Aktuális és jövő heti akciós újságok SPAR

Akciós újságok archívuma

Spar akciós újság

A Spar újság minden héten megjelenik, és az akció csütörtöktől szerdáig érvényes. Lapozza át és ne maradjon le semmilyen kedvezményről és akcióról! Tervezze meg előre heti vásárlását az akciós újságoknak köszönhetően. Hasonló kínálatot talál a TescoAldi vagy a Metro akciós újságban.

Spar

Holland üzletlánc 1932-ben alakult. Magyarországon az első áruház Tatán nyílt meg 1990-ben. Élelmiszereken kívül a Spar kozmetikát, szépségápolási termékeket, tisztítószereket és fogyasztási cikkeket is kínál. 

Spar termékei

Válogasson kedvére a Spar saját márkás termékei közül. S-Budget jelzés alatt az alapélelmiszereket találja, a Spar Prémium a legmagasabb minőséget ígéri, a Despar olasz termékeket, a Spar Enjoy friss és minőségi finomságokat jelent. A Regnum márka pedig húskészítményeket. A glutén- és laktózérzékenyek se ijedjenek meg, nekik a Spar Free From jelzés alatt vannak termékek. A Spar Vital az egészséges táplálkozás alapjait adja meg, Spar Natur bio termékeket kínál és a Spar Veggie pedig a húsmentes élelmiszereket. 

Szépségápolási termékei a Beauty Kiss, Sun Kiss, Pamina, Lovely és a Pretty Baby márkajelzések. Kiskedvencei számára is talál megfelelő és minőségi termékeket a Scotty és a Nelly márkanév alatt. 

Hasonló üzletek, mint a(z) SPAR akciós újságokkal és katalógusokkal

Figyelem! Lemaradhat a SPAR webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be