Sightseeing Pass

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Sightseeing Pass kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 5 % mindenből a webáruházból Sightseeing Pass

Eddig érvényes: 2021.09.27

 
   

A Sightseeing Pass webáruháza olyan városnéző kártyákat kínál, melyekkel pénzt és időt spórolva, kedvezményes áron látogatható meg csaknem 15...

A Sightseeing Pass webáruházról

A Sightseeing Pass városnéző kártyáival az utazók pénzt és időt spórolhatnak, miközben több mint 300 múzeumot, kiállítást és egyéb turistalátványosságot tekinthetnek meg kedvezményes áron a világ 15 világvárosában. A Sightseeing Pass webáruháza különböző árkategóriájú kártyákat kínál, így minden utazó kiválaszthatja az igényeinek és költségvetésének megfelelőt.

Kép

Sightseeing Pass városnéző kártyák

A webáruház kínálatában a következő típusú kártyák találhatók meg:

 • napi kártya, azaz DAY Pass: azokon a napokon, amelyekre a vásárló megvásárolja a napi kártyát, annyi látványosságot és attrakciót látogathat mega az adott városban, amennyit csak szeretne. Fontos, hogy a Day Pass kedvezményei csak egyszeri belépésre érvényesek.
 • rugalmas kártya, azaz FLEX Pass: ennél a kártyánál a vásárló meghatározhatja, hogy hány látványosságot és turistaattrakciót szeretne meglátogatni és a kártya aktiválásától számított 60 napon belül megteheti ezt.
 • ezeken kívül a webáruházban gyermekeknek vagy csoportoknak szóló kártyák is elérhetők, valamint a különböző városok esetében különböző kedvezmények lehetnek még érvényesek

A Sightseeing Pass kártyák használata

A Sightseeing Pass városnéző kártyák használata nagyon egyszerű, a kártyát elég csupán az attrakció pénztáránál felmutatni digitális vagy nyomtatott formában. Az egyes kártyák városnéző buszokra is érvényesek, itt elég a kártyát a buszsofőrnek vagy idegenvezetőnek megmutatni. 

Úti célok a Sightseeing Pass-al

A Sightseeing Pass kártyái a következő amerikai és európai célpontokon használhatók: London, New York, Philadelphia, Washington DC, New Orleans, Fort Lauderdale, Miami, Key West, San Francisco, Las Vegas, Los Angeles, Orlando, Puerto Rico, Smoky Mountains, Malaga – Costa del Sol

A kártyák mellett a Sightseeing Pass webáruháza ingyenes térképeket és fontos információkkal ellátott útiterveket is kínál a vásárlóknak, hogy utazásuk még gondtalanabb és élményekkel telibb lehessen.

Kép

Vásárlás, fizetési módok és telefonos applikáció

A Sightseeing Pass kártyák online vásárolhatók meg és maga a kártya digitális formátumban, a vásárló e-mail címére érkezik. A webshop a következő fizetési módokat kínálja:

 • online bankkártyás fizetés: MasterCard, Visa, Discover, American Express, UnionPay
 • PayPal, Android Pay, Apple Pay

A Sightseeing Pass a webáruház telefonos applikációjában is egyszerűen és gyorsan megvásárolható. Az alkalmazás ingyenesen letölthető a Google Play és App Store webshopokból.

Pénzvisszafizetés

A pénzvisszafizetés lehetősége csak a bebiztosított Sightseeing Pass kártyákra érvényes. A biztosítás a Sightseeing Pass webáruházában, a kártya megvásárlásakor köthető meg.

Kép

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Amennyiben kérdése merül fel a Sightseeing Pass kártyáival, kedvezményeivel vagy a webshop kínálatával kapcsolatban, a Sightseeing Pass angol nyelvű ügyfélszolgálatával a következő módokon léphet kapcsolatba:

 • e-mail: info@sightseeingpass.com
 • iroda címe: 625 8th Ave, New York, NY 10109

A Sightseeing Pass a közösségi médiában: Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

A Tiplinó kuponjainak köszönhetően Lengyelországból is kedvezményesen vásárolhat a Sightseeing Pass webáruházában.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok felhasználása a Sightseeing Pass webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Sightseeing Pass webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Sightseeing Pass webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be Sightseeing Pass webáruházában való rendeléskor a „Promo code” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson a Submit code gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Sightseeing Pass.com - városlátogatás

A Sightseeing Pass webáruháza olyan városnéző kártyákat kínál, melyekkel pénzt és időt spórolva, kedvezményes áron látogatható meg csaknem 15 világváros több mint 300 múzeuma, parkja és turistalátványossága. 

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  5 %  összeget a vásárlásból a  a Sightseeing Pass webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.