Mindentolcson.hu

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Mindentolcson.hu-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Mindentolcson.hu webáruházé.

Mindentolcson.hu kupon

Ne maradjon le a kedvezményekről - iratkozzon fel a hírlevélre

+ 2,5 % vissza a vásárlásból
 

A hírlevélre való feliratkozással garantáltan nem marad le a legújabb kedvezményekről és akciókról.

A(z) Mindentolcson.hu webáruházról

Szívesen vásárolna olyan webáruházban, ahol mindent megtalál egy helyen, legyen az konyha, háztartás, autófelszerelés, barkács vagy műszaki cikk? Ilyen például a Mindentolcson.hu webáruház. Rengeteg különféle kategóriába sorolt termék várja a vásárlót. A kedvező ár természetes, amint azt a webshop neve is elárulja: mindent olcsón.

Konyha és háztartás

A webáruház kínálata igazán sokrétű, rengeteg kategóriában kínál termékeket. Az egyik kategória például a konyha és háztartás. Vásároljon be minden szükséges konyhai és háztartási gépet, takarítóeszközt, edényt, étkészletet és egyéb konyhai kiegészítőt egy helyen, a Mindentolcson.hu webáruházban. A konyhai mérlegtől kezdve a késkészleten át a vicces bögréig, itt mindent megtalál.

haztartas

Műszaki cikkek

A webshopban a műszaki cikkek kedvelői is megtalálják a magukét. A kategóriában talál szórakoztató elektronikát, mint mobiltelefonokat, kamerákat, okosórákat vagy tableteket. Vásárolhat fülhallgatót, töltőt, tripodot és sok más hasznos kiegészítőt. Autójába is talál sok hasznos kütyüt: kamerát, navigációt vagy telefontartót. Az ezermesterek pedig szerszámok, gépek, lámpák és kerti kiegészítők közül válogathatnak.

Fizetés és szállítás

A webáruház csak utánvétes fizetést biztosít, tehát a termék átvételekor a futárnál lehet fizetni. A szállítást a GLS futárszolgálat biztosítja, a szállítási díj 1290 Ft. A várható szállítási idő 2–4 munkanap.

Elállási jog

A vásárlónak joga van elállni a szerződéstől akár indoklás nélkül is, amennyiben ezt a szándékát a termék átvételétől számított 14 napon belül jelzi. ĺrjon e-mailt az ügyfélszolgálatra, amelyben jelzi elállási szándékát. A terméket postázza a következő címre: BigSale Online Kft., 1183, Budapest, Gyömrői út 85-91., Pécsi Épület, 2. EM. Hamarosan visszautalják önnek a termék vételárát.

Kapcsolat

A Mindentolcson.hu ügyfélszolgálata a vásárlók rendelkezésére áll telefonon a +36-1/443-3249 számon, vagy e-mailben a barbara@mindentolcson.hu címen. A webshopot megtalálja a Facebookon is.

Kedvezményes vásárlás a Tiplinóval

Szeretne kedvezményesen vásárolni a Mindentolcson.hu webáruházban? Ennek egyik módja, ha a Tiplinóval vásárol. Nálunk ugyanis visszaszerezheti vásárlásának egy részét cashbackjutalomként: ebben az esetben a rendelésének akár 4%-át.

Mindentolcson.hu kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Tavaszi és nyári termékek bomba áron

31.05.2024

Akció Mindentolcsón Black Friday

26.11.2023

Kedvezményes kupon Mindentolcson.hu 5% kedvezmény mindenre

31.08.2023

Recenzió Mindentolcson.hu

Terpecz G.

02.07.2024 5.0

TEljesen, minden rendben volt.

Judit T.

08.12.2023 5.0

Szabó M.

09.06.2023 5.0

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Mindentolcson.hu webáruházról

A Mindentolcson.hu webáruház rengeteg terméket kínál - és mindent olcsón! Műszaki cikkek, szépségápolás, szabadidő, divat, játék és sok más. Remek ajándékötleteket is talál a weboldalon. A kedvező árak mellett a gyors szállítást is garantálják.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2,5 %  összeget a vásárlásból a Mindentolcson.hu webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be