Jysk akciós újság információk

Lapozza át a Jysk akciós újságját és vásároljon kedvezményesen bútorokat vagy akár lakásdekorációkat. Az újság hetente jelenik meg, minden csütörtökön. A kínálat folyamatosan frissül, ne maradjon le a legújabb kínálatokról. Az újságnak köszönhetően mindig időben értesül az aktuális akciókról

Jysk

A Jysket Lars Larsen alapította Dániában és 1979-ben jelent meg az első üzlet. Napjainkban 51 országban és már több mint 3000 Jysk üzlet működik. Megtalálható az alábbi államokban: Dánia, Norvégia, Közép-Európa. Továbbá Szlovákiában, Csehországban, Lengyelországban és természetesen Magyarországon is. Az első magyarországi üzlet 2005-ben nyílt meg. Magyarországon 85 Jysk üzlet található. Budapesten és környékén több mint 25 üzlettel büszkélkedhet. Talál meg Nyíregyházán, Miskolcon, Pécsen, Székesfehérváron, Szombathelyen és még sok más magyarországi városban is. 

Bútorok minden helyiségbe és stílus skandináv módon

Ha éppen berendezni készül a lakását vagy irodáját, akkor jó helyen jár. A Jysk bútorokat és lakásdekorációs kiegészítőket értékesít. Megtalál minden fontos és szükséges bútort konyhába, nappaliba, hálószobába, fürdőszobába és még gyerekszobába is. Irodába való kellékek is találhatóak készleten, mint iróasztalok, székek vagy kiegészítők a rendszerezéshez. Nappali vagy étkező berendezéséhez válogasson étkezőasztalok, székek vagy bárpultok közül. Díszítse lakását skandináv stílusban, amely igazán egyedivé és otthonossá teszi lakását. Széles választék várja Önt nappali, hálószóba vagy konyhába való stílusos kiegészítők formájában. Asztalterítők, díszpárnák, tükrök, plédek és még sok más termék. 

Jysknél minőségi alvás 

Nagy hangsúlyt fektet a minőségi alvásra. Ezért is kínál olyan hálószobába való termékeket, amelyek biztosítják a pihentető, kényelmes és minőségi alvást. Böngésszen a matracok között, amelyek garantáltan megfelelnek majd minden elvárásuknak. 

Vásároljon otthonról, kényelmesen a Jysk eshop segítségéve. Online megtalál minden Jysk terméket a raktárkészleteik pedig folyamatosan frissülnek.

Hasonló üzletek, mint a(z) JYSK akciós újságokkal és katalógusokkal

Figyelem! Lemaradhat a JYSK webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be