Homelux kupon - az otthona felfrissítésére

Új házba költöztek vagy felújítást tervezik az irodában, kertben vagy a ház bármelyik pontján, akkor legjobb helyen jár a Homeluxnál. A Homelux.hu webáruházban mindent megtalál ami konyha, fürdőszoba, gyerekszoba, iroda vagy nappali. A Homelux kuponok segítségével pedig még kedvezményesebb árakon vásárolhat be divatos, modern bútorokat a ház bármely sarkába. A Tiplino segít Önnek megtalálni a legjobb kedvezményeket a Homelux áruházba, így mindig kedvező árakon vásárolhat. 


A(z) HomeLux webáruházról

Új házba költöztek vagy felújítást tervezik az irodában, kertben vagy a ház bármelyik pontján, akkor legjobb helyen jár a Homeluxnál. A Homelux.hu webáruházban mindent megtalál ami konyha, fürdőszoba, gyerekszoba, iroda vagy nappali. A Homelux kuponok segítségével pedig még kedvezményesebb árakon vásárolhat be divatos, modern bútorokat a ház bármely sarkába. A Tiplino segít Önnek megtalálni a legjobb kedvezményeket a Homelux áruházba, így mindig kedvező árakon vásárolhat. Rendezze be lakását a Homelux bútorokkal és gyönyörködjön az újonnan felújított lakásban. 

Kép

Hogyan takaríthat meg pénzt a Homelux.hu oldalon

A bútorok és lakberendezési kiegészítők vásárlása már nem kell, hogy nagyon drága legyen. A legtöbb termék már mindenki számára elérhetőek és megfizethető áron vannak jelen a piacon. Ráadásul a webáruház számos okos lehetőséget kínál arra, hogy még többet spóroljon a vásárlásai alkalmával. Szeretné ha kertjét feltudná dobni egy-két új kiegészítővel? Akkor a Homeluxnál megtalálja azt, amiben szeme gyönyörködhet egy kellemes nyári meleg estén. A Homelux áruházban mindig talál szezonális akciós termékeket vagy csak egyszerűen akciós termékeket, így mindig kedvező áron juthat hozzá egy nagyszerű designal rendelkező termékhez. Azonban olykor ezek az akciók kedvezményes kuponokat is tartalmaznak, így Homelux kuponokkal is tud bőven spórolni bizonyos termékeken vagy akár az egész vásárlásán. 

Hogyan szerezhet Homelux kupont

A legjobb módja a Homelux kuponok megszerzésének, ha rendszeresen figyelemmel kíséri az áruház weboldalát vagy a Tiplino profilját, hisz mi arra szakosodtunk, hogy mindig megtaláljuk a legkedvezőbb akciókat és kedvezményes kuponokat, mint például az IKEA-nál is. A webáruház mindig tájékoztatja a vásárlókat az új kedvezményes kuponokról, mindazonáltal alternatívaként követheti a közösségi médiát is, ahol szintén értesülhet a különböző akciókról. A Homelux kuponokhoz gyorsan hozzájuthat a hírlevélre való feliratkozással is, ahol rendszeresen tájékoztatást kaphat az új kuponokról és egyéb kedvezményekről.  Különböző szezonális akciók alkalmával - például ősszel vagy tavasszal - is kaphat kedvezményes Homelux kuponokat. Így kedvezőbb áron vásárolhat bútorokat és egyéb lakberendezési kiegészítőket.

Homelux áruház kedvezményei és fekete péntek

A Homelux webáruházban gyakran vannak kiárusítások és akciók, hisz az erre külön kialakított kategóriákban is megtalálhatja az éppen aktuális leértékelt bútorokat vagy lakáskiegészítőket. Az akciók olykor az évszakokhoz vagy különböző életeseményekhez is kapcsolódnak, ezáltal nem kell attól tartania, hogy lemaradna egy kiváló kiárusításról vagy akcióról. A Black Fridayt is érdemes megnézni. Ezen a globális vásárlási ünnepen nagyon alacsony áron bármit hozzáadhat otthonához. A Black Friday alatt például a szállításon és a fürdőszobájának felújításán is spórolhat. A kedvezményes Homelux kuponok gyakran részei ezeknek az akcióknak. Azonban a Black Friday alkalmával még a Praktikerben is vásárolhat kedvező árakon.

