Lufthansa

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Lufthansa webáruházról

A legnagyobb német légitársaság, amellyel az ország számos pontja elérhetővé válik, még a legexkluzívabbak is. A repjegyeken kívül további szolgáltatásokat is igénybe vehet, mint a szállásfoglalás vagy autókölcsönzés. Az utazás a Lufthansa pézvisszatéritésével, mérföldek gyűjtésével vagy Black Friday akcióval is olcsóbb. A sorbanállást az online Lufthansa check-in rövidíti le, ahogy a poggyászfeladást is. A Lufthansa Budapestről és Debrecenből is elérhető.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Lufthansa-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Lufthansa webáruházé.

Így spórolhat a Lufthansa légitársasággal

A kedvezményes árú repjegyeknek hála utazhat Budapestről vagy Debrecenből Európa-szerte, Amerikába vagy Ázsiába. A Lufthansa pénzvisszatérítést is garantál, ha a foglalást a Tiplino portálról indítja. Abban az esetben számíthat pénzvisszatérítésre, ha a foglalás előtt ellátogat a Tiplino portálra, kikeresi a Lufthansa légitársaságot majd a "Vásárlás" gombra kattint. A jutalom megerősítését követően, kérheti a kifizetést számlájára.

Last minute jegyeivel ugyanolyan kényelmesen utazhat, csak közben 40%-kal olcsóbban. Minden év novemberében jön a Lufthansa Black Friday akciója is, amelynek köszönhetően szintén garantált a spórolás.

Lufthansa mérföldek és hűségprogram segítségével is hozzájárul a spóroláshoz. Manapság az utazás célja nemcsak eljutni A-ból B-be, hanem új világok felfedezése is. A Lufthansa Miles & More számos kiváltságot kínál, ugyanis minden utazás során értékes mérföldeket biztosít a levegőben és a földön is. A programba való regisztrációt követően rögtön megjutalmazzák 500 mérfölddel, ha letölti a mobil alkalmazást.

A(z) Lufthansa webáruházról

Manapság a repülővel utazás nem számít kifejezett luxusnak, sőt sokszor drágának sem. Ez a Lufthansa légitársaságra is igaz. Utazhat vele szabadságra, üzleti útra vagy egy hétvégi városnézésre. A legnagyobb német légitársaság kedvezményes repjegyeket kínál a világ számos pontjára. Több leányvállalattal is rendelkezik, mint az Austrian Airlines, Eurowings vagy Swiss. 

Kép

Lufthansa szolgáltatások

A Lufthansa lehetővé teszi, hogy otthona kényelméből intézze a foglalást, a becsekkolást, de még az autóbérlését is. Az úticélja helyén így kényelmesen szétnézhet autóban ülve. Az autókölcsönző partnerek közé csakis a legmegbízhatóbb nevek tartoznak, mint Europcar, Hertz és Sixt. A weboldalon csak ki kell választania, hogy hol szeretné átvenni és leadni a bérelt autót.

Kép

Lufthansa check-in lehetőségével is szolgál, amit 23 órával a repülés előtt tehet meg. Az online becsekkolás során kiválaszthatja a helyét és elküldheti beszállókártyáját telefonjára vagy akár ki is nyomtathatja. A Lufthansa check-in lehetővé teszi, hogy lerövidítse a sorbanállást. Ha kihasználta ezt a lehetőséget, a poggyászát is feladhatja gyorsabban egy önkiszolgáló poggyászdobó kioszkban. A Lufthansa Budapesten is elérhető, így ha nem biztos az online beszállásban, elintézheti személyesen is, ahogy a jegyvásárlást és a poggyászfeladást is.

Lufthansa és a Booking

Ha már megvette olcsóbban repjegyét, kibérelt egy autót, ideje szállást is foglalni. A Lufthansa ebben is segítségére van, hiszen együttműködik az egyik legnagyobb szállásfoglalási portállal, a Booking.com-mal. A légitársaság weboldala automatikusan átirányítja a Booking weboldalára miután megadta a tartózkodási helyét és idejét. Figyelembe ajánljuk viszont a Booking pénzvisszatérítését is, amiért a Tiplino portálról kell átlépnie a szállásfoglaláshoz. 

