Wish

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Wish kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 0,5 % mindenből a webáruházból Wish

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

A Wish webáruház nem véletlenül lesz egyre népszerűbb. Itt ugyanis mindent megvásárolhat, ami csak eszébe jut, ráadásul...

Akár 88% kedvezmény gyerekruhákra és játékokra - Wish

+ 0,5 % vissza a vásárlásból

Vásároljon akár 88% kedvezménnyel gyerekruhákat és játékokat a Wish.com oldalon. Kuponkód nem szükséges. több

Akár 90% kedvezmény ruhákra - Wish

+ 0,5 % vissza a vásárlásból
   

Vásároljon akár 90% kedvezménnyel ruhákat a Wish.com oldalon. Kuponkód nem szükséges. több

Akár 90% kedvezmény cipőkre - Wish

+ 0,5 % vissza a vásárlásból
   

Vásároljon akár 90% kedvezménnyel cipőket a Wish.com oldalon. Kuponkód nem szükséges. több

A(z) Wish webáruházról

A Wish webáruház arról híres, hogy rengeteg különböző terméket kínál kedvező áron. Legyen az ruha, kiegészítő, konyhai segédeszköz, lakásdekoráció vagy elektromos eszköz, itt mindent megtalál. A vásárlás kényelmes, egyszerű és gyors.

A Wish webáruház

A vásárlás a webáruházban nagyon egyszerű, első lépésként regisztráljon az e-mail-címével vagy a Facebook-fiókjával. Ez a lépés elengedhetetlen a webáruházba való belépéshez. Most már kezdődhet is a vásárlás. Válogasson a kereső segítségével, vagy a jól átlátható kategóriák szerint.

wish


Wish termékek

A Wish termékpalettája igazán sokrétű. A divat szekcióban ruhákat, pólókat, blúzokat , kiegészítőket és sok más egyebet talál. Vásárolhat lakáskiegészítőket is, mint például lámpát, vázát, falimatricát vagy konyhai kiegészítőket. Talál itt elektromos kütyüket is: okosórát, aromalámpát, hangszórót vagy USB-kulcsot. A baba-mama szekcióban gyermekruházat, játékok és egyéb kiegészítők várják.

Fizetés és szállítás

A Wish többféle fizetési módot is elfogad, amelyek azonban változhatnak annak függvényében, hogy milyen országból vásárol. Nem lehetséges utánvéttel és banki utalással fizetni. Rendszerint a következő módokon fizethet:

 • Bankkártya
 • Paypal
 • Google Wallet
 • Apple Pay

A szállítási idő és költség minden termék esetében individuális. Sok esetben kínál a Wish ingyenes szállítást.

Értékelések és reklamáció

Szeretne biztosra menni, hogy olyan terméket kap majd, amilyet elképzelt? Sokat segítenek a Wish értékelések, amelyek valódi felhasználóktól származnak. Jó értékelések esetén nagyon kevés az esély, hogy valami probléma lenne a termékkel.

Ha mégis probléma adódna, és nem azt kapja, amit szeretett volna, van lehetőség reklamációra. 30 napon belül gond nélkül visszaküldheti a terméket, és ők visszautalják önnek a termék árát.

wish ertekeles


Wish ügyfélszolgálat

Bármilyen probléma esetén forduljon a Wish ügyfélszolgálatához, amelyet elér a weboldal "Support" fülén keresztül. Válassza ki kategóriák szerint a problémája jellegét, hogy könnyebben tudjanak segíteni önnek.

Kövesse a Wish-t a közösségi oldalakon is: Facebookon és Instagramon is.

Wish - a vásárlás szórakozás

Ez a neve a Wish mobilalkalmazásának, amellyel még kényelmesebben vásárolhat. Nincs más dolga, mint letölteni a Google Play vagy az App Store áruházakból, és kezdődhet is a vásárlás. Csak írja be a keresőbe a terméket, amelyet keres, és válogathat is a jobbnál jobb lehetőségek közül.

Wish kedvezmény

Kedvezményesen vásárolna a Wish.com webshopban? Rendeljen a Tiplinóval, és pénzt spórolhat meg. Rendelésének 0,5%-át visszaszerezheti a cashbacknek köszönhetően.

Wish kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Kupon akár 50% kedvezményre-

31.07.2021 - A kedvezményes kuponnal akár 50% kedvezményben részesülhet a Wish.com oldalon. A kupon csak…

10% kedvezmény minden termékre -

30.06.2021 - Az 10% kedvezmény a vásárlás végösszegéből számítódik le a Wish.com webáruházban. A kuponkódot a…

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Wish webáruházról

A Wish webáruház nem véletlenül lesz egyre népszerűbb. Itt ugyanis mindent megvásárolhat, ami csak eszébe jut, ráadásul hihetetlenül kedvező áron. Divat, kiegészítők, háztartás, elektronika és sok más. Vásároljon még kényelmesebben a Wish mobilalkalmazással.

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  0,5 %  összeget a vásárlásból a  a Wish webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.