Eyerim

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Eyerim-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Eyerim webáruházé.

Eyerim kupon

-20 %

20% kedvezmény szemüvegkeretek vásárlásakor az eyerim online optikai optikában Eyerim

Eddig érvényes: 2024.05.30

+ 2,5 % vissza a vásárlásból

AFFSEE20
-15 %

15% kedvezmény a teljes kínálatból! Eyerim

Eddig érvényes: 2024.05.31

+ 2,5 % vissza a vásárlásból

Využijte 15% slevu na celou naši nabídku! Buďte rychlí a ušetřete na všech produktech! Široký výběr produktů čeká jen na vás! Nakupujte ještě… több

AFFILHU15
-15 %

15% kedvezmény mindenre

Eddig érvényes: 2024.05.30

+ 2,5 % vissza a vásárlásból

15EYERIM
-10 %

10% kedvezmény minden napszemüvegre, dioptriás és sportszemüvegre Eyerim

+ 2,5 % vissza a vásárlásból

AFF10OFF

Akció Eyerim akár 20% kedvezmény a szemüvegekre

Eddig érvényes: 2024.05.26

+ 2,5 % vissza a vásárlásból

Használja ki a kiváló lehetőséget és spóroljon akár 20%-ot szemüvege vásárlásánál. Nézzen szét weboldalunkon, találjon a legjobb kedvezményeket,… több

A(z) Eyerim webáruházról

Az eyerim egy online optika, ahol rengeteg szemüvegből választhat igényeinek megfelelően. A szemünk védelme egészségünk egyik alappillére, így fontos, hogy megfelelő védelmet biztosítsunk neki. A szemüveg ma már nemcsak praktikus eszköz, hanem divatos kiegészítő is. Válassza ki azt a keretet, amely a legjobban áll Önnek. A szlovák székhellyel rendelkező cég választékának és szolgáltatásai minőségének köszönhetően gyorsan terjeszkedik. Mára már Csehországban, Lengyelországban, Romániában, Bulgáriában, Hollandiában, Szlovéniában, Svédországban, Dániában, Finnországban és Magyarországon is rendelkezésre áll.

Kép

Így spórolhat az eyerim webshoppal

Az eyerim ismert designer márkák szemüvegeit, napszemüvegeit és sport szemüvegeit kínálja kedvező áron. Mégis számos spórolási lehetőség tárul a vásárló elé. Ilyen például a karácsonyi leárazás. Hisz, ahogy a weboldalon is olvasható: "A karácsony varázsának egyáltalán nem kell drágának lennie." A leárazás nem csak dioptriás szemüvegekre, hanem divatszemüvegekre, napszemüvegekre és síszemüvegekre is érvényes. Hatalmas kedvezmények várják az eyerim outlet részlegén is. Itt több száz minőségi szemüveg várja új tulajdonosát több, mint 50% kedvezménnyel. 

A hírlevélre feliratkozással nem csak aktuális kedvezményeket nyer, hanem 10% kedvezményre feljogosító kupont is. Ki kell választania, hogy látásjavító szemüvegek vagy napszemüvegek érdeklik inkább, megadnia e-mail címét és a kedvezményes eyerim kód máris megjelenik. Egyenesen ki is másolhatja és felhasználhatja vásárlásához. Kedvezményes kuponokat a Tiplino weboldalán és az eyerim webhelyén is talál, melyek felhasználásának módját lejjebb találja. Aktuális információkkal nem csak hírlevél által rendelkezhet, hanem az eyerim Facebook, Instagram, YouTube és Linkedin csatornái által is. Az eyerim nem csak kuponokat kínál a Tiplinon keresztül, hanem a "cashback" lehetőségét is. Az eyerim webshopban való vásárlásnál így visszakaphatja a fizetett összeg egy részét. Ehhez nem kell mást tennie, mint kiválasztani az eyerim kedvezményeket és a sokásos módon végrehajtani a rendelést. A megspórolt összeget a Tiplino jóváírja a bankszámlájára. 

Novemberben az eyerim Black Friday keretein belül több kedvezményt is kínál. Az összes teljes árú napszemüveg esetén 15% kedvezmény jár. Keretekre és lencsékre 30% kedvezmény érvényes, kivéve az eyerim collection modelljeit. Ha az eyerim kollekció kínálatából választ látásjavító szemüveget vagy két napszemüveget, 50% kedvezménnyel vásárolhatja meg. 

Továbbá, együttműködik optikusokkal az OpticLabből, akiknek ha a vizsgálat elején jelzi, hogy az eyerim weboldalán vásárolt, 15% kedvezménnyel jutalmazzák. Dioptriás szemüvegekre és lencsékre váltható be. További jó hír, hogy az eyerim ingyenes szállítást biztosít, mégpedig minden EU országba. 

