Signal-bútor

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A(z) Signal-bútor webáruházról

A Signal-bútor Signal és más márkájú bútorokat forgalmaz. Széles kínálatával, termékei minőségével és garantált legjobb áraival kielégíti minden vásárlóját. Magyarországon kívül Szlovákiában és Csehországban is forgalmaz. Termékeik megtalálhatók a Favi és a Biano weboldalakon is. Favi extra tag, ami annyit tesz, hogy tudja gyűjteni a Signal-bútor véleményeket, melyeket a vásárlók osztanak meg. Ezzel erősítve a pozícióját és szolgáltatásai minőségét. A Biano weboldalon megosztott Signal-bútor vélemények alapján 4,2 pontot ért el.

Kép

Hogyan spórolhat a Signal-bútorral?

A Signal-bútor folyamatosan készül akciókkal, hogy a vásárlói kedvére tegyen. Ilyenkor nem szokatlan az akár 50%-os árcsökkenés. Hírlevélre való feliratkozással biztosítja, hogy mindig jól informált legyen az aktuális kedvezményes árakról. Nem kell tartania attól sem, hogy kínált termékek ára magas lenne, mivel garantálja a piac legjobb árait. Saját, gyors és ingyenes szállításával szintén vásárlói pénztárcáját kíméli. Ha szimptikusak az itt leírtak, de az Ön tartózkodási helye Szlovákia vagy Csehország, akkor se csüggyedjen, mert a Tiplino jóvoltából ezekből az országokból is kedvezményesen vásárolhat Signal bútort. 

A spórolást segítvén, lehetőség van utalványok illetve kedvezményes kuponok beváltására is. Szintén spórolási lehetőség a Tiplino cashback "pénzvisszaszerzési" lehetősége. A Signal-bútornál való vásárlásnál visszakaphatja a fizetett összeg egy részét. Ehhez nem kell mást tennie, mint a Tiplino oldalán kiválasztani a Signal-bútor által kínált kedvezményeket és a szokásos módon végrehajtani a rendelést.

Tolóajtó, fésülködő asztal, polcos szekrény és sok más a Signal-bútornál

A Signal-bútor kínálatának jelentős részét a Signal márka teszi ki. A Signal egy bútorgyártó cég, melyre jellemző az állandó fejlődés és az egyedi dizájn. Meghatározza a minőségi design bútorok gyártásának és importjának irányát már 1992 óta. Jelenleg 30 európai országban van jelen a Signal márka és ez alól Magyarország sem kivétel.

Termékek színes sora található a Signal-bútor választékában. Fellelhető itt konyhabútor, nappali bútor, hálószobai bútor, irodai bútor, előszoba bútor, gyerek bútor, fürdőszoba bútor. A nappalijába megtalál mindent, amire csak szükség lehet. Legyen szó szekrényről, TV állványról, fotelről, kanapéról, komódról, dohányzóasztalról, komplett nappali falakról vagy polcokról, ezek mind általában raktáron találhatók. Ki ne szeretné esténként egy kényelmes fotelból nézni a TV-t?! Ehhez ha még egy lábtartó is tartozik, az maga a luxus. Egy kanapé nem csak jobb vagy baloldalas lehet, hanem rendelkezhet ágyneműtartóval vagy széthúzható funkcióval. Lehet praktikus is, például ha bele van építve egy polc vagy ha kanapéágyról van szó. Ez és még sok más fellelhető ebben a webshopban, ahol a bútorok többféle színben és színkombincióban megtalálhatók, variáljon és válogasson kedve szerint.

Kép

Átalakítja vagy felújítja étkezőjét? Nézzen szét a Signal-bútor "Étkező" szekciójában, ahol talál vitrineket, asztalokat és székeket. Az előszoba az otthon első helyisége, mellyel az odalátogató találkozik így érdemes odafigyelni rá, hogy milyen benyomást kelt. Szükség van fogasokra, cipősszekrényekre vagy előszobai falakra. Ahhoz, hogy ezek a tárgyak szépek is legyenek, ne csak praktikusak, nézze meg a Signal-bútor kínálatát.

A hálószoba lényege a kellemes és pihentető alvás. Ehhez pedig elengedhetetlen a kényelmes ágy valamint matrac. A ruhák megtalálják méltó helyüket a szebbnél szebb ruhásszekrényekben, melyekből a polcos szekrény kínálja a legtöbb férőhelyet. Az éjjeli szekrények valamint komódok is fontos részét képezik a hálószobának. Ha pedig valami extrára vágyik, szerezzen be egy fésülködő asztalt, mely praktikus és jól is mutat. Hasonlóan praktikus megoldás lehet egyszobás lakásokban a kanapéágy. Mindezek széles kínálatát találja a Signal-bútor honlapján. Ha valamiért mégsem találja álmai bútorát, nézzen szét a Pepita.hu oldalán vagy a Merkury Market kínálatában, ahol a Tiplino által szintén kedvezményesen vásárolhat.

