Zooplus

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Zooplus kupon

Az állatbarát webáruház, amely egy kicsit sem szűkölködik Zooplus kuponokban, akciókban vagy kiváló minőségű és alapanyagú kutya, macska és egyéb kisállat termékekben. A prémium minőség és a legjobb ár is garantált a hoszú évekig gyűjtött tapasztalatnak köszönhetően. A Zooplus webshop ajánlatai folyamatosan frissülnek, ahogy a kedvezményes kuponok is. Az állateledeleken kívül felszerelést is vásárolhat, méghozzá a legnépszerűbb márkáktól Zoooplus kuponnal még olcsóbban. Búcsút mondhat a cipekedésnek és az aggódásnak, mely a kis kedvencéről való gondoskodásból fakad.

5% kedvezmény Zooplus Relax tagoknak

Eddig érvényes: 2024.03.31

+ akár 4,5 % vissza a vásárlásból

5% kedvezmény Zooplus Relax tagoknak. Legyen tag, és szerezze meg a kedvezményes kódot. Info a weboldalon.

Így spórolhat a Zooplus webáruházban

A házi kedvencek is szeretik a minőségi eledeleket, játékokat és kiegészítőket, amit a gazdik igyekeznek meg is adni nekik. Pont azért, hogy minden kedvenc megkaphassa a legjobbat ez a webáruház igyekszik különböző módszerekkel csökkenteni a vásárlás összegét. Zooplus kuponkód beváltása a legnépszerűbb lehetőség, segítségével akár 30%-kal is olcsóbban vásárolhat. A kuponokat és kuponkódokat megtalálja a Zooplus.hu weboldalon és a Tiplino portálon. Beváltásuk módjáról lejjebb olvashat.

Regisztrációval a hűségprogram tagjává is válik, mellyel minden vásárlása után pontokat gyűjt. A pontok ajándékokra és adományozásra válthatók be. Ingyenes szállítással is spórolhat, mégpedig 10 990 Ft összegű vásárlás felett. Ingyenes szállítás gyakran Zooplus kuponkóddal is elérhető kissebb minimális rendelési összeggel.

A pénzvisszatérítés lehetősége is fennál ebben a webáruházban. A Zooplus webshopban való vásárlásnál így visszakaphatja a fizetett összeg egy részét. Ehhez nem kell mást tennie, mint a Tiplino oldalán kiválasztani a Zooplus kedvezményeket és a szokásos módon végrehajtani a rendelést. A megspórolt összeget a Tiplino jóváírja a bankszámlájára.

A(z) Zooplus webáruházról

A Zooplus webáruház a házi kedvenceknek kedvez. Itt ugyanis mindent megtalál, amire kutyájának, macskájának vagy más kisállatának szüksége lehet. Története Németországban indult még 1999-ben azóta pedig világméretűvé nőtte ki magát és csaknem 50 millió rendeléssel büszkélkedhet. Jelenleg 28 európai országban működnek, köztük Magyarországon is. Napjainkban az egyik legnépszerűbb állateledelt árusító webáruház, mely több, mint 8000 terméket tart raktáron. Számos eledel, felszerelés és kiegészítő várja Zooplus kuponkód beváltásával kedvezményes áron.

Kép

Így tehet szert Zooplus kuponkódra

Mivel a Zooplus kedvezmény kupon számos lehetőséget tartogat, így nem csoda, ha a vásárlót foglalkoztatja a kérdés, hogy tehet rá szert. A jó hír, hogy nincs más dolga, mint figyelni a Zooplus.hu weboldalt vagy a Tiplino portált. Feliratkozhat a Zooplus hírlevelére is, amivel nem csak az akciókról és kuponokról lesznek mindig friss információi, hanem még hűségpontokat is kap. Követheti a webáruház közösségi csatornáit is, mint Facebook, Instagram vagy YouTube. Ha ajánlani szeretné a webáruházat barátainak, egy Zooplus 10% kupon formájában teheti meg. Ön pedig ezért a cselekedetért extra Zoopontokat kap.

