Eurowings

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Eurowings-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Eurowings webáruházé.

Eurowings akciók és kedvezmények

A repülőjegyek általában olcsóbbak, ha néhány hónappal előre foglaljuk őket. Próbálja meg minél korábban lefoglalni a kívánt járatot, hogy a legjobb árakat kapja. Ha rugalmas az utazási dátumokat és úti célokat illetően, kihasználhatja a különleges ajánlatokat és kedvezményeket. Ellenőrizze rendszeresen a társaság weboldalát, hogy bizonyos úti célokra vonatkozó kedvezményes jegyajánlatokat vagy különleges promóciókat találjon. Egy városlátogatás mindig jól jön.

A légitársaság a kiegészítő szolgáltatásoktól függően különböző díjszabási lehetőségeket kínál. Tekintse át alaposan, mérlegeljen mire van szüksége, ugyan is ezzel is rengeteg spórolhat. Mindeközben pedig az Eurowings voucherek sem ártanak, továbbá a Tiplino cashback szolgáltatása sem. 

Eurowingsszel nagyszerű utazások

Ha európai repülőterekről utazik nyaralásra vagy munkába, használja az Eurowings járatát. Ez a Lufthansa-csoport része, és versenyképes áron kínál járatokat. Napjainkban az Eurowings egyre népszerűbb az utazók körében. Az Eurowings számos európai, főként német városba indít járatokat. A légitársaság járatainak menetrendje folyamatosan fejlődik és bővül. Az Eurowings több mint 30 európai célállomást szolgál ki, 2015 ősze óta pedig néhány hosszú távú útvonalat is (Florida, Havanna, Bangkok és mások).

Kép

Hogyan tud spórolni az Eurowings légitársaságnál

Mindannyiunknak szüksége van egy kis szabadságra, de nem mindig a kívánt költségvetéssel. Az Eurowings elvihet minket álmaink úti céljaira anélkül, hogy sok pénzt kellene költenünk a repülőjegyekre. Az Eurowings weboldalán könnyen megtalálhatja a megfelelő járatot. Egyszerűen válassza ki az indulási és érkezési helyet és dátumot, és máris indulhat a keresés. Kiválaszthatja a bécsi vagy budapesti indulást, és utazhat bárhová. Például akár a közeli országokba és városaikba is, mint Prága, Bukarest vagy Krakkó. Természetesen vannak Európán kívüli úti célok is. Használja ki az Eurowings előnyeit, hogy gyönyörű nyaralásokra vagy üzleti utakra utazhasson. Megéri új helyeket felfedezni az Eurowingsszel. 

Mindig kiemelkedően jó árakat kínálnak, így biztos lehet abban, hogy nem fog nagy összegeket fizetni egy-egy járatért. Akár 25% kedvezménnyel is foglalhat repülőjegyeket magának vagy egész családjának. Ne habozzon, tervezze meg akár karácsonyi, akár jövő nyári kirándulását az Eurowingsszel. 

Iratkozzon fel az Eurowings hírlevelére, hogy értesüljön a különleges ajánlatokról, promóciókról és kedvezményekről. Így mindig naprakész maradhat a legjobb ajánlatokkal kapcsolatban, és pénzt takaríthat meg a repülőjegyeivel.

Hogyan kaphat Eurowings vouchert szerezni

Az Eurowings keresőjének használata igen egyszerű, hiszen elég beírnunk az indulási és érkezési pontot, megadni a dátumot, valamint az utasok számát és a Eurowings máris felajánlja a számunkra legmegfelelőbb opciókat. Foglaljon jegyet, szállást olcsóbban az Eurowings voucher és az Eurowings Black Friday segítségével, és élvezze szabadság minden percét. Eurowings voucher nem minden esetben érhetőek el, azonban a már amúgy is kedvező árakon kívül a Black Friday ideje alatt is szuper akciókban részesülhetnek. 