Ezért a Lufthansa

Bár már maga a Lufthansa megnevezés minőséget von maga után, van még pár érv, amiért érdemes ezt a légitársaságot választani. Az egyik legfőbb, hogy a világ számos pontjára elérhet vele, legyen szó Ibizáról, San Franciscoról, Beirutról, Tokióról vagy Hamburgról. A másik, szintén nem elenyésző érv, hogy a Lufthansa Budapestről is elérhető. A harmadik, hogy repjegyet más weboldalakon is foglalhat, mint például a Kiwi.com, ahol szintén számolhat pénzvisszatérítéssel.

Lufthansa Miles & More hűségprogramja lehetővé teszi a mérföldek gyűjtését majd azok beváltását. A mérföldek gyűjtésével érheti el a törzsutas státuszt és még időt is spórolhat vele, ha az előre kitöltött űrlapokat használja vagy ha elmenti a kártya- és számlaadatokat. Három kategóriával találkozhat a gyűjtés során: törzsutas, szenátor és HON kör. Rendszeres utazóként élvezheti a megemelt ingyenes poggyászkeretet, szenátorként pedig értékes időt takaríthat meg az első osztályú bejelentkezéssel. A HON körön belül exkluzív limuzin- és transzferszolgáltatás áll rendelkezésére, hogy az érkezés és távozás a lehető legkényelmesebb legyen. A MIles & More program keretein belül a földön is jutalommérföldeket szerezhet, hiszen mindennapi vásárlásait is megjutalmazzák közel 40 partner légitársaságnál, szállodafoglalásokért és számos más alkalommal. Az összegyűjtött mérföldeket a Lufthansa légitársaságnál és a partnereknél is lehetőség van beváltani. Amit velük "vásárolhat" azok a divatcikkek, poggyászok, kozmetikumok és egyebek.

Visszatérítés és foglalás változás

A repülőjegy-foglalás megváltoztatása abban az esetben lehetséges, ha a vételdíj feltételei ezt lehetővé teszik, ezt az információt a foglalási visszaigazoláson ellenőrizheti. Azt is ott találja, hogy a van-e díja az átfoglalásnak. Alternatív megoldásként szolgál a repülőjárat adatainak módosítása a "My booking" lehetőségnél. Egyes esetekben ez az opció is járhat plusz költségekkel. Ha a foglalás során helyet vagy esetleg különleges étkezést is foglalt, ezeket kényelmesen átfoglalhatja. 

Járattörlés esetén a Lufthansa automatikusan és ingyenesen foglal Önnek egy másik járatot ugyanarra a célállomásra és ugyanabban az utazási osztályban. Ha nem felel meg az automatikus átfoglalás, az újrafoglalást az eredeti indulástól számított egy éven belül kell végrehajtani. Járattörlés esetén más légitársaságok alternatív járataira is átfoglalhat. Törlés esetén ha nem használta fel repjegyét, az árát az összes adóval és illetékkel együtt visszatérítik. Ha az utazás több szakaszt érint és már néhányat felhasznált közülük, akkor a vételdíj fel nem használt részét térítik vissza.

Lufthansa kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Kedvezmény Lufthansa a megjelölt dél-amerikai célállomásokra

09.10.2023

Kedvezmény Lufthansa a megjelölt észak-amerikai célállomásokra

09.10.2023

Kedvezmény Lufthansa a megjelölt németországi célállomásokra

09.10.2023

Kedvezmény Lufthansa a megjelölt ázsiai célállomásokra

09.10.2023

Kedvezmény Lufthansa a megjelölt európai célállomásokra

09.10.2023

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Lufthansa más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  0,525 %  összeget a vásárlásból a Lufthansa webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be