Eyerim kínálat

Az eyerim online optikában minden alkalomra talál szemüveget. Legyen szó dioptriás szemüvegről, napszemüvegről, sport szemüvegről vagy monitor szemüvegről, itt garantáltan megtalálja a megfelelőt. Minden keret típus - szögletes, browline, teljes keretes, félkeretes, keret nélküli, kerek - megtalálható. Valószínüleg nincs olyan szemüveg márka, amivel az eyerim nem büszkélkedhetne. Köztük van a Guess, Lacoste, Ray-Ban, Oakley, Polaroid, Bolle, Emporio Armani, Uvex, Versace és még sorolhatnánk. Természetesen férfiak, nők és gyermekek számára is tud dioptriás szemüveget vásárolni. Azért, hogy szűkíteni tudja a gazdag kínálatot, kereshet márka, keret típusa, színe, anyaga vagy lencse szerint. Amennyiben inkább a kontaktlencse híve, keresse fel az eOptika vagy Lencsék.hu webshopot, ahol a Tiplino szintén segítségére lesz, ha spórolni szeretne.

 

Az eyerim divatos napszemüvegeket is kínál, méhgozzá több ezret. Hagyja magát elcsábítani olyan márkákkal, mint a Dior, Gucci vagy Michael Kors. Nem lesz könnyű választani a több, mint 80 márka közül, de a praktikus filtereknek köszönhetően válogathat keret- és lencsetípusok, méret, szín és egyéb paraméterek szerint. Talál napszemüvegeket férfiaknak, nőknek és gyermekeknek is. Fényszűrő, fotokróm és dioptriázható lencsék állnak a rendelkezésére. Híres márkák napszemüvegeit az Otticanet webshopban is talál, ahol szintén elérhető a Tiplino spórolási lehetősége.

Kékfény szűrő lencsék, úgynevezett monitor szemüvegek is megvásárolhatók ebben a webshopban. Ezek a lencsék védik a szemeit a számítógép vagy mobiltelefon képernyőből kiszűrődő káros kék sugarak elöl. Nekik köszönhetően búcsút mondhat a fejfájásnak és a száraz szemeknek. A keretek ebben az esetben sem unalmasak vagy egyhangúak, pont ellenkezőleg. Az eyerim kínálatában található sport szemüvegeknek hála biztonságosan és stílusosan élvezheti a sportolást. Az Oakley, Julbo, Uvex és további márkákkal futhat, mászhat, kerékpározhat vagy síjelhet időjásártól függetlenül.

Ezért az eyerim és nem más

Ritkán hallani olyat, hogy valamilyen webáruház minden esetben ingyenes szállítást biztosít. Nos, az eyerim ezt teszi, méghozzá minden EU-s országba. Ez sokban megkönnyíti a dolgát abban az esetben, ha hűséges az eyerim webáruházhoz, de külföldön tartózkodik. A virtuális próba egy másik nagy találmány, amit az eyerim szintén használ. Szemüvegeket és napszemüvegeket egyaránt felpróbálhat. A menet nagyon egyszerű: rá kell kattintani a kiválasztott szemüvegre, melynél fennáll a próba lehetősége, majd "Felpróbálás webkamerával" funkcióra kattintani. Miután elfogadta a feltételeket, bejátszik egy képet magáról és a szemüveg megjelenik az arcán vagy a webkamera segítségével élő képre helyezi a szemüveget. A kínált termékekről részletes leírást talál paraméterekkel és ruházathoz hasonló méretekkel: S,M,L. Az áttekinthető méret táblázatból egyszerűen kiválaszthatja a megfelelő méretet. Oyan szemüvegeknél, amelyek online felpróbálhatók, a rendszer felajánlja a jó méretet. Ezzel kompenzálva az üzletek és felpróbálás hiányát. 

Az eyerim csak márkák eredeti termékeit árulja, így nem kell félnie attól, hogy belefutna egy utánzatba. Csakis minőségi darabokat talál itt, melyek a stílusukkal és szín skálájukkal bárkit elkápráztatnak. Tetőzve a sok pozitívumot, a Forbes magazin szerint az eyerim a legnagyobb és leggyorsabban növekvő szemészeti optikával rendelkező e-shop Közép-és Kelet-Európában. Saját kolekcióval is rendelkezik. Ezeket a Kohe by eyerim, eyerim collection és az OiO by eyerim alkotja szemüvegekből és napszemüvegekből. Már akár 9 990 Ft-tól talál magának egy csinos darabot, mellyel garantáltan elégedett lesz. Erről tanúskodik a számos pozitív vásárlói eyerim vélemény is.

