Miniwebshop

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Miniwebshop kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 2,5 % mindenből a webáruházból Miniwebshop

Eddig érvényes: 2021.09.28

 
   

Ha éppen felújítaná vagy berendezné konyháját vagy fürdőszobáját, megéri körülnézni a Miniwebshop.hu webáruházban. A kínálatban...

A(z) Miniwebshop webáruházról

A Miniwebshop webáruház azoknak kedvez, akik éppen felújítják vagy berendezik konyhájukat vagy fürdőszobájukat. Ehhez ugyanis számos szükséges felszerelést és kiegészítőt találnak a webáruházban. A termékekről műszaki információkat is talál a weboldalon, amelyek megkönnyítik a dolgát a választásban. Használja ki a biztonságos szállítást és a termékgaranciát, amelyet a Miniwebshop kínál.

Miniwebshop termékek

A Miniwebshopban számos hasznos berendezési tárgyat és kiegészítőt talál fürdőszobájába vagy konyhájába. A fő kínálatot a gránit mosogatótálcák alkotják, amelyeket csapteleppel, adagolóval és dugóemelővel is megvásárolhat. Válogasson a fekete, fehér, szürke vagy barna színű mosogatótálcák közül a konyhája stílusa szerint. A webshopban talál páraelszívókat, polcrendszereket és falikutatakt is. A fürdőszobába vásárolhat mosdót, zuhany- és WC-szetteket, radiátorokat és egyéb kiegészítőket.

mosogato

Fizetés és szállítás

A Miniwebshop.hu webáruház kétféle fizetési módot kínál: fizethet banki utalással vagy utánvéttel a termék kézbesítésekor.

A házhozszállítás díja a termék súlyától függően a következőképpen alakul:

 • 0–9,99 kg: 1750 Ft
 • 10–19,99 kg: 2750 Ft
 • 20–29,99 kg: 3480 Ft
 • 30–149,99 kg: 5900 Ft
 • 150 kg felett: ingyenes

Termékgarancia

A Miniwebshop termékekre a következő garancia vonatkozik:

 • Gránit mosogatók: 10 év
 • Csaptelepek: 2 év
 • Szaniterek: 2 év
 • Fürdőszobai kiegészítők: 2 év

A garancia a mechanikai és esztétikai sérülésekre vonatkozik, amelyek a termék átvétele előtt keletkeztek. Garanciális csere vagy visszaküldés esetén lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.

Kapcsolat

Kérdés vagy probléma esetén forduljon a Miniwebshop.hu ügyfélszolgálatához, amely elérhető a +36 1-585-8885 telefonszámon, vagy az info@miniwebshop.hu e-mail-címen. Kapcsolatba léphet velük a kapcsolati kérdőíven keresztül is.

A webáruházat megtalálja Facebookon is.

 • Hasonló webáruházban Szlovákiában is vásárolhat: Kupelne.sk
 • Fürdőszobai kiegészítőket vásárolhat a Siko.cz webáruházban is

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Miniwebshop webáruházról

Ha éppen felújítaná vagy berendezné konyháját vagy fürdőszobáját, megéri körülnézni a Miniwebshop.hu webáruházban. A kínálatban talál gránit mosogatókat csapteleppel, páraelszívókat, polcrendszereket és sok más hasznos kiegészítőt a fürdőszobába és a konyhába.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2,5 %  összeget a vásárlásból a  a Miniwebshop webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.