Infobus

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Infobus kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza až 1,925 % mindenből a webáruházból Infobus

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

Az Infobus társaság nemzetközi vonalakra kínál busz-, vonat- és repülőjegyeket. Európa számos országába vásárolhat jegyet, utazási céljától...

A(z) Infobus webáruházról

Az Infobus társaság nemzetközi vonalakra kínál busz-, vonat- és repülőjegyeket. Emellett előnye, hogy rendkívül kedvező árakon kínálja a jegyeket, így mindenki számára elérhetővé teszi az utazást. Számos úti cél közül választhat érdeklődésétől függően. Utazzon kedvezményesen ön is, használja ki az Infobus jobbnál jobb ajánlatait.

Utazás az Infobusszal

Ön is szívesen utazik, ismer meg új helyeket, de közben nem szívesen költ rá egy egész vagyont? Ne aggódjon, úgy is lehet utazni, hogy közben megkíméli a pénztárcáját. Ehhez járul hozzá az Infobus, amely kedvező áron kínál jegyeket buszra, vonatra és repülőgépre egyaránt. Számos úti cél közül választhat, elsősorban Közép- és Kelet-Európa országain belül. Utazhat Pozsonyba, Bécsbe, Prágába, Berlinbe vagy Varsóba. Ha kedveli a városnézős utazásokat, ebből a kínálatból biztosan kiválasztja azt a helyet, amely igazán felkelti az érdeklődését.

infobus

Vásárlás és fizetés

A webáruház előnye, hogy rendkívül könnyen kezelhető. A keresés egyszerű és gyors: nincs más dolga, mint kiválasztni a járművet, amellyel utazni szeretne, és amelyre jegyet szeretne vásárolni. Lehet ez vonat, busz vagy repülőgép. Ezután válassza ki a megfelelő járatot, és vásárolja meg a jegyet. A fizetés a következő módokon történhet:

 • online bankkártyával
 • virtuális valutával
 • banki utalással

A fizetés után a jegyet elküldik az ön e-mail-címére, amelyet elérhet a számítógépről vagy a mobiltelefonjáról.

Infobus mobilalkalmazás

Vásároljon egyszerűen és kényelmesen, csupán néhány kattintással az Infobus mobilalkalmazásával. Minden jegyét megtalálja egy helyen, nem kell másról gondoskodnia. Elérhető a Google Play és az App Store áruházakban.

Kapcsolat

Bármilyen kérdéssel forduljon az Infobus ügyfélszolgálatához. Eléri őket a +36 180 88 772 telefonszámon, az info@infobus.eu e-mail-címen, illetve írhat nekik az onlie chaten keresztül is. Az Infobus megtalálható a Facebookon is.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Infobus webáruházról

Az Infobus társaság nemzetközi vonalakra kínál busz-, vonat- és repülőjegyeket. Európa számos országába vásárolhat jegyet, utazási céljától függően: akár Nyugat- Európába készül, akár Kelet- Európa országait látogatná meg. Utazzon ön is kedvező áron.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 1,925 %  összeget a vásárlásból a  a Infobus webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.