Alibaba

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A(z) Alibaba webáruházról

Az Alibaba az egyik legnagyobb online eladási platform az egész világon. Egy kínai webáruházról van szó, amely összeköti az eladókat a vásárlókkal, beszállítók és ügyfelek millióit köti össze szerte a világon. Egy B2B modellen alapuló platformról van szó, ami azt jelenti, hogy segít az eladóknak megtalálni a vásárlókat, és ugyanígy segít a vásárlóknak is megtalálni a megfelelő termékeket a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban.

Kép

Hogyan spóroljon az Alibaba-n? 

Nagyon egyszerű erre a válasz. Számos módon tud pénzt megspórolni az Alibaba-n, de az egyik legegyszerűbb módja az Alibaba kuponok használata, szó szerint az egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb módszer. Néhány Alibaba promóciós ajánlat csak korlátozott ideig tart, tehát érdemes élni a lehetőségekkel, ha adott. A Tiplino Alibaba profilján mindig megtalálja az aktuális akciós kuponkódokat, amelyeket felhasználhat a vásárlásai során. Az Alibaba.com-on mindig talál akciót, időnként pedig hatalmas akciókat és kedvezményeket bombáznak a vásárlókra. 

Hogyan szerezhet Alibaba kuponokat?

Alibaba kuponokat szerezhet a hírlevélre való feliratkozással, bizonyos nyilvános rendezvények alatt is igyekeznek kedveskedni a vásárlóknak kuponokkal. Azonban a weboldalon böngészve is rátalálhat többszöri akciókra is, amelyek felhasználásával pénzt spórolhat. Ezek mellé társul az Alibaba kuponkód és már spórolt is pénzt a vásárlása során.

Választott már játékot az Alibaba.com áruház kínálatából? Spóroljon a vásárlásán, ha csatlakozik a Tiplino.hu portál felhasználói csoportjához – a rendelés leadása előtt ne feledje az átirányításunkat, amellyel bizonyos százalék pénzvisszatérítést is kaphat online vásárlás esetén. Tekintse meg az aktuális kedvezményes kuponjainkat is, és szerezzen további kedvezményeket.

Alibaba akciók

Még az Alibaba webáruházban sem marad le a különféle kedvezményekről, akciókról. Tekintse meg az aktuális lakáskiegészítőket vagy építőanyagokat. Az Alibaba.com-on mindent megtalál egy helyen, ráadásul nagyon kedvező áron.

Ahogy azt már említettük, több kisebb és nagyobb akciókkal várja mindig az Alibaba a vásárlóit. A weboldal sem marad ki például a Black Fridayből sem, így aki még kicsit várna a vásárlással és a Black Friday ideje alatt támadná meg az Alibaba weboldalát, gond nélkül megteheti. Nagy leárazások és szuper akciós kuponokat szórnak szét az Alibaba fejlesztői az új és régi vásárlók között.

Alibaba termékek

Az Alibaba webáruházában a kínálat több szempont alapján, például kategória és típus szerint is rendszerezve van, így könnyen megtalálja, amit épp keres. Az oldalon való vásárlás nem regisztrációhoz kötött, azonban a regisztrált felhasználók egyszerűbben vásárolhatnak és extra kedvezményekben részesülhetnek. Miután kiválasztotta az Önnek tetsző termékeket, a kosárba téve megveheti azokat, feldolgozzák és küldik a címre amit megadott. Mindezek mellett kuponokat is használhat, hogy még olcsóbban hozzájusson a termékekhez, amit rendelni kíván. Csökkentse az árat és szerezzen vissza pénzt a vásárlásából.

Kategóriák az Alibaba.com-on:

 • Otthon és barkács
 • Autó és motor
 • Női ruházat 
 • Férfi ruházat
 • Alsónemű
 • Telefonok és kiegészítők
 • Sport és hobbi
 • Szépségápolás
 • Baba-mama
 • Játékok
 • Műszaki cikkek
 • Ékszer és óra
 • Ház és kert
 • Ételek
Kép

Miért az Alibaba?

Az Alibaba-n tudja ellenőrizni az eladókat. Minden eladó nevénél megtalálja, hogy hitelesített vagy sem, mennyi az eladása, hány százalék és egyéb hasznos információt is megtalál. Ez alapján eldöntheti, hogy szeretne tőle vásárolni vagy sem. Mivel az Alibaba szintúgy egy hatalmas virtuális piactér, így mindent, szó szerint mindent megtalál a kínálatban. Nem kell egyik helyről a másikra ugrálnia, hanem egyhelyen egyszerre megkap mindent, amit szeretne és nagyon kedvező árakon. 

Az Alibaba mobilalkalmazásával még egyszerűbben és kényelmesebben vásárolhat, bárhol is tartózkodik. Csupán egy mobiltelefonra lesz szüksége, amely Android vagy iOS operációs rendszerrel rendelkezik. Csupán néhány kattintás, és öné is lehet az áhított ruhadarab, elektronika vagy dekoráció.

