Suunto

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Suuntoval kedvezményesen órák

A Suunto webáruházban a vásárlók minőségi órák közül választhatnak, amelyeket vonzó kedvezménnyel vásárolhatnak meg. A Suunto kuponkódot minden egyes rendelésnél lehet alkalmazni, hogy pénzt takarítson meg. Az áruház különböző típusú órákat kínál, többek között GPS navigációs órákat, Suunto okosórákat, érintőképernyős órákat, kültéri órákat és még sok mást. A webáruházban iránytűket és óralapokat is választhat, amelyekre kedvezménykupont vagy kódot alkalmazhat, hogy pénzt takarítson meg.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Suunto-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Suunto webáruházé.

Suunto kupon

Suunto Sonic fejhallgató Suunto Vertical Solar vásárlása esetén

Eddig érvényes: 2024.05.19

+ 1,5 % vissza a vásárlásból
 

A kuponkódot a kosárban adja meg.

Suunto Outlet

+ 1,5 % vissza a vásárlásból
 

Vásároljon kedvezményesen a Suunto Outlet szekciójában.

Suunto akciók és kedvezmények

A Suunto áruházban a legtöbb akciós termék az "Akciók" kategóriában található. Ezt a kategóriát érdemes rendszeresen ellenőrizni, mivel rendszeresen frissül. Az áruház további akciókat készít kedvezmények, kódok és kuponok formájában a vásárlási eseményekre, amelyeken részt vesz.

Suunto minőségi termékei kedvező áron

A Suunto áruház minden olyan vásárlónak szól, aki minőségi, személyre szabott órát szeretne választani. A Suunto webáruházban pontosan az Ön ízlésének megfelelő órát választhat. A termékek között különböző funkciókkal rendelkező órák vannak, amelyek megkönnyítik a mindennapi életét, és különböző információkkal látják el Önt. Választhat például hosszú akkumulátor-üzemidővel rendelkező órákat, napelemes töltéssel, térképekkel, navigációval, iránytűvel, mélységmérővel, pulzusmérővel, barométerrel és sok más funkcióval ellátott órákat. A webáruházban összehasonlító motorral is rendelkeznek, amely segít a választásban és megkönnyíti a döntést.

Hogyan takaríthat meg pénzt, ha vásárol a Suunto webáruházban

Ha új órát szeretne vásárolni, és szeretne legalább némi pénzt megtakarítani a vásárláson, vásároljon ebben a webáruházban a Tiplino segítségével. Ha a Tiplinón keresztül vásárol, visszakapja a pénzének egy részét, és a rendelése olcsóbb lesz. Érdemes megnézni a webáruház "Akciók" kategóriáját is. Ebben a kategóriában megtalálja az olcsóbb órák listáját. Ezenkívül itt vannak felsorolva az akciós ajánlatok is, amelyeknek köszönhetően ajándékot kaphat a vásárlásához. Ha hasonló webáruházat szeretne megnézni, ahol kiváló órákat vásárolhat, akkor a Timestore webáruház kiváló választás lesz. 

Hogyan szerezhet kedvezményes kupont a Suunto áruházba

Ahhoz, hogy kedvezményes kupont vagy kódot kapjon a Suunto áruházban történő vásárláshoz, csak nézze meg az áruház leírásának tetején a Tiplino oldalon. Itt megtalálja a legújabb kódokat és kuponokat, hogy kedvezményt kapjon a teljes rendelésére és pénzt takarítson meg. Továbbá kuponhoz juthat, ha regisztrál az online áruháznak a weboldalán és létrehoz egy személyes fiókot. Ezután az Ön által megadott e-mail címre megkapja a legfrissebb híreket, kedvezményeket, kódokat vagy kuponokat. Az áruház számos akciót, kupont és kedvezményt készít a vásárlási eseményekre, amelyeken szintén részt vehet. 

