből.

Tippek a problémamentes spóroláshoz:

 • Mindig ellenőrizze a kedvezményes kupon érvényességét és felhasználási feltételeit.
 • Bizonyosodjon meg róla, hogy a kedvezményes kupont a megfelelő mezőbe másolja.
 • Amennyiben nem sikerül alkalmaznia a kupont, forduljon az ügyfélszolgálathoz.
Kép

A(z) AliExpress webáruházról

Mit kínál az Aliexpress?

Az Aliexpress olyan, mint egy hatalmas online bevásárlóközpont, amelynek nem tud a végére érni. Nem csoda, hiszen több, mint 100 millió terméket kínál. Úgy is mondhatjuk, hogy amit nem talál meg az Aliexpress-en, az nem is létezik. A rengeteg kategória között a következőket is megtalálja:

 •  elektromos eszközök, mint például mobiltelefonok, okosórák
 • különféle kiegészítők, mint például telefontokok
 • ruhák
 • cipők
 • kiegészítők
 • ékszerek
 • lakásdekorációs kiegészítők 
 • háztartási kellékek
 • játékok

Az Aliexpress termékek kínálata rendkívül sokrétű. Nem kell aggódnia akkor sem, ha az idegen nyelv gondokat okoz, hiszen az Aliexpress magyarul is elérhető. 

Kép

Kedvezményes vásárlás az Aliexpress promo code-dal

 • Az Aliexpressnek saját ünnepe is van, ez az Aliexpress Day. Kínában minden évben november 11-én rendezik, azonban az időeltolódás miatt Magyarországon már egy nappal korábban élvezheti a hatalmas akciókat. Ezen a napon szó szerint pár forintért bevásárolhat Aliexpress termékeket - az eleve kevező árúakat még nagyobb kedvezményekkel, akár az Aliexpress couponnal.
 • Nincs éppen számítógép közelében, vagy egyszerűen szívesebben vásárol okostelefonjáról? Töltse le az Aliexpress alkalmazást, így még egyszerűbben vásárolhat bárhol, bármikor. Android esetén látogasson el a Google Play áruházba, iPhone vagy iPad esetén keresse az App Store-t, keresse ki az Aliexpress alkalmazást, és töltse le. Az Aliexpress alkalmazást letöltheti a weboldalról is.
 • Vásároljon az Aliexpress-ről a Tilpinóval, és a pénzvisszatérítésnek köszönhetően rendelésének egy részét visszaszerezheti.
 • A Kínából érkező csomagok esetén az adót és a vámot mindig a vásárló fizeti, a jó hír azonban az, hogy 150 euró alatt nem kell vámot fizetni.

Aliexpress Black Friday és Aliexpess coupon 

A Black Friday úgy ismert, mint a vásárlás ünnepe. Pontos időpontja évenként változik, Amerikában a hálaadás utáni péntekre esik (november utolsó pénteke). Nem meglepő, hogy az Aliexpress is részt vesz a Black Friday akciókon minden évben. Ebben az időpontban még kedvezményesebben vásárolhat. Az időpont kedvez a karácsonyi ajándékok beszerzésének is, amelyeket akár fillérekért megvásárolhat az Aliexpress Black Friday akciója során. Kombinálja a Black Friday akciót z Aliexress coupon code-dal, és spóroljon még többet.

AliExpress kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Aliexpress kupon $3 kedvezmény a vásárlás végösszegéből

03.07.2024

Aliexpress coupon code - $8 kedvezmény $69 felett a kiválasztott termékekre az Aliexpress.com…

03.07.2024

Akció Aliexpress akár 60% kedvezmény a szabadtéri szórakozásra

27.06.2024

Aliexpress akció akár 70% kedvezmény a korai tavaszi akciókra

27.06.2024

Aliexpress akció akár 90% kedvezmény a legnépszerűbb márkák termékeire

27.06.2024

Aliexpress promo code - 4€ kedvezmény

30.06.2024

Aliexpress promo code - 8€ kedvezmény 59€ felett

24.06.2024

Aliexpress promo code - 12€ kedvezmény 89€ felett

30.06.2024

Aliexpress kupon 20 USD kedvezmény 139 USD felett

07.06.2024

Aliexpress kupon 80 USD kedvezmény 499 USD felett

07.06.2024

Hogyan reklamálhat az Aliexpressen?

Amennyiben probléma vetődik fel, először forduljon az eladóhoz. Csak akkor forduljon az Aliexpress-hez, ha az eladóval nem sikerült medoldani a problémát. A reklamáció lehetőségét minden terméknél megtalálja bizonyos ideig az "open dispute" fül alatt. Töltse ki a kérdőívet, és adja meg a probléma típusát.

Mi a menete a termék visszaküldésének?

Amennyiben nem elégedett a vásárolt termékkel, azt ingyenesen visszaküldheti az átvételtől számított 15 napon belül, sérülésmentes, tökéletes állapotban, eredeti csomagolásban, címkékkel ellátva. Első lépésként indítson vitát az open dispute gombra kattintva, majd nyomtassa ki a visszaküldési címkét. Adja le a terméket a megadott leadási ponton, és várja a pénz visszatérítését.

Kínál az Aliexpress ingyenes szállítást?

Az Aliexpress egyik nagy előnye, hogy számos termékhez ingyenes szállítás is jár - akkor is, ha a termék maga is csak pár száz forint értékű. Állítsa be az Aliexpress free shipping szűrőt, és csak olyan termékeket lát majd, amelyekre érvényes az ingyenes szállítás.

Recenzió AliExpress

Gyula M.

06.07.2024 5.0

Liliána G.

04.07.2024 5.0

minden rendben volt ajűnlom

Bodócsi F.

04.07.2024 5.0

Nagyon elégedett.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Vásárlási feltételek

Minden termék vásárlása után más értékű jutalom jár, a kapott jutalom összege az adott termék típusától függ.

Azért, hogy a jutalma meg legyen erősítve, ne felejtse el megerősíteni az Aliexpress profiljában a termék kézbesítését, ellenkező esetben megtörténhet, hogy a jutalma nem kerül megerősítésre.

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése
Mobiltelefonok, tabletek, számítógép-kiegészítők, notebookok, audió és videó akár 1,5 %
Pénz visszaszerzése a vásárlásból akár 10 %
Különleges megrendelések akár 5 %
Női, férfi és gyermek ruházat, kertészkedés, lakberendezés, mobiltelefon-tartozékok akár 4,5 %
Egyéb akár 4 %
Minden ajánlat megtekintése ↓

AliExpress más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 1,5 %  összeget a vásárlásból a AliExpress webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be