Hogyan szerezhetek jutalmat a Tiplinoval?

Egyszerűen. Vásároljon a Tiplino cashbackportállal, és a jutalom az öné. Mi az a cashback? A cashback "pénzvisszaszerzést" jelent. A cashbacknek köszönhetően visszakaphatja a pénze egy részét, amelyet internetes vásárlás során költ el. A cashback egyszerűen azt jelenti, hogy megjutalmazzuk azokért vásárlásaiért, amelyeket a Tiplinon keresztül valósít meg.

shop

1. Válassza ki a webáruházat

Válassza ki azt a webáruházat, ahol vásárolni szeretne. A kínálatunkban több, mint 1252 webáruházat talál, a listát pedig mindennap frissítjük.

buy

2. Vásároljon úgy, mint máskor

Ha vásárolni szeretne, keresse ki a Tiplino weboldalán a kedvenc webshopját, majd a narancssárga gomb segítségével átirányítjuk az áruházba.

cashback

3. Szerezzen vissza pénzt

Amint megtörténik a vásárlás, a webáruház értesít minket. Minden vásárlás összegének egy részét visszakapja a Tiplino számlájára.

Hogyan működik a gyakorlatban?

Először hall a cashbackről? Szeretne többet megtudni, de nem mer rákérdezni? Ne essen kétségbe! Készítettünk önnek egy konkrét esetet, amelyen bemutatjuk, hogyan működik a cashback nálunk a Tiplinon. Vegyük példának Zsófit, aki új pólót szeretne magának vásárolni.

shop Cashback 10%

1. A webshop kiválasztása

Zsófi bejelentkezett a Tiplino fiókjába, majd talált egy webáruházat, amellyel az összeg 10%-át kapja vissza. A Tiplinon keresztül ráklikkelt az áruház weboldalára, ahol kiválasztotta az új pólóját. Ugyanúgy, ahogy máskor is tenné.

buy a póló ára 5 500 Ft

2. A megszokott vásárlás

Zsófi betette a kosarába a 5 500 Ft értékű pólót, majd fizetett. Tehát úgy vásárolt, mint máskor is, a vásárlás semmiben sem különbözött a többitől.

cashback vissza a számlára 550 Ft

3. A pénz végre a Tiplino fiók számláján

A vásárlás után 15 perccel a Tiplino már jóváírta a 550 Ft értékű jutalmat, amely 10% cashbacknek felel meg.

Az összeg, amelyből kiszámoljuk a cashbacket nem tartalmazza az ÁFA-t és a postaköltséget.

Hogyan tovább?

Érdekli még valami? Hogyan működünk, milyen az elégedettségi garanciánk, kik vagyunk és hol a székhelyünk? Szeretné tudni, mire kíváncsiak a felhasználóink, vagy érdekli önt, ki tartozik a csapatunkhoz? Böngéssze a további oldalainkat!

Most az egyszer a webáruház fizet önnek a vásárlásért!

Tényleg szeretné elveszteni a  15 % z összeget minden internetes vásárlásából?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, így nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be