Alibaba

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Spóroljon az Alibaba kuponnal

Vásároljon bármit, ami csak eszébe jut az otthona kényelméből. Az Alibaba egy népszerű kínai webáruház, ahol rengeteg kategóriában talál termékeket kedvező áron. Az Alibaba összeköti az eladókat és a vásárlókat szerte az egész világon. Legyen az divat, smink, kozmetika, játék, sport, bútor vagy lakásdekoráció, itt mindent megtalál, amit csak otthona vagy Ön szeretne. Szerezze be a modern női vagy férfi ruházatot, a legújabb elektronikus játékokat, otthoni kiegészítőket vagy táplálékkiegészítőket szuper áron, és csökkentse a végösszeget Alibaba kuponokkal, mellette pedig szerezze vissza elköltött pénzének egy részét is a Tiplino cashbackjével.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Alibaba-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Alibaba webáruházé.

Kedvezményes kupon ALIBABA 70% kedvezmény a leárazott termékekre

Eddig érvényes: 2024.05.31

+ 2,7 % vissza a vásárlásból

A kedvezményes kuponnal akár 70% kedvezményben részesülhet kiválasztott termékekre.

Kedvezményes kupon Alibaba - 55% kedvezmény

Eddig érvényes: 2024.05.31

+ 2,7 % vissza a vásárlásból

A kupon 55% kedvezményre jogosítja az Alibaba webáruházban.

Kedvezményes kupon Alibaba - 50% kedvezmény

Eddig érvényes: 2024.05.31

+ 2,7 % vissza a vásárlásból

A kedvezményes kód 50% kedvezményre jogosítja az Alibaba webáruházban.

Kedvezményes kupon Alibaba - 20% kedvezmény

Eddig érvényes: 2024.05.31

+ 2,7 % vissza a vásárlásból

A kedvezményes kóddal 20% kedvezményben részesül kiválasztott termékekre.

Kedvezményes kupon ALIBABA.com 20% kedvezmény a rendelésre

Eddig érvényes: 2024.05.31

+ 2,7 % vissza a vásárlásból

Vásároljon az Alibaba webáruházban, és szerezzen 20% kedvezményt a kuponnal.

Kedvezményes kupon Alibaba - 11% kedvezmény

Eddig érvényes: 2024.05.31

+ 2,7 % vissza a vásárlásból

A kedvezményes kupon 11% kedvezményre jogosítja az Alibaba webáruházban.

A(z) Alibaba webáruházról

Az Alibaba az egyik legnagyobb online eladási platform az egész világon. Egy kínai webáruházról van szó, amely összeköti az eladókat a vásárlókkal. Beszállítók és ügyfelek millióit köti össze szerte a világon. Egy B2B modellen alapuló platformról van szó, ami azt jelenti, hogy segít az eladóknak megtalálni a vásárlókat, és ugyanígy segít a vásárlóknak is megtalálni a megfelelő termékeket a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban.

Kép

Hogyan spóroljon az Alibabán? 

Nagyon egyszerű erre a válasz. Számos módon tud pénzt megspórolni az Alibabán, de az egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb mód erre az Alibaba kuponok használata. Néhány Alibaba promóciós ajánlat csak korlátozott ideig tart, tehát érdemes élni a lehetőségekkel, ha adottak. A Tiplino Alibaba profilján mindig megtalálja az aktuális akciós kuponokat, amelyeket felhasználhat a vásárlásai során. Az Alibaba.com-on mindig talál kedvező ajánlatokat, időnként pedig hatalmas akciókat és kedvezményeket bombáznak a vásárlókra.

Hogyan szerezhet Alibaba kuponokat?

Alibaba kuponokat szerezhet a hírlevélre való feliratkozással, illetve bizonyos nyilvános rendezvények alatt is igyekeznek kedveskedni a vásárlóknak kuponokkal. Azonban a weboldalon böngészve is rátalálhat többszöri akciókra is, amelyek felhasználásával pénzt spórolhat. Ezek mellé társul az Alibaba kuponkód, és már spórolt is pénzt a vásárlása során.

