TOMTOP

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a TOMTOP-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a TOMTOP webáruházé.

TOMTOP kupon

Kedvezményes kupon TOMTOP - 8% kedvezmény

Eddig érvényes: 2024.06.30

+ 3,5 % vissza a vásárlásból

A kuponkódot a kosárban adja meg.

A(z) TOMTOP webáruházról

A kínai webáruhízak arról híresek, hogy rengeteg terméket kínálnak kedvező áron. Nem kivétel a Tomtop sem, ahol rengeteg kategóriából választhat termékeket. Megtalálják a magukét a sportolók, az elektronikus kütyük rajongói, az autósok és a divat kedvelői is. Nézzen körül, és válassza ki a kedvencét.

Tomtop termékek

A Tomtop egy kínai webáruház, amely igazán széles termékkínálattal rendelkezik. Remek áron vásárolhat például videójátékokat, RC modelleket, autó és motor felszerelést és elektronikus eszközöket: mobiltelefonok, számítógépek, televíziók, kamerák és sok más. Bármilyen sporthoz talál itt felszerelést, legyen az fitnesz, úszás, tenisz vagy biciklizés. A kínálatból nem hiányozhatnak a ruhák, cipők, kiegészítők és ékszerek sem. A Tomtop abban különbözik a többi kínai webshoptól, hogy gyógyászati segédeszközöket is kínál, mint például a endoszkópokat, mikroszkópokat és sok mást. Vásárolhat itt építészeti segédeszközöket is.

tomtop

Fizetés és szállítás

A Tomtop webáruházban fizethet bankkártyával vagy PayPallel. A webáruház több szállítási módot kínál a termék típusától és az országtól függően. Gyakran jár a termékekhez ingyenes szállítás is. A termékek rendszerint 7–15 napon belül érkeznek meg Magyarországra.

A Tomtop előnyei

Miért éri meg a Tomtop webáruházban vásárolni? A termékek széles kínálata mellett érdemes megemlíteni a hihetetlenül alacsony árakat is. A rendelt termékeket 24 órán belül postázzák, és ha nem elégedett azzal, amit kapott, 45 napon belül visszaküldheti. A Tomtop nem szolgáltatja vissza a csomag visszaküldése során keletkezett költségeket, azonban ha értékeli a terméket, kedvezményre tehet szert a következő vásárlás alkalmával.

Tomtop értékelések

Ne féljen külföldi webshopokból rendelni, de a vásárlás előtt olvassa el a termék értékeléseit, amelyeket az ár alatt talál. A pozitív értékelések magukért beszélnek. Ha kérdése lenne, forduljon az ügyfélszolgáalthoz, amely angol nyelven elérhető.

A Tomtop jelen van a közösségi médiában is. Kövesse őket Facebookon és Instagramon is, és biztosan nem marad le a legújabb hírekről és akciókról.

 • A Tomtop webruház Szlovákiában is elérhető: Tomtop.com
 • Lengyelországból is vásárolhat: Tomtop.com

TOMTOP kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Kedvezményes kupon TomTop 15% kedvezmény a megjelölt termékekre

14.12.2023

Kedvezményes kupon TomTop ingyenes szállítás

14.12.2023

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A TOMTOP webáruházról

Tomtop egy újabb kínai webáruház, amely 2004-ben nyílt meg. Az évek során elnyerte a vásárlók tetszését, leginkább a termékek széles kínálatával és a kedvező árakkal. Rengeteg kategóriában talál itt termékeket, mint például ruházati cikkek, kiegészítők, ékszerek, sport, motor, autó, elektronika, otthon és sok más.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

TOMTOP más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  3,5 %  összeget a vásárlásból a TOMTOP webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be