Rentalcars.com

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Rentalcars.com-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Rentalcars.com webáruházé.

Rentalcars.com kupon

Ne maradjon le a legjobb kedvezményekről a Rentalcars hírlevelével

+ akár 5 % vissza a vásárlásból
 

Iratkozzon fel a Rentalcars hírlevelére, és értesüljön első kézből a legújabb akciókról és kedvezményekről.

A(z) Rentalcars.com webáruházról

Rentalcars.com egy online autókölcsönző rendszer, amely segítségével a világ minden pontján kölcsönözhet autót. A Rentalcars összekapcsolja önt a legjobb autókölcsönzőkkel, kiválasztja a legjobb ajánlatokat, és segít önnek a foglalás minden lépésénél. Egyszerű és egyben színvonalas szolgáltatást nyújt a Rentalcars.com.

A Rentalcar autókölcsönzői

A Rentalcars csakis a legjobb autókölcsönzőkkel működik együtt. Összesen 160 országban ez több, mint 900 céget jelent, méghozzá olyan neveket, mint az Avis, a Hertz vagy az Europcar. A rendszer megtalálja önnek a kiválasztott helyszínen a legkedvezőbb ajánlatot.

A foglalás menete

A Rentalcars célja, hogy felhasználóik minél egyszerűbben kölcsönözhessenek autót. Ezért segítséget nyújt a foglalás minden pontjában, amelynek a következő a menete:

rentalcars
 1. Keresés: Adja meg a foglalás helyszínét és időpontját a Rentalcars.com keresőjében.
 2. Összehasonlítás: A Rentalcars keresője megtalálja önnek a legmegfelelőbb ajánlatokat, ön pedig összehasonlíthatja őket. Válogathat szolgáltató, értékelés, ár vagy utasok száma szerint. A keresést leszűkítheti egyéb feltételek szerint is, ha például légkondicionált vagy automata sebességváltós járműt szeretne.
 3. Foglalás: Válassza ki a megfelelő ajánlatot, és foglalja le a zöld "Foglalás" gombra kattintva. Foglalása visszaigazolása után értesítik önt.
 4. Autó átvétele: Legyen önnél a foglalás bizonylata, hitelkáryája, jogosítványa és személyi igazolványa. Ezután már nem maradt más hátra, kezdődhet az utazás.

Rentalcars ügyfélszolgálat

Ha bármilyen kérdése vagy problémája adódna a foglalás során, forduljon a Rentalcars ügyfélszolgálatához. A munkatársak szívesen segítenek önnek. Telefonon hívhatja a 06 1 777 9663 hazai, vagy a +44 161 602 5467 nemzetközi telefonszámot hétfőtől péntekig 9:00–17:00 között. Ha inkább írásban érdeklődne, írjon a reservations-hu@rentalcars.com e-mail-címre. Ne felejtse el feltüntetni a vezető nevét, a foglalás számát és a foglaláskor megadott e-mail-címet.

Rentalcars mobilalkalmazás

Töltse le a Rentalcars ingyenes mobilalkalmazását is, amely iPhone és Android készülékekre egyaránt letölthető. Keresse a Google Play és az App Store üzletekben. ĺgy még egyszerűbben foglalhat autót, még a számítógépet sem kell bekapcsolnia hozzá.

A Rentalcars története

A cég 2004-ben alakult TravelJigsaw néven, pár évvel később úgy kinőtte magát, hogy már napi 1000 foglalást bonyolított le. 2010-ben csatlakozott a Priceline-csoporthoz, ekkor változtatta meg a nevét Rentalcars.com-ra. Ma már 160 országban intéznek évi 8 millió foglalást. A cég székhelye az Egyesült Királyságban, pontosabban Manchesterben található.

Ha a Tiplinóval vásárol, a foglalás összegének 5%-át visszaszerezheti cashbackjutalomként.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Rentalcars.com webáruházról

A Rentalcars egy online autóbérlési rendszer, amely a legjobb autókölcsönzőkkel kapcsolja össze önt. Több, mint 900 autókölcsönző cég közül választhathja ki azt, amelyik a leginkább megfelel önnek. A világ 160 országában található üzletük. Kedvező árak és automobilok széles választéka várja önt.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Rentalcars.com más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 5 %  összeget a vásárlásból a Rentalcars.com webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be