Vivomed

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Vivomed kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza až 2,5 % mindenből a webáruházból Vivomed

Eddig érvényes: 2021.10.19

 
   

Sportgyógyászati és egészségügyi kellékek a Vivomed webáruházában. Sporteszközök, táplálékkiegészítők, merevítők, tapaszok, elsősegély csomagok.…

A Vivomed webáruházról

A Vivomed Európa egyik vezető sportgyógyászati online üzlete, mely különböző ortopédiai eszközöket, merevítőket, tapaszokat, masszázskellékeket, táplálékkiegészítőket és számos egyéb minőségi terméket árusít. A sportgyógyászat mellett általános gyógyászati termékek is megtalálhatók az oldalon, mint például defibrillátorok, jóga- és sporteszközök, vitaminok, krémek, gyógyszerek. Az áru minőségére képzett gyógyszerészek és orvosok ügyelnek, a szakképzett, egészségügyi szakemberekből álló ügyfélszolgálat pedig bármikor szívesen segít a vásárlóknak a megfelelő termék kiválasztásában.

Kép


A Vivomed kínálatából:

 • nyakmerevítők, térd-, boka- és kézrögzítők, tartásjavítók
 • gumiszalagok, jógamatracok
 • elsősegély csomagok, defibrillátorok
 • vitaminok, vény nélkül kapható gyógyszerek, táplálékkiegészítők
 • masszázskellékek, krémek
 • védőfelszerelés, maszkok

Fizetési és szállítási módok

A webáruházban online bankkártyás fizetésre és PayPal használatára van lehetőség, valamint egyes országok esetében banki átutalásra is.

A Vivomed az Egyesült Királyságból szállítja termékeit, a szállítás költsége és időtartama a termékek súlyától, jellegétől és a vásárló által a rendelés leadásakor kiválasztott szállítási módtól függ. Az esetleges vámköltségek és helyi adók a vásárlót terhelik.

Reklamáció és a termékek visszaküldése

A Vivomed webáruháza lehetőséget nyújt a rendelt termékek visszaküldésére és pénzvisszafizetést biztosít. Visszaküldésre a csomag átvételétől számított 30 napon belül van lehetőség. A visszaküldött áru mellé fontos, hogy mellékeljen egy levelet is, melyben leírja, hogy mi a visszaküldés oka, valamint feltünteti rendelése számát is. A visszaküldés díja a vásárlót terheli.

Kép


Ügyfélszolgálat és közösségi média

A Vivomed online áruháza nagy hangsúlyt fektet arra, hogy szakértőkből álló ügyfélszolgálata mindig naprakész legyen és megfelelő tanácsadást, valamint segítséget tudjon nyújtani a vásárlóknak. Amennyiben kérdése merül fel a vásárlással, termékekkel vagy visszaküldéssel kapcsolatban, az ügyfélszolgálattal az alábbi módon veheti fel a kapcsolatot:

 • telefon: +44 (0) 28 44617666
 • e-mail: sales@vivomed.com

A Vivomed webáruházát a közösségi médiában is megtalálja: Facebook, Twitter, YouTube

A Vivomed webáruházában Csehországból is kedvezményesen vásárolhat a Tiplinó kuponjaival. 

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok használata a Vivomed webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Vivomed webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Vivomed webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép


2. A kuponkódot másolja be a Vivomed weboldalán való rendelésekor a Coupon code mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Apply coupon gombra és a kedvezmény automatikusan levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Vivomed.com - gyógyászat, sport

Sportgyógyászati és egészségügyi kellékek a Vivomed webáruházában. Sporteszközök, táplálékkiegészítők, merevítők, tapaszok, elsősegély csomagok és egyéb gyógyászati kellékek széles választéka, kedvező áron.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 2,5 %  összeget a vásárlásból a  a Vivomed webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.