RaynaTours

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a RaynaTours-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a RaynaTours webáruházé.

RaynaTours kupon

A(z) RaynaTours webáruházról

A Rayna Tours utazási iroda 2006-ban alakult Dubajban, eleinte kis vállalkozásnak indult, és csupán az Egyesült Arab Emirátusokban kínálta szolgáltatásait. Az évek során terjeszkedett, és napjainkban az egyik legnagyobb és legsikeresebb utazási iroda az országban. Kínálatában szerevezett utazásokat talál, nyaralási és üzleti célokra egyaránt. Az online felületnek köszönhetően a Rayna Tours az egész világon elérhető.

Nyaralás az Emirátusokban

A Rayna Tours elsősorban az Egyesült Arab Emirátusokban szervez kirándulásokat. Nyaralása során olyan kalandokban részesülhet, amelyekről nem is álmodott. Szívesen töltene el egy délutánt a szafariban, esetleg tevegeléssel is egybekötve? Vagy igazi luxusra vágyik, és limuzinnal járná körbe Dubajt? Ha inkább a városnézést kedveli, választhatja a 24, illetve 48 órás buszkörutat is. Számos városi körút közül választhat Dubajban vagy Abu Dhabiban is.

raynatours

Nemzetközi utazások

A Rayna Tours nemcsak az Emirátusokban szervez utakat, hanem nemzetközileg is. Városnéző utakat Párizsban, Prágában, Amszterdamban, Kanadában és az Egyesült Államokban is szervez. Az utazási iroda nemzetközi vízumokat is kínál különböző országokba, hogy önnek ne legyen gondja semmire sem - csupán élvezni a nyaralást. Elintézik ön helyett a szállásfoglalást is.

Rayna Tour mobilalkalmazás

Sosem volt ilyen egyszerű az utazás megszervezése. A Rayna Tours mobilalkalmazásban mindig kéznél lesznek a hasznos információk az utazásáról, egyszerűen keresgélhet és válogathat a kirándulások közül. Az alkalmazást keresse a Google Play és az App Store áruházakban.

Kapcsolat

Kérdése van, tanácsra van szüksége? Ne habozzon, és forduljon a Rayna Tours ügyfélszolgálatához. A munkatársak örömmel válaszolnak kérdéseire a +971 42087444 telefonszámon, illetve az inquiry@raynatours.com e-mail-címen. Használhatja a weboldalon található kapcsolati kérdőívet is, az azonnali válasz érdekében pedig redelkezésére állnak a live chaten is.

Keresse őket a közösségi médiában is, hogy ne maradjon le a legfrissebb hírekről és ajánlatokról: FacebookTwitterInstagram.

 • Hasonló webáruház Rómániában: Exact.travel
 • Szlovákiában keresse a CKdaka utazási irodát

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A RaynaTours webáruházról

A Rayna Tours utazási iroda Dubaiban székel, napjainkban az egyik legsikeresebb utazási menedzsmenttel foglalkozó cég. Olyan nyaralásra vágyik, amit nem saját magának kell megszerveznie? A Rayna Tours gondoskodik az ügyfelek 100%-os kényelméről, és önnek nincs más dolga, mint élvezni álmai nyaralását.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

RaynaTours más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2,4 %  összeget a vásárlásból a RaynaTours webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be