Az Eurowings különleges akciókat vagy korlátozott ajánlatokat jelenthet be közösségi médiaoldalain. Legyen naprakész ezekkel az információkkal, és használja ki a kizárólag online elérhető kedvezményeket. Egyes úti célok esetében a szezonon kívüli utazások olcsóbbak lehetnek. Kerülje a csúcsidőszakokat, és utazzon kevésbé zsúfolt időszakokban, hogy alacsonyabb repülőjegyárakat kapjon.

A légitársaságnak van egy "Boomerang Club" nevű hűségprogramja is, amely a hűséges utasok számára nyújt kedvezményeket és előnyöket. A Boomerang Club programba való regisztráció ingyenes és mindenki számára nyitott.

Eurowings akciók

A repülőjegyek általában olcsóbbak, ha néhány hónappal előre foglaljuk őket. Próbálja meg minél korábban lefoglalni a kívánt járatot, hogy a legjobb árakat kapja. Ha rugalmas az utazási dátumokat és úti célokat illetően, kihasználhatja a különleges ajánlatokat és kedvezményeket. Ellenőrizze rendszeresen a társaság weboldalát, hogy bizonyos úti célokra vonatkozó kedvezményes jegyajánlatokat vagy különleges promóciókat találjon. Egy városlátogatás mindig jól jön. 

A légitársaság a kiegészítő szolgáltatásoktól függően különböző díjszabási lehetőségeket kínál. Nézze meg alaposan, hogy a választott viteldíj mely szolgáltatásokat tartalmazza, és döntse el, hogy szüksége van-e rájuk, vagy lemondhat róluk, hogy pénzt takarítson meg. Egy másik módja a megtakarításnak az Eurowings voucher felhasználása. Ezzel százalékos vagy bizonyos összegű kedvezményt kaphat a következő menetrend szerinti járatára.

Győződjön meg róla, hogy elolvasta a társaság poggyászszabályzatát, és tartsa be a korlátokat, hogy elkerülje a pluszköltségeket. Ha csak kézipoggyásszal szeretne utazni, pénzt takaríthat meg azzal, hogy elkerülheti a feladott poggyászra vonatkozó extra díjakat. Ellenőrizze és válassza az alternatív indulási és érkezési repülőtereket a rendelkezésre álló helyek és a jegyárak függvényében. Néha a másodlagos repülőterekre induló vagy onnan induló járatok olcsóbbak lehetnek, mint a fő repülőterekre induló járatok.

Ha tagja valamelyik hűségprogramnak, ellenőrizze, hogy a felhalmozott pontokat felhasználhatja-e kedvezmények vagy ingyenes jegyek igénybevételére az Eurowings vagy partnereik járatain. Ha nem, akkor itt az ideje, hogy csatlakozzon, hogy kihasználhassa az alacsonyabb árakat.

Végül, de nem utolsósorban a Tiplino cashback portálon keresztül is spórolhat. A Tiplino platformon a légitársaság weboldalát meglátogatva minden Eurowings-vásárlás után pénzvisszatérítést kap jutalmak formájában.

Eurowings járatok

A légitársaság menetrend szerinti járatokat üzemeltet, amelyek világszerte több mint 50 ország 210 célállomására közlekednek. A népszerű célállomások között olyan városok szerepelnek, mint London, Párizs, Barcelona, Róma, Berlin, New York, Dubaj és még sok más. Ez lehetőséget ad az utasoknak arra, hogy Európán belül és a világ más részeire is utazhassanak, és élvezhessék a hatékony és rugalmas csatlakozások előnyeit.

A menetrend szerinti járatok mellett az Eurowings charterjáratokat is kínál a turisták és az üzleti utazók számára. Ezek a szolgáltatások lehetővé teszik a csoportok vagy cégek igényeihez és preferenciáihoz igazított, személyre szabott utak szervezését. Így a vállalat nem csak az egyéni utasok, hanem a csoportos vagy üzleti utazásokat szervezni kívánók számára is kínál szolgáltatást. Ha hasonló desztinációkban gondolkodik, ajánljuk figyelmébe a Swiss légitársaságot

Kép

Az Eurowings járatfoglalás előnyei 

A légitársaság egyik fő előnye a kedvező árakban rejlik, amelyeket az utasoknak kínál. A vállalat hatékony üzleti modellt vezetett be, amely csökkenti a költségeket, és ennek következtében csökkenti a jegyárakat. Így a légitársaság megfizethető utazási lehetőséget kínál, megkönnyítve ezzel a járatokhoz való hozzáférést az utasok nagyobb számának. Az utazás megkönnyítése és az átfogóbb szolgáltatás nyújtása érdekében az Eurowings egy online foglalási platformmal is rendelkezik, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy kezeljék foglalásaikat, kiválasszák a kívánt lehetőségeket és naprakész információkat kapjanak a járatokról.

