Alibaba

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Alibaba kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 2,7 % mindenből a webáruházból Alibaba

Eddig érvényes: 2021.10.18

 
   

Vásároljon bármit, ami csak eszébe jut az otthona kényelméből. Az Alibaba.com egy népszerű kínai webáruház, ahol rengeteg...

A(z) Alibaba webáruházról

Az Alibaba az egyik legnagyobb online eladási platform az egész világon. Egy kínai webáruházról van szó, amely összeköti az eladókat a vásárlókkal. Egy B2B modellen alapuló platformról van szó, ami azt jelenti, hogy segít az eladóknak megtalálni a vásárlókat, és ugyanígy segít a vásárlóknak is megtalálni a megfelelő termékeket a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban.

Alibaba Group

Az Alibaba webáruház az Alibaba Group tagja, amelybe több webáruház is tartozik, mint például a szintén híres és népszerű Aliexpress. A kínai társaságot Jack Ma alapította 1999-ben, ebben az évben nyílt meg az Alibaba webáruház is. Az Alibaba gondoskodik arról, hogy biztosan megtalálja azt a terméket, amit keres. Az adatbázisban több mint 40 kategóriában talál termékeket csaknem 190 országból. A több ezer termék között talál például elektronikát, ruhaneműket, sporszereket, szerszámokat, bútorokat és rengeteg mást.

alibaba

Fizetés és szállítás

Mivel az Alibaba csupán közvetíti az eladást eladó és vásárló között, a szállítási díj, mód és idő termékenként változik. Ugyan kínai webáruházról van szó, de nem kell attól tartania, hogy akár hónapokat is kellene várnia a termékekre. Mindig lehetősége van kiválasztani az önnek megfelelő szállítást, amely sokszor ingyenes. Nem kell tartania a fizetéstől sem, az teljesen biztonságos. A webáruházban az ún. Secure Payment segítségével történik a fizetés, ami azt jelenti, hogy az Alibaba csak akkor utalja tovább az összeget az eladónak, ha az megerősíti a csomag elküldését, ön pedig az átvételét.

Alibaba alkalmazás

Az Alibaba mobilalkalmazásával még egyszerűbben és kényelmesebben vásárolhat, bárhol is tartózkodik. Csupán egy mobiltelefonra lesz szüksége, amely Android vagy iOS operációs rendszerrel rendelkezik. Csupán néhány kattintás, és öné is lehet az áhított ruhadarab, elektronika vagy dekoráció.

Kapcsolat

Bármilyen kérdés esetén forduljon az Alibaba ügyfélszolgálatához a weboldalon elérhető online chat segítségével. Megtalálja őket a közösségi oldalakon is, ahol figyelemmel követheti a legújabb akciókat, kedvezményeket és leárazásokat: FacebookTwitter.

Alibaba vagy Aliexpress?

Mint a nevük is elárulja, az Alibaba és az Aliexpress webáruházak közös platformról származnak, és sok köztük a hasonlóság. Azonban nem teljesen egyformák. Az Aliexpress leginkább kisebb termékek eladására lett kifejlesztve, mint amilyenek a ruhadarabok, kiegészítők, elektronikai kütyük vagy kisebb bútordarabok. Az Alibaba egy B2B webáruház, így kínálata kissé eltér az Aliexpress termékeitől: vásárolhat itt például alapanyagokat akár nagyobb mennyiségben is.

 • Az Alibaba webáruházban Szlovákiából is vásárolhat: Alibaba.com
 • A webshop Romániából is elérhető: Alibaba.com

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Alibaba webáruházról

Vásároljon bármit, ami csak eszébe jut az otthona kényelméből. Az Alibaba.com egy népszerű kínai webáruház, ahol rengeteg kategóriában talál termékeket kedvező áron. Legyen az divat, smink, kozmetika, játék, sport, bútor vagy lakásdekoráció, itt mindent megtalál. Az Alibaba összeköti az eladókat és vásárlókat az egész világról.

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2,7 %  összeget a vásárlásból a  a Alibaba webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.