Lego

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Lego webáruházról

A Legot nem kell bemutatni, egyszerűen időtlen szórakozás. Ha a vásárlások során felhasznál kedvezményes Lego kuponokat, akkor időtlen és olcsó szórakozás.A márka okkal vált a játékkészletek szinonimájává, velük kicsi és nagy is igazán jól fog szórakozni. Ezen kívül az eshop számos remek ajánlatot is kínál, így a pénztárcája sem fog szenvedni. A kuponokon kívül kihasználhatja a Lego akciókat, a pénzvisszatérítést vagy akár az ingyenes szállítást is.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Lego-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Lego webáruházé.

Lego kupon

Csatlakozzon a Lego Insiders hűségprogramhoz

+ akár 1,5 % vissza a vásárlásból
 

Élvezze a kedvezményeket a Lego Insiders tagjaként.

Ingyenes szállítás 17.000 forint felett

+ akár 1,5 % vissza a vásárlásból

Vásároljon 17.000 Ft felett, és ingyenes szállításban részesül.

Tippek a spóroláshoz a Lego webáruházban

 • Hűségpontok gyűjtésével csökkenthető az összeg. Sok akció esetében dupla pontokat is lehet szerezni, ami még nagyobb spórolási lehetőséget jelent
 • Lego kuponok beváltása a vásárlások során
 • Pénzvisszatérítés, amellyel akár minden vásárlás során élhet és összevonható más akciókkal is

Lego kupon beváltása

 1. Tiplino.hu weboldalon talált Lego kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges
 2. Másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Lego online shopban
 3. Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz
 4. A kosár összegzése mellett jobb oldalt találja a "Promóciós vagy LEGO® Insiders-kedvezménykód megadása" lehetőséget. A mellette elhelyezett nyílra kattintva megjelenik a kuponoknak szánt mező
 5. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá a "Alkalmaz" gombra és fejezze be a vásárlást
Kép

A(z) Lego webáruházról

Kevesen vannak, akiknek be kell mutatni ezt a világszerte híres kockákat gyártó és forgalmazó áruházat. A Lego majdnem 100 éves múlttal rendelkezik és a világ számos pontján elérhető. A siker útján Dániából indult el, eredetileg fából készült termékekkel. A világ később felfedezte a műanyagot és a Lego okosan kihasználta ennek az új anyagnak az adottságait. Ahogy fejlősött a technológia és az emberiség újabb és újabb lépések tett az ismeretlen megismerése felé, a játékgyár tartotta a lépést és új témájú játékokkal állt elő. Egyértelműen ez a sikere egyik titka, a másik azonban az ár-érték arány. Az időtálló játékok több módon is csökkenthető, köztük Lego kuponokkal is.

Kép

Így spórolhat a Lego áruházban

Legyen szó gyerekről vagy felnőttről, a Lego kockák mindig jó megoldásnak bizonyulnak, ha ajándékról van szó. Kategóriák szerinti válogatással, egy alkotó felnőttet meglephet a Lego Technic széria egy darabjával. Ha megvan a megfelelő, akkor fontos az is, hogyan lehet olcsóbban megvásárolni. A nagyobb ünnepek további akciókkal kecsegtetnek, amit szintén kár lenne kihagyni.

Lego kuponok és lelőhelyük

A Tiplino portálja megbízható forrása a kedvezményes Lego kuponoknak. Garantáltan számíthat az áruház hivatalos weboldalára is, ahogy a közösségi média csatornáira is. Amennyiben a Lego regisztrált vásárlója, kedvezményes kuponokra is számíthat jutalom formájában.

Lego akciók

Egy kecsegtető Lego kiárusítás mindig rendelkezésre áll, csak figyelni kell a weboldalt. Ilyenkor akár egy Lego Star Wars kiadás is megtalálható a leértékelt termékek listáján. Az akcióban építőkockákon kívül ajándéktárgyak is rendlekezésre állnak. Legyn az kulcstartó, pulóver, hátizsák, doboz vagy tanévkezdő készlet.

