Cropp

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Cropp kupon

Kedvezményes kupon Cropp 30% kedvezmény a megjelölt férfi ruhákra

Eddig érvényes: 2023.06.04

+ 5 % vissza a vásárlásból

A - 30% kedvezmény a megjelölt férfi ruhákra és kiegészítőkre érvényes 7995 Ft feletti megrendelés estén a Cropp.com webáruházban, ahol a… több

A(z) Cropp webáruházról

Kevés olyan ember található, aki ne hallott volna a Cropp márkáról. Kicsit lezser, stílusos és minőségi, saját márkás ruházat, lábbelik és kiegészítők mekkája. A Cropp az LPP lengyel ruházati konszern márkája. A vállalat székhelye Gdanskban található és olyan márkákkal is büszkélkedhet, mint a Reserved, a Sinsay, a Mohito és a House. Annyira közkedvelt, hogy Magyarországon kívül olyan országokban is megtalálható, mint Bulgária, Cseh Köztársaság, Németország, Spanyolország, Görögország, Horbátország, Litvánia, Lettország, Észtország, Olaszország, Lengyelország, Románia, Szlovénia, Szlovákia, Szerbia és Ukrajna.

Kép

Így spórolhat a Cropp webshoppal

A Cropp arról híres, hogy a termékei minőségiek és elérhetőek. A képviselt stílus miatt igen közkedvelt a diákok körében, ezért igyekszik még jobban csökkenteni árait. Ezt számos módon teszi meg. Előszöris, Cropp kuponkódokat tesz elérhetővé, melyek beváltásával csökkenthető a fizetendő összeg. Ezek megtalálhatók a Tiplino weboldalán és a Cropp webhelyén is. 

Nem csak ebben a webáruházban élhet kedvezményekkel, hanem például Reserved kupon beváltásával hasonló stílusú ruházatot vásárolhat olcsóbban. Ha naprakész információkra vágyik, iratkozzon fel a Cropp hírlevelére. Nem csak aktuális információkról fogják tájékoztatni, hanem 15%-os kedvezménnyel is megjutalmazzák. Friss infromációi lesznek abban az esetben is, ha követi a Cropp csatornáit a közösségi médiában, mint a Facebook, Instagram, YouTube vagy TikTok.

Nem csak kuponokat kínál a Tiplinón keresztül, hanem a "cashback" lehetőségét is. A Cropp webshopban való vásárlásnál így visszakaphatja a fizetett összeg egy részét. Ehhez nem kell mást tennie, mint a Tiplino oldalán kiválasztani a Cropp kedvezményeket és a szokásos módon végrehajtani a rendelést. A megspórolt összeget a Tiplino jóváírja a bankszámlájára. Ingyenes szállítás is lehetséges ebben a webshopban, mégpedig 12 000 Ft feletti vásárlási összegnél.

Kiárusításai által is lehet kiemelkedően spórolni. Szezonközi kiárusításai során ugyanis aká 71% kedvezményt is kínál egy-egy darabra. Nem maradhat ki a női ruházat, női kiegészítők, férfi ruházat és férfi kiegészítők sem. Ha inkább Black Friday kedvelő, akkor a jó hír az, hogy a Cropp-nál nem csak a péntek fekete, hanem egy egész hét. A Cropp Black Friday alkalmából 20% kedvezményt kínál kuponkód felhasználásával. Még tetőzve a spórolási lehetőségeket, a fekete hét utáni hétfőn megtartja a Cyber Monday-t is. Ez a hétfői nap csak az online térben kínál lehetőséget árcsökkentésre.

Cropp kínálat

A Cropp kínálatában található termékek 5 fő kategóriába vannak osztva:

 • Női
 • Férfi
 • Cipők
 • Kollekciók
 • Különleges ajánlat

A könnyebb navigáció kedvéért, az aktuális leárazásokat vagy különgeles kínálatot - ilyen például a Karácsony vagy a Black Week - még hozzáadja a fő kategóriákhoz. A nőknek szánt termékek ruházatra, cipőkre, kiegészítőkre és kollekciókra oszlik. A kiemelt termékek között szerepel karácsonyi ajándék ötlet, karácsonyi stílus, party, téli öltözék, bőr hatású termékek és kizárólag online elérhető termékek. Az online vásárlás előnye, hogy hamarosan érkező női ruházat is fel van tüntetve. Ruházat terén nem szegénykedik kabátban, jogging topokban, pulóverekben, farmerekben, nadrágokban, pólókban, topokban, ruhákban, szoknyákban, ingekben és blúzokban. 