Kép

Suunto Kedvezmények - Kiárusítás, Black Friday, Marianne Days

A Suunto áruházban a legtöbb akciós termék az "Akciók" kategóriában található. Ezt a kategóriát érdemes rendszeresen ellenőrizni, mivel rendszeresen frissül. Az áruház további akciókat készít kedvezmények, kódok és kuponok formájában a vásárlási eseményekre, amelyeken részt vesz.

Ez az online áruház rendszeresen részt vesz a Black Friday akción. Amint a Suunto Black Friday megrendezésre kerül, a vásárlók sokkal olcsóbban juthatnak órájukhoz, iránytűjükhöz vagy óraszámlapjukhoz, és pénzt takaríthatnak meg. Ez azért van, mert ezen az eseményen a webáruház kódokat és kuponokat tart készenlétben, hogy a vásárlók kedvezményt kapjanak a teljes rendelésükre.

Egy másik vásárlási esemény, amelyen a webáruház is részt vesz, a Marianne-napok. A Suunto Marianne Days ideje alatt a vásárlóknak lehetőségük van kedvezőbb áron és kedvezménnyel vásárolni az új termékekre. A kedvezményes kuponokat a rendelés utolsó előtti lépésében lehet beváltani, és akkor a vásárló sokkal olcsóbban rendelhet.

Miért vásároljon a Suuntonál

A Suunto webáruház azoknak a vásárlóknak alkalmas, akik új órát keresnek, és szeretnének hasznos funkciókat az órájukban, hogy nyomon követhessék a teljesítményüket, a pulzusszámot, a szívműködést, a lépésszámlálást vagy használjanak GPS-t vagy iránytűt. A webáruházban mindenki számára van valami, hiszen az áruházban különböző stílusú és funkciójú órák széles választéka található. Akár kültéri órát, akár könnyű és elegáns okosórát keres, ebben az áruházban rengeteg lehetőség közül választhat.

Ha nincs ötlete, hogy melyik óra a megfelelő az Ön számára, nézze meg ennek az online áruháznak a weboldalát, és a tetején talál képeket, amelyek felsorolják az egyes órák jellemzőit. A képek alatt található egy link is, amelyre kattintva további útmutatókat tekinthet meg, amelyek segítenek a döntésben és a választásban. Maga az áruház a webáruházban megvásárolható termékekkel kapcsolatban is szervizszolgáltatást nyújt ügyfeleinek. A leggyakoribb javítások közé tartozik a repedt üveg javítása, szíjcsere, akkumulátorcsere, fólia felszerelése, újrafóliázás és még sok más.

Suunto kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Suunto Sonic fejhallgató ajándékba Suunto Vertical Solar watch vásárlása esetén

15.04.2024

Top sellers - a legkiválóbb karórák a webáruházban

08.01.2024

Suunto kupon - 40% kedvezmény

31.10.2023

Suunto kupon - 30% kedvezmény

31.10.2023

Suunto kupon - 25% kedvezmény

31.10.2023

Hogyan takaríthat meg pénzt, ha vásárol a Suunto webáruházban

Ha új órát szeretne vásárolni, és szeretne legalább némi pénzt megtakarítani a vásárláson, vásároljon ebben a webáruházban a Tiplino segítségével. Ha a Tiplinón keresztül vásárol, visszakapja a pénzének egy részét, és a rendelése olcsóbb lesz. Érdemes megnézni a webáruház "Akciók" kategóriáját is. Ebben a kategóriában megtalálja az olcsóbb órák listáját.

Hogyan szerezhet kupont a Suunto webáruházba

Ahhoz, hogy kedvezményes kupont vagy kódot kapjon a Suunto weáruházban történő vásárláshoz, csak nézze meg az áruház leírásának tetején a Tiplino oldalon. Itt megtalálja a legújabb kódokat és kuponokat, hogy kedvezményt kapjon a teljes rendelésére és pénzt takarítson meg.

Suunto kuponok felhasználása a webáruházban

Ha szert tett kedvezményes kuponra, váltsa be, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Suunto kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Suunto online webáruházban.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Suunto más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  1,5 %  összeget a vásárlásból a Suunto webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be