Bonus-shop

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Bonus-shop kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 3,75 % mindenből a webáruházból Bonus-shop

Eddig érvényes: 2021.10.19

 
   

Olyan webáruházat keres, ahol rengeteg terméket talál egy helyen? A Bonus Shop éppen ilyen. Számos kategóriában talál...

A(z) Bonus-shop webáruházról

Olyan webáruházat keres, ahol mindent megvásárolhat egy helyen? Ne keressen tovább, ilyen a Bonus Shop webáruház. Számos kategóriában kínál termékeket, mint például otthon, kert, elektronika, játék, hobbi, sport vagy iroda. Egy webáruáházból berendezheti a lakását, kertjét, vásárolhat okosórát, új játékot a gyermkekének vagy felszerelést a kedvenc sportjához. Kell ennél több?

Otthon és háztartás

A webáruház kínálata igazán sokrétű, rengeteg kategóriában kínál termékeket. Az egyik kategória például a háztartás és otthon. Talál itt takarítóeszközöket, világítást, kiegészítőket a házi kedvenceinek, különféle dekorációkat, konyhai termékeket, tárolókat és fürdőszobai kellékeket is. Ha a kertbe keres szép kerti bútort vagy más kiegészítőt, itt azt is megtalálja.

bonus shop

Okosórák és más elektronika

A webshopban az elektronikus kütyük kedvelői is megtalálják a magukét. Válogasson a Bonus Shop okosórái közül: talál itt vízálló, véroxigénszintet mérő vagy GPS-es okosórákat, férfiaknak, nőknek és gyermekeknek egyaránt. Vásárolhat új mobiltelefont, tabletet, televíziót vagy digitális fotóalbumot is.

Fizetés és szállítás

A webáruház a következő fizetési módokat kínálja:

 • utánvétes fizetés - díja 200 Ft
 • online bankkártyás fizetés
 • banki utalás
 • PayPal

A szállítási módok a következők:

 • GLS futárszolgálat
 • GLS csomagpont
 • 24H futár
 • MPL futárszolgálat
 • Postapont fiókjai

A szállítási költség függ a szállítási módtól és a csomag súlyától. A pontos listát az árakkal megtalálja a weboldalon.

Pénzvisszafizetési garancia

A Bonus Shop 14 napos pénzvisszafizetési garanciát kínál a vásárlóknak. Ez azt jelenti, hogy ez idő alatt indoklás nélkül visszaléphet a szerződéstől, azaz visszaküldheti a terméket. A terméket küldje a 9700 Szombathely, Öntő utca 30. címre, a szállítási költség a vásárlót terheli.

Kapcsolat

Kérdése van? A Bonus Shop ügyfélszolgálata a vásárlók rendelkezésére áll munkanapokon 9:00–16:30 között. Telefonon hívja a +36 21 201 0123 számot, vagy írjon e-mailt az info@bonus-shop.hu címre. ĺrhat nekik az élő chaten is. A webshopot megtalálja a Facebookon és Instagramon is.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Bonus-shop webáruházról

Olyan webáruházat keres, ahol rengeteg terméket talál egy helyen? A Bonus Shop éppen ilyen. Számos kategóriában talál termékeket, mint például bútorokat, háztartási kiegészítőket, sportszereket, elektronikát, irodai kellékeket vagy autós kiegészítőket.

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  3,75 %  összeget a vásárlásból a  a Bonus-shop webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.