A kiegészítők között nem csak olyan alap termékek szerepelnek, mint a sapkák, sálak, kesztyűk, zoknik, boxeralsók, hátizsákok, táskák, pénztárcák, övek, pizsamák és papucsok, hanem parfümök és strand szettek is. A Cropp ismert kollekciói a Ride fastnew, Create Your Own Vibenew, Lunar Girl, Fall Out Girl és Basic szintén megvásárolhatók a webáruházban. Egy olyan cégnél, amelynek fontos a környezetvédelem, annál nem meglepő, ha olyan termékeket is gyárt, melyek gyártása során odafigyelnek a természetre. Ezek az Eco aware termékek a Croppnál. A nőknek szánt cipők között található bokacsizma, bakancs, espadrilles, magassarkú, tornacipő és sportcipő. Vannak olyan lébbelik is, melyek kizárólag online érhetők el. Hasonló stílussal büszkélkednek a House termékei is, melyeket szintán olcsóbban vásárolhat meg a Tiplino által.

Kép

A férfi kategória felosztása megegyezik a nőivel, azzal az eltéréssel, hogy a ruházat kabátokat, jogging topokat, pulóvereket, pólókat, farmereket, nadrágokat és ingeket rejt. A kollekciók is eltérnek a nőitől. A férfiak számára az alábbi kollekciók érhetők el a webshopban: T-shirt gallerynew, City scapenew, Trick or treat, Create Your Own Vibe, Chaos Mode és Basic. Férfiak és nők egyaránt beszerezhetnek egy,  kedvenc főhősükkel ellátott ruhadarabot. Különleges Disney, Marvel vagy Looney Tunes mitívumokkal ellátott pólók, pulóverek, sapkák és zoknik rejtőznek az "Engedélyek" lehetőség alatt.

A férfi cipők kínálata is igen gazdag. Megtalálja itt a magának valót a tornacipők és bélelt cipők kedvelője is. A férfiak számára is rendelkezik a Cropp olyan cipőkkel, melyek csak online vásárolhatók meg. A Cropp rendelkezik "Cipők" kategóriával is, amelyben újdonságok nőknek, férfiaknak, valamint az összes nőnek és az összes férfinak szánt cipő megtalálható. A "Különleges ajánlat" rejti azokat a termékeket, amelyek kedvezményes áron érhetők el. Ruházat és kiegészítők szerepelnek benne férfiaknak és nőknek. Bármely termék mellett döntene is, ne feledkezzen meg a Cropp kuponkód által nyújtott spórolási lehetőségről.

Cropp üzletek

A Cropp a világ számos országában megtalálható és ez alól Magyarország sem kivétel. Budapesten három üzlettel rendelkezik, mégpedig a Corvin Plazaban, a Camponaban és a Köki Terminálban.

VárosCímNyitvatartás
Cropp Budapest Corvin PlazaFutó u. 37, 1083 BudapestHé. - Pé.: 10:00-21:00
Szo.: 10:00-21:00
Vas.: 10:00-19:00
Cropp Köki TerminálVak Bottyán u. 75/A-C, 1191 BudapestHé. - Pé.: 10:00-21:00
Szo.: 10:00-21:00
Vas.: 10:00-21:00
Cropp CamponaNagytétényi út 37-43, 1222 BudapestHé. - Pé.: 10:00-20:00
Szo.: 10:00-20:00
Vas.: 10:00-19:00

Ezért a Cropp

A Cropp mindig készül valami különlegessel. Ilyen például a Black Friday és a Karácsony. Nem mellesleg leárazások is ajánl a vásárlóinak, melyeket külön kategóriákba gyűjt a könnyebb navigáció érdekében. Bár rendelkezik üzletekkel Magyarországon is, de ezek csak Budapesten találhatók. Ezért is van jól kidolgozott, átlátható webshopja. Olyan termékek is szerepelnek a kínálatában, melyek csak online érhetők el. Növeli az online vásárlás élményét azzal is, hogy a Black Friday hetét követően Cyber Monday-t is tart. Az online és az üzletekben elérhető termékek ára megegyezik, viszont a különleges ajánlatok és árleszállítások esetén lehetnek köztük eltérések.