Választott már játékot az Alibaba.com áruház kínálatából? Spórolhat a vásárlásával, ha csatlakozik a Tiplino.hu portál felhasználói csoportjához – a rendelés leadása előtt ne feledje az átirányítást, amellyel bizonyos százalék pénzvisszatérítést is kaphat online vásárlás esetén. Tekintse meg az aktuális kedvezményes kuponjainkat is, és szerezzen további kedvezményeket.

Alibaba akciók

Az Alibaba webáruházban sem marad le a különféle kedvezményekről és akciókról. Tekintse meg az aktuális lakáskiegészítőket vagy építőanyagokat. Az Alibaba.com-on mindent megtalál egy helyen, ráadásul nagyon kedvező áron.

Ahogy azt már említettük, kisebb és nagyobb akciókkal várja mindig az Alibaba a vásárlóit. A weboldal sem marad ki például a Black Fridayből sem, így aki még kicsit várna a vásárlással, és a Black Friday ideje alatt támadná meg az Alibaba weboldalát, gond nélkül megteheti. Nagy leárazásokat és szuper akciós kuponokat szórnak szét az Alibaba fejlesztői az új és régi vásárlók között.

Alibaba rendelés és termékek

Az Alibaba webáruházában a kínálat több szempont alapján, például kategória és típus szerint is rendszerezve van, így könnyen megtalálja, amit épp keres. Az oldalon való vásárlás nem regisztrációhoz kötött, azonban a regisztrált felhasználók egyszerűbben vásárolhatnak és extra kedvezményekben részesülhetnek. Az Alibaba rendelés nagyon egyszerű. Miután kiválasztotta az Önnek tetsző termékeket, a kosárba téve megveheti azokat. A webáruház dolgozói feldolgozzák az Alibaba rendelését, és küldik a megadott címre. Mindezek mellett kuponokat is használhat, hogy még olcsóbban hozzájusson a kívánt termékekhez. Csökkentse az árat az Alibaba kuponokkal, és szerezzen vissza pénzt a vásárlásából a cashbacknek köszönhetően.

Kategóriák az Alibaba.com-on:

 • Otthon és barkács
 • Autó és motor
 • Női ruházat 
 • Férfi ruházat
 • Alsónemű
 • Telefonok és kiegészítők
 • Sport és hobbi
 • Szépségápolás
 • Baba-mama
 • Játékok
 • Műszaki cikkek
 • Ékszer és óra
 • Ház és kert
 • Ételek
Kép

Miért az Alibaba?

Az Alibabán tudja ellenőrizni az eladókat. Minden eladó nevénél megtalálja, hogy hitelesített vagy sem, mennyi az eladása, hány százalék az értékelése, és egyéb hasznos információt is megtalál. Ez alapján eldöntheti, hogy szeretne-e tőle vásárolni vagy sem. Mivel az Alibaba egy hatalmas virtuális piactér, így szó szerint mindent megtalál a kínálatban. Nem kell egyik helyről a másikra ugrálnia, hanem egy helyen egyszerre megkap mindent, amit szeretne, ráadásul nagyon kedvező árakon. 

Az Alibaba mobilalkalmazásával még egyszerűbben és kényelmesebben vásárolhat, bárhol is tartózkodik. Csupán egy mobiltelefonra lesz szüksége, amely Android vagy iOS operációs rendszerrel rendelkezik. Csupán néhány kattintás, és öné is lehet az áhított ruhadarab, elektronika vagy dekoráció. Sosem volt egyszerűbb az Alibaba rendelés.

Alibaba Group

Az Alibaba webáruház az Alibaba Group tagja, amelybe több webáruház is tartozik, mint például a szintén híres és népszerű Aliexpress. A kínai társaságot Jack Ma alapította 1999-ben, ebben az évben nyílt meg az Alibaba webáruház is. Az Alibaba gondoskodik arról, hogy biztosan megtalálja azt a terméket, amit keres. Az adatbázisban több mint 40 kategóriában talál termékeket csaknem 190 országból. A több ezer termék között talál például elektronikát, ruhaneműket, sporszereket, szerszámokat, bútorokat és rengeteg mást.  Több ezer termék közül szó szerint néhány fillérért választhat például elektronikát és elektronikai kiegészítőket. Okosórát akár két dollárért is vehet, az olcsó mobiltelefonok pedig 5 dollár körül mozognak.

alibaba

Biztonságos fizetés és szállítás

Fél külföldi webáruházakban fizetni? Nem kell ettől tartania az Alibaba.com-on. Az üzlet a SECURE PAYMENT szolgáltatáson keresztül biztosítja a fizetést. Ez azt jelenti, hogy az Alibabán végrehajtott fizetését csak azután küldik el, miután az eladó megerősíti, hogy a megrendelt terméket kiszállították, és Ön megerősíti, hogy azt megkapta. Az Alibaba rendelés mindig gyors és biztonságos.