Homelux kínálata

A Homelux kínálatában megtalál mindent ami bútor, kert és lakáskiegészítő. Mindezek mellett még "Legjobb ajánlataink" kategóriával is rendelkeznek, ahol összegyűjtötték a kedves vásárlóknak a legkíválóbb árajánlattal rendelkező termékeket. A "Minden kategória" alatt megtalálja az alábbi alkategóriákat, amelyek alapján könnyebben tud tájékozódni a Homelux áruház felületén:

 • higiéna
 • hálószoba bútor
 • padló és falburkolás
 • vendéglátó bútorok
 • világítás
 • konyha gépek
 • barkács
 • állattartás
 • kiárusítás
 • fürdőszoba
 • étkező bútor
 • gyerekbútor
 • nyílászáró
 • elektronika
 • kert
 • játék
 • szezonális
 • nappali
 • előszoba bútor
 • irodabútor
 • wellnes és spa
 • konyhabútor
 • kertigép
 • sport és szabadidő
 • forgalamazott márkák

A felsorolt kategóriákban is láthatja, hogy tényleg, de szó szerint mindent megtalál a Homelux.hu webáruház oldalán. Új barkácskészletet vásárolna párjának vagy egy barkácsolni szerető családtagjának? Semmi probléma! A Homeluxnál megtalálja. Ha pedig szeretné elhozni otthonába a wellnes élményeket, akkor a nagyszerű wellnes és spa kategóriát válassza ki és nézelődjön kedvére. Számos irodabútor, kertigép és szabadisős termékek között is válogathat. A Homeluxnál mindenki megtalálja a magának valót. 

A Homelux szenvedélye minden ami lakberendezés, kertészkedés és egyéb mindennapos tevékenység. Ha van konkrét márka, amely a kedvence, legyen szó egy Wasserburg fürdőszobai kiegészítőről, Halmar étkezőszettről vagy GardenWell kerti bútorról, biztos hogy megtalálja. Olyan ismert márkákkal is együtt dolgoznak, mint az Intex a Tempo Kondela és a Bosch. Ne felejtse el használni a Homelux kuponokat, amelyek segítségével még többet spórolhat a vásárlásai során.

Kép

Miért vásároljon a Homelux.hu-nál

A Homelux kiváló és minden szemnek, vágynak kielégítő hatású. Minőségi kiszolgálás miatt is már csak érdemes ellátogatni nem csak a Homelux áruházba, de a kőboltba is egyaránt, ez segítheti a vásárlás élvezetesebbé tételében. Számos oka van annak, hogy ebben a webáruházban vásároljon. Az áruház lehetővé teszi, hogy pontosan úgy tervezze meg otthonát, ahogyan szeretné. Tervezze meg például konyháját, nappaliját, fürdőszobáját vagy hálószobáját. Ezt megteheti saját maga, kényelmesen, otthonról, nincs szüksége arra, hogy beüljön az autóba és időt veszítsen a mászkálással.

Azonban elsősorban érdemes tisztázni, hogy mit szeretne valójában vásárolni, melyik az a házrész, amit átalakítani. Ezért is fontos, hogy egy olyan gyártó termékét vásároljuk meg, amelyről már megannyi jót hallottunk. Ha jó minőségű terméket fogunk ki, akkor évekig is szolgálhatja kényelmünket. Ilyen nagyszerű gyártó a Homelux-nál a Fieldmann kerti eszközök és felszerelések készítésével foglalkozó cég is. Ha védőruházatot keres vagy kerti asztalt, esetleg aggregátort, akkor a Homelux áruháznál mindent beszerezhet, amire szüksége van. 

Más bútor áruházakat is megtekintene? Nem probléma, látogassa meg a DODO webáruházat és használja a nagyszerű kedvezményeket, amelyeket a Tiplino kínál.

Homelux visszatérítések és reklamációk

Előfordul, hogy egy termék nem felel meg Önnek, vagy meggondolta magát a vásárlással kapcsolatban. Az Általános Szerződési Feltétekeben részletesebben olvashat a termék visszaküldéséről és az elállásról is, amelyre kézhezvételtől számítva 14 napig van lehetősége. A termék visszaküldése a vevőt terheli minden esetben.

A garanciaidő a terméktől függően változik - lehet 1, 2 vagy 3 év. Ha a termék ezen időszakon belül megsérül, akkor reklamálhat. A terméket vagy kicserélik egy új termékre, vagy visszatérítik a pénzét. A termékek reklamálásához az ügyfélszolgálati vonalat is használhatja. Reklamáció esetén ki kell töltenie egy reklamációs űrlapot is. A reklamáció benyújtásának módjáról közvetlenül a Homelux.hu oldalon vagy az ügyfélszolgálati vonalon tájékozódhat. Reklamációt mindig csak a számla - azaz a vásárlást igazoló bizonylat - birtokában nyújthat be.

HomeLux kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Készletkisöprés

30.09.2023

Legjobb ajánlatok

30.09.2023

Kedvezményes kuponok használata a(z) HomeLux webáruházban

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Homelux kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Homelux.hu webshopban. Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz, onnan pedig a pénztárhoz. A fizetés részletei legalján található a kupon mező lehetőség. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá a "Hozzáad" gombra. Nincs más hátra, mint befejezni a vásárlást. Ha más úton tett szert kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a Homelux kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a Homelux kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Recenzió HomeLux

Nelly

14.09.2023 5.0

Teljesen elégedett voltam

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a HomeLux webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be