Nagy erénye a Croppnak az is, hogy amennyiben talál egy boltban olyan terméket, mely megfelel minden elvárásának, de tegyük fel, nem jó a méret vagy a szín, a kasszánál szólhat, hogy szeretné, ha megrendelnék. Ezt követően, 48 órán belül ingyenesen kiszállítják. Választhat boltban való átvételt is. Ha szól az eladónak, akkor sorban állás nélkül hozzájuthat  rendelt termékhez. További, a Cropp mellett szóló érv, hogy olykor-olykor meghosszabbítja az ingyenes visszaküldés határidejét, akár 365 napra is. Ez egy olyan extra, ami ritkán adatik meg. Nem sok bolt teszi lehetővé, hogy akár egy évig is gondolkodjon rajta, jól áll-e a megvásárolt darab. Nem mellékes a számos Cropp kuponkód beváltásának lehetősége sem.

Visszaküldés és csere

Az online vásárolt termékek a részletes méret táblázat és termékleírás ellenére is, néha nem felelnek meg az elvárásnak. A Croppnál vásárolt termékek visszaküldése nagyon egyszerü. Nem kell mást tenni, mint kitölteni a vásárlói fiókban található visszaküldési űrlapot a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ezt a rendelés részleteinél, a "visszaküldési megbízás" gomb alatt találja. Ezután a terméket be kell csomagolni az eredeti csomagolásba és mellékelni a számlát. Ha nincs meg a számla, az is megteszi, ha egy papírra felírja a rendelési számot és ezt mellékeli. A futártól kapott előre felcímzett címkével kell ellátni a csomagot és átadni neki. A visszaküldés így ingyenes.

Ha a visszaküldést személyesen intézné inkább, megteheti egy közeli áruházban is. Nem kell hozzá más, mint a termék és a számla. Ha nincs meg a számla papír változatban, az is elég, ha bemutatja elektronikus formában, pl. mobilon. Ha üzletben kívánja visszaadni az árut, nem kell hozzá semmit online kitöltenie. Amennyiben nem szeretne élni az ingyenes visszaküldés lehetőségével, saját költségre is visszaküldheti az alábbi címre:

CROPP - LPP Hungary
GLS Európa u. 2.
1444 GLS warehouse

Minden esetben érvényes az az általános szabály, mely szerint a terméknek használatlan állapotban, az eredeti címkével együtt kell visszaadni vagy visszaküldeni.

Cropp kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Kedvezményes kupon Cropp 25% kedvezmény 7.995 Ft felett

21.05.2023

Kedvezményes kupon Cropp 25% kedvezmény 7995 Ft felett

16.05.2023

Kedvezményes kupon Cropp 25% kedvezmény a megjelölt termékekre

16.05.2023

Kedvezményes kupon Cropp 20% kedvezmény 11.995 Ft felett

16.05.2023

Kedvezményes kupon Cropp 20% minden ruhára és kiegészítőre

16.05.2023

Kedvezményes kupon Cropp 20% kedvezmény a nem leárazott termékekre

16.05.2023

Kedvezményes kupon a Cropp webáruházban 20% a férfi ruhákra és kiegészítőkre

16.05.2023

Ingyenes szállítás

18.12.2022

Férfi kiegészítők 68% kedvezménnyel

18.02.2023

60% kedvezmény férfi ruházatra

18.02.2023

Cropp kuponkód beváltása

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert Cropp kuponra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Cropp kuponkódok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Cropp webshopban. Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. A teljes összeg alatt található a "Van kuponkódom" lehetőség. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá a "Hozzáadás" gombra. Nincs más hátra, mint befejezni a vásárlást. Ha más úton tett szert Cropp kuponkódokra a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Cropp webáruházról

Jó minőségű és trendi darabok helye a Cropp webáruház. Legstílusosabb, a legújabb divatirányzatok szerinti férfi és női ruházat, cipők és kiegészítők mekkája ez. Természetesen nem hiányoznak övek, pénztárcák és hajpántok sem. Természetvédelem jegyében Eco aware termékek is elérhetők. Bokacsizmák, bakancsok, tornacipők, magassarkúk és bélelt cipők széles tárháza tárul a vásárló elé a Cropp webáruházban. Kedvenc szuperhősét vagy anim alakját is viselheti a Cropp különleges kollekciójának köszönhetően. A rendszeres Cropp kuponkódokkal és akciókkal még a spórolás is lehetséges.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tipliben található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Cropp más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  5 %  összeget a vásárlásból a Cropp webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be