RaynaTours

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

RaynaTours kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 4 % mindenből a webáruházból RaynaTours

Eddig érvényes: 2021.10.19

 
   

A Rayna Tours utazási iroda Dubaiban székel, napjainkban az egyik legsikeresebb utazási menedzsmenttel foglalkozó cég. Olyan...

A(z) RaynaTours webáruházról

A Rayna Tours utazási iroda 2006-ban alakult Dubajban, eleinte kis vállalkozásnak indult, és csupán az Egyesült Arab Emirátusokban kínálta szolgáltatásait. Az évek során terjeszkedett, és napjainkban az egyik legnagyobb és legsikeresebb utazási iroda az országban. Kínálatában szerevezett utazásokat talál, nyaralási és üzleti célokra egyaránt. Az online felületnek köszönhetően a Rayna Tours az egész világon elérhető.

Nyaralás az Emirátusokban

A Rayna Tours elsősorban az Egyesült Arab Emirátusokban szervez kirándulásokat. Nyaralása során olyan kalandokban részesülhet, amelyekről nem is álmodott. Szívesen töltene el egy délutánt a szafariban, esetleg tevegeléssel is egybekötve? Vagy igazi luxusra vágyik, és limuzinnal járná körbe Dubajt? Ha inkább a városnézést kedveli, választhatja a 24, illetve 48 órás buszkörutat is. Számos városi körút közül választhat Dubajban vagy Abu Dhabiban is.

raynatours

Nemzetközi utazások

A Rayna Tours nemcsak az Emirátusokban szervez utakat, hanem nemzetközileg is. Városnéző utakat Párizsban, Prágában, Amszterdamban, Kanadában és az Egyesült Államokban is szervez. Az utazási iroda nemzetközi vízumokat is kínál különböző országokba, hogy önnek ne legyen gondja semmire sem - csupán élvezni a nyaralást. Elintézik ön helyett a szállásfoglalást is.

Rayna Tour mobilalkalmazás

Sosem volt ilyen egyszerű az utazás megszervezése. A Rayna Tours mobilalkalmazásban mindig kéznél lesznek a hasznos információk az utazásáról, egyszerűen keresgélhet és válogathat a kirándulások közül. Az alkalmazást keresse a Google Play és az App Store áruházakban.

Kapcsolat

Kérdése van, tanácsra van szüksége? Ne habozzon, és forduljon a Rayna Tours ügyfélszolgálatához. A munkatársak örömmel válaszolnak kérdéseire a +971 42087444 telefonszámon, illetve az inquiry@raynatours.com e-mail-címen. Használhatja a weboldalon található kapcsolati kérdőívet is, az azonnali válasz érdekében pedig redelkezésére állnak a live chaten is.

Keresse őket a közösségi médiában is, hogy ne maradjon le a legfrissebb hírekről és ajánlatokról: FacebookTwitterInstagram.

 • Hasonló webáruház Rómániában: Exact.travel
 • Szlovákiában keresse a CKdaka utazási irodát

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A RaynaTours webáruházról

A Rayna Tours utazási iroda Dubaiban székel, napjainkban az egyik legsikeresebb utazási menedzsmenttel foglalkozó cég. Olyan nyaralásra vágyik, amit nem saját magának kell megszerveznie? A Rayna Tours gondoskodik az ügyfelek 100%-os kényelméről, és önnek nincs más dolga, mint élvezni álmai nyaralását.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  4 %  összeget a vásárlásból a  a RaynaTours webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.