Alibaba Group

Az Alibaba webáruház az Alibaba Group tagja, amelybe több webáruház is tartozik, mint például a szintén híres és népszerű Aliexpress. A kínai társaságot Jack Ma alapította 1999-ben, ebben az évben nyílt meg az Alibaba webáruház is. Az Alibaba gondoskodik arról, hogy biztosan megtalálja azt a terméket, amit keres. Az adatbázisban több mint 40 kategóriában talál termékeket csaknem 190 országból. A több ezer termék között talál például elektronikát, ruhaneműket, sporszereket, szerszámokat, bútorokat és rengeteg mást.  Több ezer termék közül szó szerint néhány fillérért választhat például elektronikát és elektronikai kiegészítőket. Okosórát két dollárért vehetsz, az olcsó mobiltelefonok itt 5 dollár körül mozognak!

alibaba

Biztonságos fizetés és szállítás

Fél külföldi webáruházakban fizetni? Nem kell ettől tartania az Alibaba.com-on. Az üzlet a SECURE PAYMENT szolgáltatáson keresztül biztosítja a fizetést. Ez azt jelenti, hogy az Alibabán végrehajtott fizetését csak azután küldik el, miután az eladó megerősíti, hogy a megrendelt terméket kiszállították, és Ön megerősíti, hogy azt megkapta. 

Mivel az Alibaba csupán közvetíti az eladást eladó és vásárló között, a szállítási díj, mód és idő termékenként változik. Ugyan kínai webáruházról van szó, de nem kell attól tartania, hogy akár hónapokat is kellene várnia a termékekre. Mindig lehetősége van kiválasztani az önnek megfelelő szállítást, amely sokszor ingyenes. Nem kell tartania a fizetéstől sem, az teljesen biztonságos. A webáruházban az ún. Secure Payment segítségével történik a fizetés, ami azt jelenti, hogy az Alibaba csak akkor utalja tovább az összeget az eladónak, ha az megerősíti a csomag elküldését, ön pedig az átvételét.

Alibaba vagy Aliexpress?

Mint a nevük is elárulja, az Alibaba és az Aliexpress webáruházak közös platformról származnak, és sok köztük a hasonlóság. Azonban nem teljesen egyformák. Az Aliexpress leginkább kisebb termékek eladására lett kifejlesztve, mint amilyenek a ruhadarabok, kiegészítők, elektronikai kütyük vagy kisebb bútordarabok. Az Alibaba egy B2B webáruház, így kínálata kissé eltér az Aliexpress termékeitől: vásárolhat itt például alapanyagokat akár nagyobb mennyiségben is.

Kapcsolat

Bármilyen kérdés esetén forduljon az Alibaba ügyfélszolgálatához a weboldalon elérhető online chat segítségével. Megtalálja őket a közösségi oldalakon is, ahol figyelemmel követheti a legújabb akciókat, kedvezményeket és leárazásokat: Facebook, Twitter.

Alibaba kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Alibaba kupon akár 50% mindenre

30.09.2022

$200 vásárlás felett $25 kedvezmény

01.04.2022

$140 vásárlás felett $17 kedvezmény

01.04.2022

$80 vásárlás felett $12 kedvezmény

01.04.2022

$50 vásárlás felett $7 kedvezmény

01.04.2022

$30 vásárlás felett $4 kedvezmény

01.04.2022

Kedvezményes kuponok használata a(z) Alibaba webáruházban

Könnyedén alkalmazhatja az Alibaba kedvezmény kódot, csak aktiválja azt a felső sávban, és az Alibaba kedvezmény kódja automatikusan bekerül a rendelés utolsó lépésébe. Ha nem "nyilvános rendezvényről" van szó, akkor a megrendelés utolsó lépésében is érvényesítheti az Alibaba kedvezmény kódot, amikor beírja a kedvezménykód mezőbe.

Kép

Ha nem tudja érvényesíteni az Alibaba kedvezményes kódot, kérjük, ellenőrizze annak felhasználási feltételeit. Az érvénytelenség leggyakoribb oka az időkorlát vagy a korlátozott választék, amelyre a kedvezménykód érvényesíthető.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Alibaba webáruházról

Vásároljon bármit, ami csak eszébe jut az otthona kényelméből. Az Alibaba egy népszerű kínai webáruház, ahol rengeteg kategóriában talál termékeket kedvező áron. Az Alibaba, amely összeköti az eladókat és a vásárlókat szerte az egész világon. Legyen az divat, smink, kozmetika, játék, sport, bútor vagy lakásdekoráció, itt mindent megtalál, amit csak otthona vagy Ön szeretne. Szerezze be a moderni női vagy férfi ruházatot, a legújabb elektronikus játékokat, otthoni kiegészítőket vagy vitamin-kiegészítőket szuper áron, és csökkentse a végösszeget Alibaba kuponokkal, mellette pedig szerezze vissza elköltött pénzének egy részét is. 

Vásárlási feltételek

A jutalom csak a “ready to ship” kategória termékeire vonatkozik. Az Alibaba weboldalán több kereskedő kínálja termékeit, így előfordulhat, hogy nem mind nyújtja a cashback lehetőségét. Amennyiben pont egy ilyen kereskedőtől vásárol, a jutalma nem garantált.

Amennyiben a biztonság és védelem, személyes munkavádelmi eszközök, egészségügyi termékek és segédeszközök, valamint gyógyszerek kategória termékeiből vásárol jutalma nem kerül jóváírásra, illetve jutalma törlésére kerülhet sor.

A jutalom feltétele, hogy a vásárló kosara üres legyen és csak a Tipli portálról az Alibaba áruházba történő átirányítást követően töltse meg azt.

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tipliben található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Alibaba más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2,7 %  összeget a vásárlásból a Alibaba webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be