Parfumeshop

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Parfumeshop kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 2 % mindenből a webáruházból Parfumeshop

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

Minőségi parfümök széles választéka várja a Parfumeshopban. A webáruház spanyol Saphir és Pure parfümöket...

10% kedvezmény minden termékre - Parfumeshop

+ 2 % vissza a vásárlásból

A 10% kedvezmény a vásárlás végösszegéből kerül levonásra a Parfumeshop.hu webáruházban. A kuponkódot a kosárban adja meg. több

Akár 30% kedvezmény parfümökre - Parfumeshop

+ 2 % vissza a vásárlásból

Akár 30% kedvezmény a parfümökre a Parfumeshop.hu webáruházban. Kuponkód nem szükséges. több

A(z) Parfumeshop webáruházról

Minőség megfizethető áron – ezt kínálja a Parfumeshop webáruház. A kínálat nagy részét a spanyol Saphir és Pure márkájú parfümök alkotják. A termékeket úgy válogatták össze, hogy mindenki megtalálja, amit keres: akár romantikus vacsorára készül, akár éjszakai partira, vagy visszafogott illatot keres mindennapos viseletre.

Minőségi spanyol parfümök

A Parfumeshop kínálatát könnyű Saphir toalettvizek és intenzív és tartós Saphir és Pure parfümök alkotják. Édes, virágos vagy finom púderes, esetleg friss, citrusos illatot keres? Netán az erősebb, fűszeres illatok kedvelője? A választék széles, hogy minden vásárlónak kedvezzen. A parfümök különféle kiszerelésben elérhetők. Ha kedvenc illatát vásárolja újra, válassza a gazdaságos 200 ml-es kiszerelést, ha viszont új illatot próbál, kisebb flakonban is megvásárolhatja. Utazáshoz tökéletes a praktikus 8 ml-es parfümszóró.

parfumeshop saphir


Az otthon illata

Illatos lakásba hazatérni dupla öröm. A megfelelő illatosító kialakítja azt a kellemes érzést, amit úgy is nevezhetünk: az otthon melege. A parfumeshopban különféle lakásillatosítókat és gyertyákat, diffúzorokat is talál. A Goose Creek nagyméretű illatgyertyái akár 150 órán át is égnek. Próbálja ki az olyan ínycsiklandozó illatokat, mint az áfonyás fánk vagy a vajas sütemény. Vásárolhat aromalámpákat, viaszokat, illatos táskákat és más illatosítókat is.

Fizetés és szállítás

A Parfumeshop kétféle fizetési módot tesz lehetővé: fizethet online bankkártyával, vagy utánvéttel a termék átvételekor készpénzzel vagy bankkártyával, az utánvét díja 350 Ft. 

A szállítást a DPD futárszolgálat végzi, a szállítási díj 1300 Ft. Lehetőség van a csomag személyes átvételére is a Csomagküldő egyik csomagpontján, a szállítási díj 600 Ft.

Visszaküldés

Az átvételtől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a termékeket. A következő módon járjon el:

 •  ĺrjon e-mailt az info@parfumeshop.hu címre, amelyben közli, hogy élni szeretne a visszaküldési jogával. Ne felejtse el csatolni a rendelés számát is.
 • A terméket sértetlen állapotban küldje a következő címre: Expandeco - ParfumeShop.hu
  Vizpart utca 32, 9225 Dunakiliti.
 • A termék megérkezése után 14 napon belül visszautalják az összeget.

Kapcsolat

Kérdésével forduljon a Parfumeshop ügyfélszolgálatához. Hívja a +36 1 998 9228 telefonszámot hétfőtől péntekig 8:00–16:00 között, vagy írjon e-mailt az info@parfumeshop.hu címre. Használhatja a weboldalon elérhető kérdőívet vagy chatet is. 

A Parfumeshopot megtalálja a Facebookon és az Instagramon is.

Ha a Tiplinóval vásárol, pénzt spórolhat meg. Vásárlásának akár 2%-át visszaszerezheti cashbackjutalomként. 

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Parfumeshop webáruházról

Minőségi parfümök széles választéka várja a Parfumeshopban. A webáruház spanyol Saphir és Pure parfümöket kínál, valamint illatgyertyákat, autóillatosítókat és kozmetikumokat. Válogasson a púderes, virágos, citrusos vagy az erőteljesebb fűszeres illatok közül. Válassza a gazdaságosabb nagyobb kiszerelést!

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2 %  összeget a vásárlásból a  a Parfumeshop webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.