Eyerim visszaküldés

Bár az eyerim mindent megtesz azért, hogy a megvásárolt termék tökéletesen üljön, mégis előfordulhat, hogy nem elégedett. Ilyenkor, az átvételtől számított 30 napon belül visszaküldheti a terméket. Amennyiben nem felel meg a méret vagy a szín és ki szeretné cserélni, csak töltse ki a csomagban található visszaküldési nyilatkozatot és csomagolja be a terméket. Küldje vissza a Expandeco Kft - EYERIM, Tatai utca 95, 1142 Budapest címre majd adjon le új rendelést. A dioptriás szemüvegek visszaküldése esetén a műanyag demo lencséket is vissza kell küldeni. A visszaküldési nyomtatványt online is kitöltheti. Ilyenkor e-mailben megkapja a csomagszámot és a jelszavat. Ezzel a jelszóval adhatja fel csomagját a legközelebbi Packeta átvételi pontra. Megadja a kódot a személyzetnek, akik kinyomtatják a szükséges címkét - így hiba vagy sérülés esetén a szállítás ingyenes.

A visszaküldés általános szabályai:

 • Bármilyen terméket vissza lehet küldeni 30 napon belül
 • Közvetett csere nem lehetséges, hanem vissza kell küldeni a nem kívánt terméket és leadni új rendelést
 • Nem szükséges előre értesíteni az eyerim dolgozóit a visszaküldési szándékával
 • A termék árát visszatérítik még abban az esetben is, ha akciósan vette
 • A személyre szabott alkotórészek - mint a lencse - nem küldhetők vissza
 • Ügyeljen a csomagolásra, mert Ön felelős érte mindaddig, amíg meg nem érkezik az eyerimhez
 • A terméket az eredeti csomagolással, tokkal és minden kiegészítőjével, illetve  a kapott papírokkal kell visszaküldeni

Ha hibás vagy sérült terméket szeretne visszaküldeni, keresse fel az eyerim ügyfélszolgálatát. Szükséges fotókat küldeni, hogy az eyerim-nél eldöntsék, a 2 éves garancia alá tartozik-e az adott probléma. Az ügyfélszolgálatot minden munkanapon a kapcsolat@eyerim.hu e-mail címen érheti el. Miután becsomagolta és visszaküldte a terméket, az eyerim továbbküldi garanciális ellenőrzésre, ez akár 30 napig is eltarthat. Ha bebizonyosodik, hogy a hibára hatályos a garancia, egy új, hibátlan terméket küldenek Önnek ingyen. Dönthet úgy is, hogy nem szeretne másik terméket, ekkor visszakapja a teljes vásárlási összeget.

Eyerim kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

25% kedvezmény prémium szemüvegmárkákra| Eyerim

23.05.2024

25% kedvezmény a monitorszemüvegekre - Eyerim

23.05.2024

25% kedvezmény a monitorszemüvegekre - Eyerim

16.05.2024

25% kedvezmény prémium szemüvegmárkákra | Eyerim

16.05.2024

Kiárusítás Eyerim akár 20% kedvezmény

15.04.2024

Kedvezményes kupon Eyerim 25% árengedmény prémium szemüvegmárkákra

30.04.2024

Kedvezményes kupon Eyerim 25% kedvezmény a monitor szemüvegekre

30.04.2024

10% kedvezmény mindenre

06.02.2024

15% kedvezmény mindenre

21.12.2023

Karácsonyi 15% kedvezmény mindenre!

21.12.2023

Eyerim kupon beváltása

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert eyerim kuponra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált eyerim kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran az eyerim webshopban. Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. A végösszeg alatt találja a mezőt a kuponoknak. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá az "Elfogad" gombra. Nincs más hátra, mint befejezni a vásárlást. Ha más úton tett szert eyerim kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Eyerim webáruházról

Az eyerim internetes optika kínálatával kiszolgál minden szemüveges nőt, férfit vagy gyereket. Amennyiben csak divatból szeretne szemüveget viselni, akkor is jó helyen jár. Dioptria mentes stílusos, minőségi, színes keretekből válogathat. Megnézheti kedvenc márkája termékeit is. Képviselteti magát a Ray-Ban, Guess Emporio Armani, Polaroid, Oakley, Prada és sok más. A sportolás hívei is megtalálják a hozzájuk illő sport szemüveget, hogy az időjárástól függetlenül biztonságosan hódolhassanak szenvedélyüknek.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Eyerim más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2,5 %  összeget a vásárlásból a Eyerim webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be