Mindentolcson.hu

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Mindentolcson.hu-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Mindentolcson.hu webáruházé.

A(z) Mindentolcson.hu webáruházról

Szívesen vásárolna olyan webáruházban, ahol mindent megtalál egy helyen, legyen az konyha, háztartás, autófelszerelés, barkács vagy műszaki cikk? Ilyen például a Mindentolcson.hu webáruház. Rengeteg különféle kategóriába sorolt termék várja a vásárlót. A kedvező ár természetes, amint azt a webshop neve is elárulja: mindent olcsón.

Konyha és háztartás

A webáruház kínálata igazán sokrétű, rengeteg kategóriában kínál termékeket. Az egyik kategória például a konyha és háztartás. Vásároljon be minden szükséges konyhai és háztartási gépet, takarítóeszközt, edényt, étkészletet és egyéb konyhai kiegészítőt egy helyen, a Mindentolcson.hu webáruházban. A konyhai mérlegtől kezdve a késkészleten át a vicces bögréig, itt mindent megtalál.

haztartas

Műszaki cikkek

A webshopban a műszaki cikkek kedvelői is megtalálják a magukét. A kategóriában talál szórakoztató elektronikát, mint mobiltelefonokat, kamerákat, okosórákat vagy tableteket. Vásárolhat fülhallgatót, töltőt, tripodot és sok más hasznos kiegészítőt. Autójába is talál sok hasznos kütyüt: kamerát, navigációt vagy telefontartót. Az ezermesterek pedig szerszámok, gépek, lámpák és kerti kiegészítők közül válogathatnak.

Fizetés és szállítás

A webáruház csak utánvétes fizetést biztosít, tehát a termék átvételekor a futárnál lehet fizetni. A szállítást a GLS futárszolgálat biztosítja, a szállítási díj 1290 Ft. A várható szállítási idő 2–4 munkanap.

Elállási jog

A vásárlónak joga van elállni a szerződéstől akár indoklás nélkül is, amennyiben ezt a szándékát a termék átvételétől számított 14 napon belül jelzi. ĺrjon e-mailt az ügyfélszolgálatra, amelyben jelzi elállási szándékát. A terméket postázza a következő címre: BigSale Online Kft., 1183, Budapest, Gyömrői út 85-91., Pécsi Épület, 2. EM. Hamarosan visszautalják önnek a termék vételárát.

Kapcsolat

A Mindentolcson.hu ügyfélszolgálata a vásárlók rendelkezésére áll telefonon a +36-1/443-3249 számon, vagy e-mailben a barbara@mindentolcson.hu címen. A webshopot megtalálja a Facebookon is.

Kedvezményes vásárlás a Tiplinóval

Szeretne kedvezményesen vásárolni a Mindentolcson.hu webáruházban? Ennek egyik módja, ha a Tiplinóval vásárol. Nálunk ugyanis visszaszerezheti vásárlásának egy részét cashbackjutalomként: ebben az esetben a rendelésének akár 4%-át.

Mindentolcson.hu kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Akció Mindentolcsón Black Friday

26.11.2023

Kedvezményes kupon Mindentolcson.hu 5% kedvezmény mindenre

31.08.2023

Recenzió Mindentolcson.hu

Judit T.

08.12.2023 5.0

Szabó M.

09.06.2023 5.0

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Mindentolcson.hu webáruházról

A Mindentolcson.hu webáruház rengeteg terméket kínál - és mindent olcsón! Műszaki cikkek, szépségápolás, szabadidő, divat, játék és sok más. Remek ajándékötleteket is talál a weboldalon. A kedvező árak mellett a gyors szállítást is garantálják.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2,5 %  összeget a vásárlásból a Mindentolcson.hu webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be