Milyen lenne egy iroda írósztal és szék nélkü? Szomorú és üres. Ezt elkerülvén, nézze meg a webshop kínálatát, ahol többféle design és szín vár Önre, ahogy a vidaXL webáruházában is, ahol vidaXL kuponnal kedvezményesen is vásárolhat. Irodája praktikus kiegészítője lehet egy kanapéágy vagy komód, hogy otthonos érzést teremtsen. Konyha, azaz a nő birodalma. Sok mindenre van szükség ahhoz, hogy meglegyen álmai konyhája. Az elektonikus kiegészítőken kívül a bútor képezi a lelkét. Legyen szó teljes szettről, fali szekrényekről vagy konyhaszekrényről munkalappal, ezt mindet megtalálja a Signal-bútornál. Polcos szekrény vagy inkább vitrin? Ez egy alapvető kérdés, amit még az elején javasolt tisztázni.

A tökéletes gyerek kuckó elkészítése is könnyebb ezzel a webshoppal. Ha kissebb méretű szobáról van szó, de több gyerekről, a helytakarékosság miatt az emeletes ágy a megfelelő. Ezekből talál olyat is, amely még egy kihúzható ággyal rendelkezik méghozzá mindenféle vidám színekben. A Signal-bútor felhozatalával az ágy együtt nőlhet gyermekével. A legkisebb általuk kínált méret a 160x80 cm, a legnagyobb pedig a felnőtt számára is kényelmes 200x90 cm. Egy gyermek ágy nem csak fehér vagy barna, választhat autó formájút, zöldet, színes animációval ellátottat, kéket vagy akár házikósat. Rendelkezhet védőkorláttal, kihúzható ággyal, fiókkal vagy lehet kanapés, az úgynevezett kanapéágy. Iskolaköteles gyerekeknek szükségük van egy jó íróasztalra is, hiszen sok időt töltenek tanulással, házi feladat készítéssel. Attól sem kell tartania, hogy csak unalmas színűt talál, mivel a kínálat rendelkezik cappuccino, égerfa, fehér, fekete, piros, szürke, tölgy szonoma, wenge vagy metallic színekkel is. A megfelelő komóddal illetve polcos szekrénnyel kész is a gyerek szoba. Helytakarékoság miatt jó ötlet lehet a tolóajtó is ebben a helyiségben, valamint kis hercegnők garantáltan megörülnek egy fésülködő asztalnak is.

Kép

A fürdőszoba sem maradhat bútor nélkül. A praktikusság szempontjából jól jön egy fürdőszoba szekrény a mosdó alá, egy fali fürdőszoba szekrény, valamint egy ajtós polcos szekrény. Ezek mérete és színe már ízlés kérdése. Helytakarékos megoldás a mosógép feletti fürdőszoba szekrény, mellyel kihasználható a mosógép feletti tér. Fontos elem a tükör is. Van aki csak szimplán tükröt szeretne és van, aki a tükör mellé polcot is megálmodott. A Signal-bútor rendelkezik még egy "Új termékek" szekcióval is, ahol - ahogy neve is elárulja - megtalál mindent új terméket, mellyel a kínálat bővül. Ezen kívül minden menüpontban ki tudja választani, hogy az ajánlott, a legolcsóbb, a legdrágább vagy a legtöbbet eladott termékek jelenjenek meg.

Miben jobb a Signal-bútor a konkurenciánál?

Ez a webshop egy olyan piaci szegmensben mozog, amiben nagy a versengés. Mindig valami többet, jobbat kell kínálni ahhoz, hogy a vásárlók elégedettek legyenek és visszatérjenek. Ezért kínál ingyenes szállítást minden termékre ártól és mérettől függetlenül. A saját szállítás szintén egy nagy plusz, mivel így könnyedén vállalhatnak garanciát a leszállítot áru állapotáról. Ez a bolt egy olyan megbízható márka mellett tette le a voksát, mint a Signal. Természetesen nem csak egy adott márkát forgalmaznak, de ezeket is a minőség alapján választották ki.

A jelenléte olyan weboldalakon, mint a Biano vagy a Favi is arról tanúskodik, hogy fontos a váráslók elégedettsége. Ezt fejezi ki a Signal-bútor vélemények gyűjtésével is. Ehhez még hozzátársulnak az állandó akciók is és máris kész egy megbízható és közkedvelt bútorokat forgalmazó webshop. Azzal, hogy részt vesz a Tiplino cashback rendszerében, lehetővé teszi, hogy a vásárlók olcsóbban jussanak minőségi bútorokhoz. Egyetlen hátránya, hogy nem rendelkezik üzlethelyiséggel, így a termékek nem tapinthatóak és próbálhatóak ki.

Reklamáció menete

Első és alapvető szabály, hogy amikor meghozza a fuvarozó a rendelt árut, átvétel előtt le kell ellenőrizni. Ha sérült a csomagolás és láthatóan a termék is, semmiképp ne vegye azt át. Írjon helyette jegyzőkönyvet a sérülésről és kicserélik. Amennyiben csak a csomagolás sérült, arról is érdemes jegyzőkönyvet írni. Azonban ha mindent rendben talált, aláírásával megerősíti, hogy az átvett áru rendben lett kiszállítva. Ha az átvétel vagy felbontás után sérülést észlel a terméken, ezt a tényt köteles 48 órán belül bejelenteni. 