Az év legnagyobb vásárlási ünnepe a Lego Black Friday akciója sem maradhat el. Akciós árakkal és akár ingyenes szállítással várják ilyenkor a vásárlókat. A fekete pénteket a Cyber Monday is követi, ami csak az online térben érvényes.

A híres Lego kockák

Az évek alatt annyi témájú Lego kocka jelent meg, hogy el lehet veszni a kínálatban. Szerencsére életkor és téma szerint is tudja szűrni azt:

 • Lego Star Wars
 • Lego Duplo
 • Lego Technic
 • City
 • Architecture
 • Harry Potter
 • Batman
 • Disney
 • Jurassic world
 • Lego Avatár
 • Marvel stb.

A felsoroltak csak kis részét képviselik annak, ami itt megtalálható. Az életkor szerinti szűrés lehetővé teszi, hogy a megajándékozott személy képességeihez mérten tudja élvezni a kreatív építést. A legkisebbek között a Ledo duplo elterjedt, hiszen nagyobb kockák, így könnyebben megfoghatóak. Minél bonyolultabb az építmény, annál drágább, így ne feledkezzen meg a Lego kupon beváltásáról sem.

Kockákon kívül ajándéktárgyakat is beszerezhet. Tartozik közéjük plüssjáték, jelmez, kulcstartó, hátizsák, írószer, könyvek és további tárgyak. Még egyedi és kreatív dekorációkkal is feldobhajta otthonát.

Miért pont a Lego?

A cég sikerén felbuzdulva sokan próbálták leutánozni a kreatív építő kockákat, eredeti azonban mégiscsak egy van. A fő előny, hogy sok alkatrész pótolható, nem kell attól tartani, hogy ha elveszik egy darab, dobhatja ki az egészet. Az is a pozitívumok közé tartozik, hogy mindegy milyen kollekció mellett dönt, mindegyik összeépíthető és hagyatkozhat közben a képzeletére.

További előnyök közé tartozik, hogy számos üzletben megvásárolható. Vannak a kreativitásra koncentrált áruházak, ahogy szintén spórolhat kuponokkal, közéjük tartozik a KockaÁruház kupon is. Ez a kreatív játék olyan elterjedt, hogy az olyan áruházakban, mint a Mall vagy az Alza alap követelménynek számít. Hozzájuk csatlakoztak a játék áruházak is, ahol kuponokon kívül pénzvisszatérítéssel élhet. Még az olyan nagyágyú, mint a Regio játék is készül pénzvisszatérítésre és Regio játék kuponokkal.

Visszaküldés

Ha valamilyen oknál fogva nem elégedett a rendelésével, 35 napon belül ingyenesen visszaküldheti azt. Csak kapcsolatba kell lépnie az áruház vevőszolgálatával és küldenek egy futárt a csomagért. Miután a biztonságosan becsomagolt termékek megérkeznek, 1-2 napon belül megkezdődik a vételár visszatérítése, ami akár 14 napot is igénybe vehet. 

Lego kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Lego Étterem földönkívülieknek ajándékba 38.000 Ft feletti vásárláshoz

26.05.2024

Akció Lego 40% kedvezmény a hátizsákokra

31.01.2024

Akció Lego 30% kedvezmény adventi naptárakra

31.01.2024

Akció Lego akár 50% kedvezmény a megjelölt termékekre

31.01.2024

Kedvezményes kupon LEGO.com ajándék 250USD értéket meghaladó rendelés mellé

14.12.2023

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

A Bricklink webhelyeken vásárolt termékek nem részesülhetnek díjazásban.

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése
Pénz visszaszerzése a vásárlásból akár 1,5 %
Bricklink Designer 0 %
Minden ajánlat megtekintése ↓

Lego más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 1,5 %  összeget a vásárlásból a Lego webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be