Akciók a Zooplus.hu webáruházban 

Jó hír, hogy ez a webáruház mindig szolgál valamilyen akcióval. A könnyebb keresgélés érdekében külön szerepelnek az ajánlatok kutyáknak és ajánlatok macskáknak. Segítségükkel %-os kedvezménnyel vásárolhat vagy sokszor kap az adott termék mellé ajándékot vagy pl. egy ingyen kisebb kiszerelést. Készletkisöprése lehetővé teszi az akár 40% kedvezményt is. Az akciók során a kisállatokról sem feledkeznek meg. Az akcióKkal sokszor duplázhatja vagy triplázhatja a vásárlása után járó hűségpontok mennyiségét. 

Nagy akciókért megvárhatja a Zooplus Black Friday akcióját vagy az igazi nagy ünnepet, a májusban esedékes Zooplus születésnapot. Ez az ünnep főleg a visszatérő vásárlóknak kedvez, ilyenkor ugyanis kedvezményes Zooplus kuponnal vagy Zooplus kuponkóddal és egyéb akciókkal készülnek.  

Csak a legjobbat kisállatának

A webáruház eledeleinek minőségével vásárlók ezrei elégedettek. Olyan márkák termékeit kínálják, mint a Royal Canin, Barkoo vagy a Taste of the Wild. Ezekkel a márkákkal a Kutyakajás is szolgálhat. Ezeken felül a Zooplus száraz és nedves eledelek, gyógytápok és jutalomfalatok egyaránt kaphatók. Vásárolhat eledelt kutyájának és cicájának, de nem feledkeztek meg a madarakról, nyuszikról, hörcsögökről és más kis rágcsálókról sem. Összegezve tehát:

 • Kutya
 • Macska
 • Kisállat
 • Madár
 • Gyógytápok

A kutyaeledel alatt száraz kutyatáp és nedves kutyaeledel értendő, de ebben a webáruházban tudják, hogy a kutyusok is szeretik a nassolni valót, a jutalomfalatokat. Azok a négylábú kedvencek, akik speciális étrendre szorulnak, gabonamentes és speciális táplálékkiegészítőket is vásárolhat, mégpedig Zooplus kuponóddal olcsóbban. A kényelem biztosítása érdekében szállító boxok, házak, pórázok, nyakörvek, tálak, itatók és ruhák is elérhetőek. 

A kutyákkal ellentétben a macskák tápon és eledelen kívül igénylik az almot és a kaparófát is, amikből nem csak itt, hanem a Petgood webáruházban sincs hiány.  A cicusok természetüknél fogva szeretnek kóborolni, de a Zooplus kupont beválthatja macskahálókra és ajtókra is, amivel kiküszöbölheti ezt a problémát. A kényelmes fekhelyek, játékok, etetők, hordozók és itatókutak garantáltak. 

Van, aki kutya vagy macska helyett más állatra vágyik. A jó hír, hogy nyulak, tengerimalacok, csincsillák, deguk, patkányok, görények, hörcsögök, egerek, sünök és mókusok számára is tud itt eledelt vásárolni. Ezek az állatok ketrecre is szorulnak, melyek közül beltériek és kültériek érhetőek el. Szénával, szalmával és alommal és különböző tartozékokkal is elláthatja őket ebből a webshopból vagy akár a Petissimo webáruházból. 

A Zooplus a madarakra nem csak mint házikedvencekre gondolt, hanem a szabadon élőkre is. Számukra is vásárolhat madárházat vagy etetőt, faggyúgolyót és eleséget. A papagájok, egzotikus madarak és kanárik tartásához szükség van kalitkárra, esetleg valamilyen kiegészítőkre. Aki dísz madarak helyett inkább csirkéket, tyúkokat vagy fürjeket tart, annak sem kell messze mennie. További jó hír, hogy Zooplus kupon ebben az esetben is felhasználható.  

Ezért a Zooplus

Az említett webáruház már a megalapításától arra törekszik, hogy remek árakat, megbízható és kedvező online vásárlási lehetőségeket biztosítsanak a gazdik számára. Emellett kiváló minőségű termékeket kínálnak. Mindent megtalál itt, amire a házi kedvencének szüksége lehet, kivéve a Biologically Appropriate Raw Food termékeket, amiket viszont a Csodacsont.hu webáruházban megtalál. 

