BrainMarket

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Egészséges élet Brainmarket kuponnal

A Brainmarket egy ösztrogén mentes termékeket áruló webáruház. A kínálatban különböző étrend-kiegészítőket és táplálék-kiegészítőket találni kedvezményes áron Brainmarket kuponnal. Az átfogó kínálat mindenki számára tartogat valamit akár ingyenes szállítással, pénzvisszatérítéssel vagy kedvezménnyel. A legnépszerűbb termékek a Matcha és a Maté. 

Szerezzen 2000 Ft-t még a BrainMarket-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a BrainMarket webáruházé.

BrainMarket kupon

Akciós termékek - Brainmarket

+ akár 1,25 % vissza a vásárlásból
 

Vásároljon kedvező áron akciós termékeket.

Tippek spóroláshoz Brainmarket

 • Iratkozzon fel az áruház hírlevelére és jutalmaul és 1000 Ft kedvezményre feljogosító Brainmarket kupon érkezik a megadott e-mail címre
 • Minden vásárlás során számíthat a Tiplino pénzvisszatérítésére. Csak annyit kell tennie, hogy regisztrál a TIplino portálon és onnan indítja a vásárlást
 • A Brainmarket kuponkra is számíthat, összevonhatja őket más akciókkal is

Brainmarket kupon beváltása

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Brainmarket kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Brainmarket webáruházban.

Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. A fizetendő összeg alatt található a "Kedvezménykupon beillesztése" lehetőség. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá a "Hozzáad" gombra és fejezze be a vásárlást. Ha más úton tett szert kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Recenzió BrainMarket

Farkas V.

25.04.2024 5.0

Nagyon elègedett voltam

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

BrainMarket más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 1,25 %  összeget a vásárlásból a BrainMarket webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be