A reklamált áruval javasolt elküldeni a hiba tömör leírását, számla másolatát vagy vásárlás igazolását. Szükséges fényképet is küldeni a konkrét hibákról valamint a szerelési útmutatón megjelölni a hibás alkatrészt. Az árut a 2750 Nagykőrös, Téglagyári út 8. címre küldheti vissza.
Célszerű reklamáció előtt e-mailben a info@butor-signal.hu címen egyeztetni vagy telefonon a +36 53 999 670 számon hétköznap 8:00 és 16:00 között. 

A termékek becsomagolása visszaküldés előtt szintén fontos, ezért vonatkoznak rá szabályok, mégpedig:

 • Kárpitozott bútorokat csomagolhatja minimum 3 réteg stretch fóliába vagy papírba illetve többrétegű kartonba.
 • Fa bútorokat csomagolhatja buborékfóliába vagy többrétegű kartonba. Ebben az esetben a csak fóliás fedés nem megfelelő.

Minden esetben érvényes, hogy a csomagolás a teljes terméket kell, hogy befedje. Ha a csomagolás nem megfelelő és a visszakűldés során sérül a termék, csak a vételár egy részét térítik vissza. Választhat futárszolgálatot vagy saját szállítmányozást a termék visszaküldéséhez.

Szállítás és fizetés

A Signal-bútor ingyenes szállítást garantál mindenre. Rendeljen tolóajtót. polcos szekrényt, fésülködő asztalt vagy akár kanapét, a szállítás minden esetben ingyenes egész Magyarország területén. Saját szállítást biztosít, azaz saját gépkocsival, betanított sofőrökkel. Két nappal a szállítás előtt értesítést kap a pontos dátumról. Amennyiben nem felel meg a megadott időpont, könnyedén tudja módosítani. Nem kell félnie attól, hogy nem találnak megfelelő időpontot, mivel a hét minden napján szállítanak.

Plusz szolgáltatásként a sofőr beviszi a rendelt terméket az Ön által kijelölt helyiségbe. Ez a szolgáltatás azonban már nem díjtalan. Ahogy az sem, ha fel szeretné vitetni a kézbesített terméket az emeletre. Az ár az áru típusától és súlyától függ, a pontos árat a sofőr adja meg. Ingyenesen az első zárható ajtóig szállítanak ki. Fizetés csak utánvéttel lehetséget, tehát a sofőrnek fizeti ki a termék árát az áru átvételekor. Az utánvétes fizetés díjtalan, személyes átvétel pedig nem lehetséges.

Signal-bútor kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Konyhabútor szett már 89 289 Ft-tól

31.08.2022

Akciós ajánlat

03.11.2022

Összecsukható kanapé már 82 799 Ft-tól

31.08.2022

Ingyenes szállítás

03.09.2022

Hogyan használhatja fel a Signal-bútor kuponjait?

Azon szerencsések közé tartozik, akik rendelkeznek Signal-bútor kedvezményes kuponnal? Akkor nem maradt más, mint beváltani azt. Ha a Tiplino által tett szert kuponra, nincs más dolga, mint rákattintani a "Kód megszerzése" gombra. Jegyezze meg vagy másolja ki a megjelenő kódot. Ezután lépjen át a Signal-bútor weboldalára és válassza ki a számára megfelelő terméket. Miután befejezte a vásárlást és minden kiválasztott terméket a kosárba helyezte, lépjen bele a kosárba. Itt a termék összegzés alatt talál egy "Szeretném érvényesíteni a kedvezménykuponomat / ajándékutalványomat" lehetőséget. Ha rákattint a mellette található négyzetre, megjelenik a mező, amelybe beilleszti vagy beírja a korábbi kódot. Rákattint az "Érvényesít" gombra és befejezi a vásárlást. A Tiplinón olyan kedvezményket is talál, melyekre kattintva egyenesen át lesz írányítva a Signal-bútor weboldalra és a kedvezménye automatikusan aktiválódik.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Signal-bútor webáruházról

Nappali, konyha, iroda, gyerek szoba, fürdőszoba, étkező és előszoba. Ezeket a helyiségeket tudja könnyedén berendezni a Signal-bútor bőséges kínálatával. Tolóajtóról, polcos szekrényről, kanapéágyról, fürdőszoba szekrényről, komódról vagy fésülködő asztalról álmodik? Itt jó helyen jár és garantáltan megtalálja a megfelelőt. A Signal-bútor kiváló minőségű és korszerű designos bútorokat forgalmaz az ismert Signal és más márkáktól. Ingyenes saját szállítással mindenre ott van a piaci szegmens legjobbjai között. Nem mellesleg a piac legjobb árait is garantálja.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Signal-bútor más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  5 %  összeget a vásárlásból a Signal-bútor webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be