PatPat

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

PatPat kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza až 3 % mindenből a webáruházból PatPat

Eddig érvényes: 2021.10.18

 
   

Minőségi, divatos és kényelmes ruhák újszülötteknek és kisgyerekeknek kedvező áron. Gazdag méretválaszték, sok-sok szín, minta, stílus és fazon.…

A PatPat webáruházról

Divatos és minőségi ruhák a család legkisebbeinek, kedvező áron. A PatPat.com webáruháza 2014-óta azon dolgozik, hogy a szülők minél egyszerűbben és gyorsabban jó minőségű, kényelmes és divatos ruhadarabokat szerezhessenek be gyermekeiknek. Az online üzlet kínálatában az újszülöttektől kezdve, a totyogósokon át, egészen az óvodás és iskoláskorú gyermekek részére találhatók ruhadarabok és kiegészítők. Gazdag méretválaszték, imádnivaló minták és színek, változatos stílusú és fazonú darabok, egyszerű vásárlás és elérhető árak. Sőt, a Tiplinó kuponjaival most még kedvezményesebben juthat hozzá a PatPat webshopjának termékeihez!

Kép


A PatPat kínálatából:

 • babaruhák
 • kellékek az újszülöttek etetéséhez, fürdetéséhez
 • táskák, plüssállatok
 • textilpelenkák
 • ágyneműk
 • ruhák, cipők és kiegészítők totyogósoknak
 • divatos darabok az óvodás és iskoláskorú gyerekeknek minden évszakra
 • összeillő ruhák az egész családnak
 • ruházat az anyukák részére
 • lakáskiegészítők és kellékek a gyerekszobába

Fizetési és szállítási módok

A webáruházban számos online fizetési módra van lehetőség:

 • online bankkártyás fizetés
 • PayPal
 • egyéb helyi fizetési módok

A PatPat webshopja Magyarországra is szállítja termékeit. 35 USD feletti vásárlás esetén a standard szállítás ingyenes és átlagosan12-22 munkanapot vesz igénybe. Ennél alacsonyabb összegű vásárlás esetén a szállítás díja 5.90 USD. Expressz szállítási módra Magyarország esetében nincs lehetőség. A webáruház lehetőséget nyújt a csomag nyomon követésére.

Kép


Reklamáció és a termékek visszaküldése

Amennyiben nem elégedett a webshopból rendelt termékekkel, nem megfelelő az áru mérete, vagy egyszerűen csak szeretné visszaküldeni azt, a csomag átvételétől számított 30 napon belül lehetősége nyílik erre és a PatPat online áruháza visszafizeti vásárlása összegét vagy igény szerint kicseréli az adott terméket. Fontos, hogy a visszaküldött termékek kifogástalan állapotban, mosás és viselés jelei nélkül, gondosan becsomagolva jussanak vissza az áruházba.

Ügyfélszolgálat, telefonos applikáció és közösségi média

Amennyiben kérdése merülne fel a vásárlással, fizetéssel, rendeléssel vagy reklamációval kapcsolatban, a PatPat ügyfélszolgálatával a webáruház felhasználói felületén keresztül léphet kapcsolatba

Hogy a vásárlás még egyszerűbb és gyorsabb legyen, a PatPat telefonos applikációja ingyenesen letölthető a Google Play és App Store online áruházakból.

A PatPat közösségi média felületeit követve még többet tudhat meg a webshop kínálatáról és újdonságairól: Facebook, Instagram

A webáruházban Lengyelországból is kedvezményesen vásárolhat a Tiplinoval.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok használata a PatPat webáruházban

A Tiplino.hu oldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a PatPat.com webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol a cashback szolgáltatásnak köszönhetően pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a PatPat webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a PatPat weboldalán való rendelésekor a Promo Code/Voucher mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Apply gombra és a kedvezmény automatikusan levonódik a vásárlás végösszegéből.

Kép


Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

PatPat - gyerek- és babaruhák

Minőségi, divatos és kényelmes ruhák újszülötteknek és kisgyerekeknek kedvező áron. Gazdag méretválaszték, sok-sok szín, minta, stílus és fazon kisfiúknak és kislányoknak egyaránt, minden évszakra és alkalomra. A ruházat mellett a webshopban kiegészítőket, textilpelenkákat, cipőket és játékokat is talál, sőt a kínálat a szülők számára is tartogat néhány hasznos és kényelmes ruhadarabot.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 3 %  összeget a vásárlásból a  a PatPat webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.