Nem másodlagos a Zooplus közösségi szerepe sem. Aki hűséges, regisztrált vásárló az pontokat gyűjt, melyek beválthatók ajándékokra vagy adományozhatja egy kiválasztott rászoruló állatnak vagy alapítványnak is.  A hűségprogram szabályai:

 • Minden 250 Ft után 1 Zoopont jár
 • Extra pontokat különleges akciók vagy ajánlatok révén szerezhet
 • A Zoopontok a rendelés kifizetése után íródnak jóvá számláján
 • Egy naptári évben maximum 10 000 Zoopontot gyűjthet össze
 • A Zoopontok lejárati ideje a jóváírástól számított 12 hónap 
 • Ajándékot minimum 6 900 Ft értékű normál rendelés során váltható be

A Zooplus karitatív szerepe is kiemelkedő. A „zoolove by zooplus“ karitatív márka termékei vásárlásával a termék nettó árának 10%-ával támogatja az állatvédő szervezeteket. Ez a márka is tartalmaz több féle terméket: nedveseledel, snack, felszerelés, tartozékok macskáknak és kutyáknak. 

Kép

Amiben különleges ez a webáruház, az a speciális tápok kínálata. Az egészségügyi problémákkal vagy diétával küzdő cicusok és kutyusok számára is megtalálja a megfelelő eledelt a Zooplus.hu online áruházban. Kölyökkutyák és kiscicák más étrendet/eledel összetételt igényelnek, ezért számukra külön alkategóriában keresgélhet. Az állat mérete és fajtája szerinti szűrés is nagy segítség a megfelelő eledel kiválasztása. 

Ez a webáruház egy nagyon jól működő és áttekinthető Zooplus mobil aplikációval is készült a vásárlóinak. Segítségével bármikor adhat le rendelést vagy egy érintéssel hajthat végre újrarendelést. El is mentheti kedvenc termékeit, hogy ezek mindig kéznél legyenek. Az App Android és iOS rendszerekre is letölthető. Az alkalmazás természetesen ingyenes.

Zooplus visszaküldés

Mint minden webáruházban itt is élhet elállási jogával, mégpedig az átvételtől számított 14 napon belül. Ha szeretne élni ezzel a jogával, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a +36 184 80 320 telefonszámon hétfőtől péntekig 8:00–18:00 között vagy a service@zooplus.hu e-mail címen. Egyértelmű kinyilatkoztatást kell tennie a visszaküldési űrlap kitöltésével vagy szabadon írott szöveggel. Postán vagy e-mailben kell elküldenie a kinyilatkoztatást. 

Miután ezt megtette, 14 napon belül vissza kell juttatnia a terméket a GLS Európa utca 2., 2351 Alsónémedi, Magyarország címre. A termék visszaérkezésétől számított 14 napon belül a Zooplus visszatéríti a vételárat és a visszaküldés költségét is. 

Zooplus kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Kedvezményes kupon Zooplus ajándék macskajáték

19.02.2024

Akció - akár 50% a megjelölt snackekre és felszerelésekre a Zooplus.hu-n

19.02.2024

Akció Zooplus 15% kedvezmény a kutya termékekre

29.01.2024

Akció Zooplus 15% kedvezmény macskatápra és felszerelésre

29.01.2024

Zooplus kuponkód – gyógytápok 10% kedvezménnyel

01.02.2024

Kupon - Tigeria Smoothie snack macskáknak ajándékba a Zooplus.hu oldalon

29.01.2024

Kupon - ajándék sapka a Zooplus. hu oldalon

22.01.2024

Kupon - 5in1 USB kábel ajándékba a Zooplus.hu oldalon

22.01.2024

Kupon - Barkoo snack ajándékba a Zooplus.hu oldalon

29.01.2024

Használja a kuponkódunkat a zooplus weboldalon, és élvezze a 15% kedvezményt a téli leárazásokon.

19.01.2024

Zooplus kuponkód beváltása

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert Zooplus kuponra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált kupon felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Zooplus.hu webshopban.

Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. Az összeg és költségek alatt található az "Írja ide a kuponkódot" lehetőség. Erre kattintva jelenik meg a mező a Zooplus kuponkódnak. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá a "+" gombra. Nincs más hátra, mint befejezni a vásárlást. Ha más úton tett szert kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése
Pénz visszaszerzése a vásárlásból akár 4,5 %
Új vevő 4,5 %
Ügyfél (már vásárolt 1x) 3,5 %
Ügyfél (több mint 2x vásárolt) 0,5 %
Minden ajánlat megtekintése ↓

Zooplus más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 4,5 %  összeget a vásárlásból a Zooplus webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be