YesStyle

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

YesStyle kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 1,5 % mindenből a webáruházból YesStyle

Eddig érvényes: 2021.10.20

 
   

Szívesen meglepné magát egy új darabbal, és a gardróbjára is ráférne már egy kis frissítés? Nézzen körül a YesStyle...

A(z) YesStyle webáruházról

A YesStyle.com webáruház ruhákat, cipőket és kiegészítőket kínál férfiaknak és nőknek egyaránt. Szívesen öltözködik a legújabb trendek szerint? Nézzen körül a kínálatban, ön is biztosan megtalálja a kedvencét. Talál itt szépségápolási termékeket, sminkeket és lakásdekorációs kiegészítőket is.

YesStyle ruhák

A YesStyle webáruházban számos kategóriában talál ruhákat férfiaknak és nőknek egyaránt. A hölgyek vásárolhatnak topokat, blúzokat, felsőket, ruhákat, nadrágokat, fürdőruhát vagy sportruhát, illetve kismamaruhát is. Választhat a legújabb trendek által inspirált darabokból, de a koreai divat is képviselteti magát. A férfirészleg elsősorban ázsiai divat által ispirált. Számos póló, pulcsi, nadrág, ing és kiegészítő található a kínálatban.

yesstyle

YesStyle kozmetikumok

A YesStyle webshopban nemcsak ruhákat vásárolhat, hanem szépségápolási termékeket is. Arcápolási és testápolási termékek sokasága közül választhat, például arckrémek, tonikok, szérumok, tusfürdők vagy dezodorok közül. Vásárolhat hajápolási termékeket, sminkeket és sminkeléshez való kiegészítőket, például ecseteket is. Az életmód kategóriában elektromos kütyüket, lakásdekorációs kiegészítőket és sok más egyebet is talál.

Fizetés és szállítás

A webáruházban fizethet bankkártyával, Paypallel, valamint Apple Pay vagy Google Pay segítségével. A YesStyle a standard szállítási módot kínálja, a csomagok szállítás 10–17 munaknapot vesz igénybe. A szállítási költség a rendelés összegétől függően a következőképpen alakul:

 • 35 € alatt: 6,23 €
 • 35–55 € között: 5,34 €
 • 55 € felett: a szállítás ingyenes

Visszaküldés

A webáruház 30 napos visszaküldési időt biztosít, ha nem elégedett a termékkel, amit kapott. Visszaküldés esetén lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, és adja meg a rendelése számát, a termék nevét és katalógusszámát és a visszaküldés indokát. Ha méret miatti cserét szeretne, tüntesse fel a cserélni kívánt méretet is.

Kapcsolat

Kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot a YesStyle ügyfélszolgálatával. A munkatársak szívesen válaszolnak a kérdéseire. Keresse a Customer Support szekciót, ahol megtalálja a leggyakrabban feltett kérdéseket is. Az ügyfélszolgálatnak a kapcsolati kérdőíven keresztül írhat.

Megtalálja őket a közösségi oldalakon is: Facebook, Twitter, Instagram.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A YesStyle webáruházról

Szívesen meglepné magát egy új darabbal, és a gardróbjára is ráférne már egy kis frissítés? Nézzen körül a YesStyle webáruházban, amely egy online ruhaüzletként funkcionál. Ruhák, szoknyák, blúzok, nadrágok és minden, amit csak el tud képzelni. Vásárolhat itt szépségápolási eszközöket és sminkeket is.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  1,5 %  összeget a vásárlásból a  a YesStyle webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.