Egyszerű és kényelmes élményt nyújt az utazóknak, és minden szükséges információt megad az utazás megtervezéséhez. A vállalat nagy hangsúlyt fektet az utasainak nyújtott szolgáltatás minőségére. A választott viteldíjtól függetlenül az utasok a magas színvonalú kiszolgálásban és a részletekre való odafigyelésben részesülnek. Az utaskísérő személyzet jól képzett, és a repülés során végig segítséget és kényelmet nyújt. 

Ezen túlmenően a vállalat számos kiegészítő opciót kínál, mint például az ülésválasztás a repülőgépen, a fedélzeti étkezési lehetőségek, transzfer szolgáltatások és még sok más, hogy minden utas igényeit és preferenciáit kielégítse. A Boomerang Club program kiváló lehetőségeket kínál az Eurowings és partnereivel utazók számára. A program célja, hogy előnyeivel jutalmazza és megtartsa az ügyfeleket, élvezetesebb és kifizetődőbb élményt nyújtva számukra minden utazás során. A tagok a járataik távolsága alapján hűségpontokat gyűjthetnek. Minél hosszabb utat tesz meg, annál több pontot gyűjt, amelyeket aztán kedvezményekre, osztályemelésre vagy más exkluzív előnyökre használhat fel.

Kapcsolatfelvétel az Eurowings-szel

Szükség esetén telefonon is felveheti a kapcsolatot a társasággal - fontos azonban, hogy angolul kommunikáljon. Az Eurowingsnek van egy kapcsolatfelvételi űrlapja is, ahová szintén írhat. Javasoljuk továbbá, hogy kövesse az Eurowingset a Facebookon a hírek és események miatt.

Eurowings kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Leárazott repülőjegyek

14.12.2023

Kedvezmény akár 25% kedvezőbb árú repülőjegyek

31.10.2023

Eurowings kedvezmények felhasználása

Válassza ki a célállomást, ahová repülni szeretne, valamint az Önnek megfelelő dátumot és időpontot. Válassza ki a megfelelő jegyet, és mielőtt befejezné a rendelést, adja meg az Eurowings kuponkódot a speciális mezőben, és a kedvezmény azonnal érvényesülni fog.

Kép

Tudnia kell, hogy az Eurowings kupon nem biztos, hogy beválik. Ennek számos oka lehet, ezért javasoljuk, hogy ellenőrizze a kiválasztott kód érvényességi idejét és a promóciós kampányt, amelynek része. Egyes kuponok csak bizonyos úti célokra érvényesek, míg mások minimális jegyárat írhatnak elő. Olvassa el figyelmesen a kiválasztott kupon leírását, hogy elkerülje a kellemetlenségeket.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Utazza be Európát az Eurowingsszel

Az Eurowings azoknak a lelkes utazóknak szól, akik kedvező áron szeretnék bejárni egész Európát. A légitársaság a Lufthansa csoport tagja. Az Eurowings weboldalán keresztül autót bérelhet és a Booking.com-mal együttműködve szállodát is foglalhat. Használja az Eurowings kuponkódot, hogy kedvezményes áron foglaljon jegyet kedvenc úti céljaira. Akár üzleti, akár szabadidős céllal szeretne utazni, ez a légitársaság ideális választás a világ felfedezéséhez. Alkalmazzon egy Eurowings kuponkódot, hogy további kedvezményt kapjon, és részesüljön a Tiplino pénzvisszatérítéséből.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Eurowings más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  0,525 %  összeget a vásárlásból a Eurowings webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be