Mindentolcson.hu

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Mindentolcson.hu kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 4 % mindenből a webáruházból Mindentolcson.hu

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

A Mindentolcson.hu webáruház rengeteg terméket kínál - és mindent olcsón! Műszaki cikkek, szépségápolás, szabadidő, divat,...

A(z) Mindentolcson.hu webáruházról

Szívesen vásárolna olyan webáruházban, ahol mindent megtalál egy helyen, legyen az konyha, háztartás, autófelszerelés, barkács vagy műszaki cikk? Ilyen például a Mindentolcson.hu webáruház. Rengeteg különféle kategóriába sorolt termék várja a vásárlót. A kedvező ár természetes, amint azt a webshop neve is elárulja: mindent olcsón.

Konyha és háztartás

A webáruház kínálata igazán sokrétű, rengeteg kategóriában kínál termékeket. Az egyik kategória például a konyha és háztartás. Vásároljon be minden szükséges konyhai és háztartási gépet, takarítóeszközt, edényt, étkészletet és egyéb konyhai kiegészítőt egy helyen, a Mindentolcson.hu webáruházban. A konyhai mérlegtől kezdve a késkészleten át a vicces bögréig, itt mindent megtalál.

haztartas


Műszaki cikkek

A webshopban a műszaki cikkek kedvelői is megtalálják a magukét. A kategóriában talál szórakoztató elektronikát, mint mobiltelefonokat, kamerákat, okosórákat vagy tableteket. Vásárolhat fülhallgatót, töltőt, tripodot és sok más hasznos kiegészítőt. Autójába is talál sok hasznos kütyüt: kamerát, navigációt vagy telefontartót. Az ezermesterek pedig szerszámok, gépek, lámpák és kerti kiegészítők közül válogathatnak.

Fizetés és szállítás

A webáruház csak utánvétes fizetést biztosít, tehát a termék átvételekor a futárnál lehet fizetni. A szállítást a GLS futárszolgálat biztosítja, a szállítási díj 1290 Ft. A várható szállítási idő 2–4 munkanap.

Elállási jog

A vásárlónak joga van elállni a szerződéstől akár indoklás nélkül is, amennyiben ezt a szándékát a termék átvételétől számított 14 napon belül jelzi. ĺrjon e-mailt az ügyfélszolgálatra, amelyben jelzi elállási szándékát. A terméket postázza a következő címre: BigSale Online Kft., 1183, Budapest, Gyömrői út 85-91., Pécsi Épület, 2. EM. Hamarosan visszautalják önnek a termék vételárát.

Kapcsolat

A Mindentolcson.hu ügyfélszolgálata a vásárlók rendelkezésére áll telefonon a +36-1/443-3249 számon, vagy e-mailben a barbara@mindentolcson.hu címen. A webshopot megtalálja a Facebookon is.

Kedvezményes vásárlás a Tiplinóval

Szeretne kedvezményesen vásárolni a Mindentolcson.hu webáruházban? Ennek egyik módja, ha a Tiplinóval vásárol. Nálunk ugyanis visszaszerezheti vásárlásának egy részét cashbackjutalomként: ebben az esetben a rendelésének akár 4%-át.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Mindentolcson.hu webáruházról

A Mindentolcson.hu webáruház rengeteg terméket kínál - és mindent olcsón! Műszaki cikkek, szépségápolás, szabadidő, divat, játék és sok más. Remek ajándékötleteket is talál a weboldalon. A kedvező árak mellett a gyors szállítást is garantálják.

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  4 %  összeget a vásárlásból a  a Mindentolcson.hu webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.