Mivel az Alibaba csupán közvetíti az eladást eladó és vásárló között, a szállítási díj, mód és idő termékenként változik. Ugyan kínai webáruházról van szó, de nem kell attól tartania, hogy akár hónapokat is kellene várnia a termékekre. Mindig lehetősége van kiválasztani az önnek megfelelő szállítást, amely sokszor ingyenes. Nem kell tartania a fizetéstől sem, az teljesen biztonságos.

Alibaba vagy Aliexpress?

Mint a nevük is elárulja, az Alibaba és az Aliexpress webáruházak közös platformról származnak, és sok köztük a hasonlóság. Azonban nem teljesen egyformák. Az Aliexpress leginkább kisebb termékek eladására lett kifejlesztve, mint amilyenek a ruhadarabok, kiegészítők, elektronikai kütyük vagy kisebb bútordarabok. Az Alibaba egy B2B webáruház, így kínálata kissé eltér az Aliexpress termékeitől: vásárolhat itt például alapanyagokat akár nagyobb mennyiségben is.

Kapcsolat

Bármilyen kérdés esetén forduljon az Alibaba ügyfélszolgálatához a weboldalon elérhető online chat segítségével. Megtalálja őket a közösségi oldalakon is, ahol figyelemmel követheti a legújabb akciókat, kedvezményeket és leárazásokat: Facebook, Twitter.

Alibaba kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Alibaba bestsellerek

31.03.2024

Kedvezményes kupon ALIBABA 20% kedvezmény a megjelölt termékekre

14.12.2023

Kedvezményes kupon ALIBABA.com 50USD kedvezmény 888USD felett

31.03.2024

Alibaba kupon akár 50% mindenre

30.09.2022

$200 vásárlás felett $25 kedvezmény

01.04.2022

$140 vásárlás felett $17 kedvezmény

01.04.2022

$80 vásárlás felett $12 kedvezmény

01.04.2022

$50 vásárlás felett $7 kedvezmény

01.04.2022

$30 vásárlás felett $4 kedvezmény

01.04.2022

Kedvezményes kuponok használata a(z) Alibaba webáruházban

Könnyedén alkalmazhatja az Alibaba kedvezményes kódot, csak aktiválja azt a felső sávban, és kedvezményes kód automatikusan bekerül a rendelés utolsó lépésébe. Ha nem nyilvános rendezvényről van szó, akkor a megrendelés utolsó lépésében is érvényesítheti az Alibaba kedvezményes kódot, elég csak beírni a kedvezményes kód mezőbe.

Kép

Ha nem tudja érvényesíteni az Alibaba kedvezményes kódot, kérjük, ellenőrizze annak felhasználási feltételeit. Az érvénytelenség leggyakoribb oka az időkorlát vagy a korlátozott választék, amelyre a kedvezménykód érvényesíthető.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Vásárlási feltételek

A jutalom csak a “ready to ship” kategória termékeire vonatkozik. Az Alibaba weboldalán több kereskedő kínálja termékeit, így előfordulhat, hogy nem mind nyújtja a cashback lehetőségét. Amennyiben pont egy ilyen kereskedőtől vásárol, a jutalma nem garantált.

Amennyiben a biztonság és védelem, személyes munkavádelmi eszközök, egészségügyi termékek és segédeszközök, valamint gyógyszerek kategória termékeiből vásárol jutalma nem kerül jóváírásra, illetve jutalma törlésére kerülhet sor.

A jutalom feltétele, hogy a vásárló kosara üres legyen és csak a Tipli portálról az Alibaba áruházba történő átirányítást követően töltse meg azt.

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Alibaba más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2,7 %  összeget a vásárlásból a Alibaba webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be