Alibaba

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A(z) Alibaba webáruházról

Az Alibaba az egyik legnagyobb online eladási platform az egész világon. Egy kínai webáruházról van szó, amely összeköti az eladókat a vásárlókkal. Egy B2B modellen alapuló platformról van szó, ami azt jelenti, hogy segít az eladóknak megtalálni a vásárlókat, és ugyanígy segít a vásárlóknak is megtalálni a megfelelő termékeket a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban.

Alibaba Group

Az Alibaba webáruház az Alibaba Group tagja, amelybe több webáruház is tartozik, mint például a szintén híres és népszerű Aliexpress. A kínai társaságot Jack Ma alapította 1999-ben, ebben az évben nyílt meg az Alibaba webáruház is. Az Alibaba gondoskodik arról, hogy biztosan megtalálja azt a terméket, amit keres. Az adatbázisban több mint 40 kategóriában talál termékeket csaknem 190 országból. A több ezer termék között talál például elektronikát, ruhaneműket, sporszereket, szerszámokat, bútorokat és rengeteg mást.

alibaba

Fizetés és szállítás

Mivel az Alibaba csupán közvetíti az eladást eladó és vásárló között, a szállítási díj, mód és idő termékenként változik. Ugyan kínai webáruházról van szó, de nem kell attól tartania, hogy akár hónapokat is kellene várnia a termékekre. Mindig lehetősége van kiválasztani az önnek megfelelő szállítást, amely sokszor ingyenes. Nem kell tartania a fizetéstől sem, az teljesen biztonságos. A webáruházban az ún. Secure Payment segítségével történik a fizetés, ami azt jelenti, hogy az Alibaba csak akkor utalja tovább az összeget az eladónak, ha az megerősíti a csomag elküldését, ön pedig az átvételét.

Alibaba alkalmazás

Az Alibaba mobilalkalmazásával még egyszerűbben és kényelmesebben vásárolhat, bárhol is tartózkodik. Csupán egy mobiltelefonra lesz szüksége, amely Android vagy iOS operációs rendszerrel rendelkezik. Csupán néhány kattintás, és öné is lehet az áhított ruhadarab, elektronika vagy dekoráció.

Kapcsolat

Bármilyen kérdés esetén forduljon az Alibaba ügyfélszolgálatához a weboldalon elérhető online chat segítségével. Megtalálja őket a közösségi oldalakon is, ahol figyelemmel követheti a legújabb akciókat, kedvezményeket és leárazásokat: FacebookTwitter.

Alibaba vagy Aliexpress?

Mint a nevük is elárulja, az Alibaba és az Aliexpress webáruházak közös platformról származnak, és sok köztük a hasonlóság. Azonban nem teljesen egyformák. Az Aliexpress leginkább kisebb termékek eladására lett kifejlesztve, mint amilyenek a ruhadarabok, kiegészítők, elektronikai kütyük vagy kisebb bútordarabok. Az Alibaba egy B2B webáruház, így kínálata kissé eltér az Aliexpress termékeitől: vásárolhat itt például alapanyagokat akár nagyobb mennyiségben is.

 • Az Alibaba webáruházban Szlovákiából is vásárolhat: Alibaba.com
 • A webshop Romániából is elérhető: Alibaba.com

Alibaba kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

$200 vásárlás felett $25 kedvezmény

01.04.2022

$140 vásárlás felett $17 kedvezmény

01.04.2022

$80 vásárlás felett $12 kedvezmény

01.04.2022

$50 vásárlás felett $7 kedvezmény

01.04.2022

$30 vásárlás felett $4 kedvezmény

01.04.2022

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Alibaba webáruházról

Vásároljon bármit, ami csak eszébe jut az otthona kényelméből. Az Alibaba.com egy népszerű kínai webáruház, ahol rengeteg kategóriában talál termékeket kedvező áron. Legyen az divat, smink, kozmetika, játék, sport, bútor vagy lakásdekoráció, itt mindent megtalál. Az Alibaba összeköti az eladókat és vásárlókat az egész világról.

Vásárlási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tipliben található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2,7 %  összeget a vásárlásból a  a Alibaba webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be