BeLenka

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a BeLenka-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a BeLenka webáruházé.

BeLenka kupon

10% kedvezmény a hírlevélre való feliratkozásért

+ 3 % vissza a vásárlásból

Iratkozzon fel a hírlevélre, és 10% kedvezményben részesül.

A(z) BeLenka webáruházról

A BeLenka webáruház kis vállalkozásnak indult, ma pedig már az egész világon elérhető. A BeLenka egy baba-mama webáruház: fő terméke a saját kifejlesztésű hordozó, de talál itt hordozókendőket, hordozó- és kismamakabátokat és barefoot cipőket is.

A BeLenka webáruházról

A BeLenka webáruház Szlovákiában alakult, első terméke 2015-ben készült el, majd 2017-ben alakult meg a cég. Megálmodója és alapítója Lenka, feleség, édesanya és volt paralimpikon. Lenka azt vallja, hogy hendikepje sosem akadályozta abban, hogy megvalósítsa álmait, így megalapította a saját vállalkozását is. Az elmúlt pár évben a cég nemzetközivé vált, a BeLenka termékek csaknem az egész világon elérhetőek.

A BeLenka hordozók

belenka hordozo

Manapság nagy népszerűségnek örvendenek a hordozók és hordozókendők. Lenka ötlete is innen indult: első babája születése után szeretett bele a hordozásba. Célja egy olyan termék megalkotása volt, amely kényelmes, mint a kendő, ugyanakkor biztonságos és könnyű vele dolgozni, mint a hordozóval. ĺgy születtek meg a kényelmes és biztonságos BeLenka hordozók. Válogasson a különféle nagyságok és mintázatok közül a BeLenka webáruházban.

A webáruházban talál klasszikus hordozókendőket is különféle színben és mintázatban. Ezenkívül hordozókabátokat és pulcsikat, valamint szoptatós ruhákat is.

Barefoot cipők

A webáruház másik fő termékei a barefoot cipők. Ezek olyan különleges, vékony talpú cipők, amelyek egész napra garantálják a "barefoot", azaz mezítlábas érzést. Tehát olyan kényelmes, mintha nem is viselne cipőt. Nemcsak gyermekcipőket kínál, hanem férfiaknak és nőknek is.

belenka cipo

Fizetés és szállítás

A webáruház a következő fizetési módokat kínálja:

 • Bankkártyás fizetés
 • Paypal
 • Banki utalás

Amennyiben a termék raktáron van, a következő munkanapon postázzák. A szállítási idő a következőképpen alakul:

 • DHL Express: 1–2 munkanap
 • DPD: 2–4 munkanap

A szállítási költség mindig a konkrét rendeléstől és a szállítási helytől függ. Amennyiben 80€ (kb. 28 555 Ft) felett vásárol, a szállítás ingyenes (az EU bizonyos országaira vonatkozik, Magyarországot beleértve).

Visszaküldés és reklamáció

A terméket 14 napon belül ingyenesen visszaküldheti. Töltse ki a weboldalon található űrlapot. A visszaküldés a DPD futárszolgálat által történik a következő címre: Be Lenka s.r.o. Martina Rázusa 1133/9, 010 01 Žilina, Slovakia. A csomaghoz csatolja a számlát és a visszaküldési nyomtatványt is.

A termékekre 2 év jótállási idő vonatkozik, ezen időtartamon belül a vásárló jogosult reklamálni a terméket. Reklamációját írásban adja meg. A visszaküldés a DPD futárszolgálattal történik, csak tiszta terméket küldhet vissza.

BeLenka ügyfélszolgálat

Kérdése van a termékekkel, rendeléssel, reklamációval vagy bármi egyébbel kapcsolatban? Az ügyfélszolgálat rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8:00–16:30 között. Hívhatja a +421 948 191 469 számot, vagy írjon az info@belenka.com e-mail-címre.

Kövesse a BeLenka Facebook és Instagram (hordozás), Instagram (barefoot) oldalait is.

Vásároljon kedvezményesen

ĺratkozzon fel a BeLenka hírlevelére, és első vásárlására 5% kedvezményben részesül.

A Tiplinóval még jobban megéri vásárolni: rendelésének akár 3%-át visszaszerezheti cashbackjutalomként.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A BeLenka webáruházról

A hordozókendők napjainkban nagy népszerűségnek örvendenek. A Belenka webáruház hordozókendők, barefoot cipők és más baba-mama ruházat és kiegészítők széles skáláját kínálja. A minőségi és stílusos Belenka darabokat az egész világon árulják. Nézzen be ön is a webáruházba, és válogasson!

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

BeLenka más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  3 %  összeget a vásárlásból a BeLenka webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be