TOMTOP

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

TOMTOP kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 3 % mindenből a webáruházból TOMTOP

Eddig érvényes: 2021.10.20

 
   

A Tomtop egy újabb kínai webáruház, amely 2004-ben nyílt meg. Az évek során elnyerte a vásárlók tetszését, leginkább a...

A(z) TOMTOP webáruházról

A kínai webáruhízak arról híresek, hogy rengeteg terméket kínálnak kedvező áron. Nem kivétel a Tomtop sem, ahol rengeteg kategóriából választhat termékeket. Megtalálják a magukét a sportolók, az elektronikus kütyük rajongói, az autósok és a divat kedvelői is. Nézzen körül, és válassza ki a kedvencét.

Tomtop termékek

A Tomtop egy kínai webáruház, amely igazán széles termékkínálattal rendelkezik. Remek áron vásárolhat például videójátékokat, RC modelleket, autó és motor felszerelést és elektronikus eszközöket: mobiltelefonok, számítógépek, televíziók, kamerák és sok más. Bármilyen sporthoz talál itt felszerelést, legyen az fitnesz, úszás, tenisz vagy biciklizés. A kínálatból nem hiányozhatnak a ruhák, cipők, kiegészítők és ékszerek sem. A Tomtop abban különbözik a többi kínai webshoptól, hogy gyógyászati segédeszközöket is kínál, mint például a endoszkópokat, mikroszkópokat és sok mást. Vásárolhat itt építészeti segédeszközöket is.

tomtop

Fizetés és szállítás

A Tomtop webáruházban fizethet bankkártyával vagy PayPallel. A webáruház több szállítási módot kínál a termék típusától és az országtól függően. Gyakran jár a termékekhez ingyenes szállítás is. A termékek rendszerint 7–15 napon belül érkeznek meg Magyarországra.

A Tomtop előnyei

Miért éri meg a Tomtop webáruházban vásárolni? A termékek széles kínálata mellett érdemes megemlíteni a hihetetlenül alacsony árakat is. A rendelt termékeket 24 órán belül postázzák, és ha nem elégedett azzal, amit kapott, 45 napon belül visszaküldheti. A Tomtop nem szolgáltatja vissza a csomag visszaküldése során keletkezett költségeket, azonban ha értékeli a terméket, kedvezményre tehet szert a következő vásárlás alkalmával.

Tomtop értékelések

Ne féljen külföldi webshopokból rendelni, de a vásárlás előtt olvassa el a termék értékeléseit, amelyeket az ár alatt talál. A pozitív értékelések magukért beszélnek. Ha kérdése lenne, forduljon az ügyfélszolgáalthoz, amely angol nyelven elérhető.

A Tomtop jelen van a közösségi médiában is. Kövesse őket Facebookon és Instagramon is, és biztosan nem marad le a legújabb hírekről és akciókról.

 • A Tomtop webruház Szlovákiában is elérhető: Tomtop.com
 • Lengyelországból is vásárolhat: Tomtop.com

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A TOMTOP webáruházról

Tomtop egy újabb kínai webáruház, amely 2004-ben nyílt meg. Az évek során elnyerte a vásárlók tetszését, leginkább a termékek széles kínálatával és a kedvező árakkal. Rengeteg kategóriában talál itt termékeket, mint például ruházati cikkek, kiegészítők, ékszerek, sport, motor, autó, elektronika, otthon és sok más.

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  3 %  összeget a vásárlásból a  a TOMTOP webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.