Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Mindentolcson.hu kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 4 % mindenből a webáruházból Mindentolcson.hu

Eddig érvényes: 2021.06.14

 
   

A Mindentolcson.hu webáruház rengeteg terméket kínál - és mindent olcsón! Műszaki cikkek, szépségápolás, szabadidő, divat,... több

A(z) Mindentolcson.hu webáruházról

Szívesen vásárolna olyan webáruházban, ahol mindent megtalál egy helyen, legyen az konyha, háztartás, autófelszerelés, barkács vagy műszaki cikk? Ilyen például a Mindentolcson.hu webáruház. Rengeteg különféle kategóriába sorolt termék várja a vásárlót. A kedvező ár természetes, amint azt a webshop neve is elárulja: mindent olcsón.

Konyha és háztartás

A webáruház kínálata igazán sokrétű, rengeteg kategóriában kínál termékeket. Az egyik kategória például a konyha és háztartás. Vásároljon be minden szükséges konyhai és háztartási gépet, takarítóeszközt, edényt, étkészletet és egyéb konyhai kiegészítőt egy helyen, a Mindentolcson.hu webáruházban. A konyhai mérlegtől kezdve a késkészleten át a vicces bögréig, itt mindent megtalál.

haztartas


Műszaki cikkek

A webshopban a műszaki cikkek kedvelői is megtalálják a magukét. A kategóriában talál szórakoztató elektronikát, mint mobiltelefonokat, kamerákat, okosórákat vagy tableteket. Vásárolhat fülhallgatót, töltőt, tripodot és sok más hasznos kiegészítőt. Autójába is talál sok hasznos kütyüt: kamerát, navigációt vagy telefontartót. Az ezermesterek pedig szerszámok, gépek, lámpák és kerti kiegészítők közül válogathatnak.

Fizetés és szállítás

A webáruház csak utánvétes fizetést biztosít, tehát a termék átvételekor a futárnál lehet fizetni. A szállítást a GLS futárszolgálat biztosítja, a szállítási díj 1290 Ft. A várható szállítási idő 2–4 munkanap.

Elállási jog

A vásárlónak joga van elállni a szerződéstől akár indoklás nélkül is, amennyiben ezt a szándékát a termék átvételétől számított 14 napon belül jelzi. ĺrjon e-mailt az ügyfélszolgálatra, amelyben jelzi elállási szándékát. A terméket postázza a következő címre: BigSale Online Kft., 1183, Budapest, Gyömrői út 85-91., Pécsi Épület, 2. EM. Hamarosan visszautalják önnek a termék vételárát.

Kapcsolat

A Mindentolcson.hu ügyfélszolgálata a vásárlók rendelkezésére áll telefonon a +36-1/443-3249 számon, vagy e-mailben a barbara@mindentolcson.hu címen. A webshopot megtalálja a Facebookon is.

Kedvezményes vásárlás a Tiplinóval

Szeretne kedvezményesen vásárolni a Mindentolcson.hu webáruházban? Ennek egyik módja, ha a Tiplinóval vásárol. Nálunk ugyanis visszaszerezheti vásárlásának egy részét cashbackjutalomként: ebben az esetben a rendelésének akár 4%-át.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Mindentolcson.hu webáruházról

A Mindentolcson.hu webáruház rengeteg terméket kínál - és mindent olcsón! Műszaki cikkek, szépségápolás, szabadidő, divat, játék és sok más. Remek ajándékötleteket is talál a weboldalon. A kedvező árak mellett a gyors szállítást is garantálják.

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  4 %  összeget a vásárlásból a  a Mindentolcson.hu webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.