Pophone

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Pophone-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Pophone webáruházé.

Pophone kupon

Marketplace mega sale

+ akár 2,5 % vissza a vásárlásból
 

Olyan egyedi tulajdonságokkal rendelkező készülékeket találsz itt, melyekből csak egy darab van. Minden ilyen tulajdonságot megjelölünk. Az ára… több

Pophone akciós termékek

+ akár 2,5 % vissza a vásárlásból
 

Válogasson az akciós termékek közül, és vásároljon használt iPhone-t kedvezményes áron.

Ingyenes szállítás Pophone

Eddig érvényes: 2024.07.02

+ akár 2,5 % vissza a vásárlásból

A Pophone.eu webáruházban ingyenes kiszállítást kínálunk minden 100.000 Ft feletti rendeléshez.

A(z) Pophone webáruházról

Azt gondolnánk, hogy ha elektronikai terméket vásárolunk, mindig az új kütyü a legjobb választás. Ez azonban nem feltétlenül igaz. Léteznek már olyan webáruházak is, amelyek mottója akár az is lehetne, hogy a használt az új menő. Ez tökéletesen illik a Pophone.eu webáruházra, amely használt, de jó állapotú és bevizsgált iPhone-okat és más Apple termékeket kínál kedvező áron. Ha jó minőségű telefont szeretne a méltán népszerű Apple márkától az új termék árának töredékéért, a Pophone webáruház az, amit keres. A termékekre ráadásul egy év garanciát is kínálnak, így a telefon hibásodásától sem kell tartania.

Kép

Így spórolhat a Pophone.eu webáruházban

A használt iPhone vásárlásának lehetősége önmagában azt jelenti, hogy jelentős összeget spórolhat meg. A webáruház ugyanis a telefonok és kiegészítők árát az állapotuknak megfelelően csökkentette. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne spórolhatna még többet. 

A spórolás egyik módja az, ha használja a Pophone kedvezményes kuponokat, amelyek elérhetőek a Tiplino oldalán. A kedvezményes kuponokat folyamatosan frissítjük, így mindig hozzájuthat az aktuális kedvezményekhez. A Tiplino emelett cashbacket, azaz pénzvisszatérítési lehetőséget is kínál. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy ha a portálról regisztrált felhasználóként kattint a Pophone webshopra, vásárlásának egy részét visszaszolgáltatjuk önnek.

A webáruház akciós termékeket is kínál, illetve megéri figyelemmel követni a szezonális leárazásokat is.

Pophone kuponok

A Pophone webáruház saját kupongenerátorral kecsegteti a vásárlókat, amely a kuponok felhasználásának egy kevésbé szokványos módja. Mégpedig azért, mert maga a vásárló generálja a kuponokat, amelyek értéke és felhasználási módja folyamatosan változik.A webáruház vásárlói barátaiknak, ismerőseiknek vagy családtagjaiknak generálhatnak saját egyedi kuponokat, amelyeket egy későbbi vásárlás alkalmával felhasználhatnak.

Használt Apple termékek

A Pophone.eu webáruház használt Apple termékek, elsősorban iPhone telefonok értékesítésére specializálódik. A kínálatban talál régebbi és újabb modelleket is, különféle dizájnban és színvariációban. A telefonokon kívül vásárolhat:

 • iPadet
 • Macbookot
 • Apple TV-t
 • Apple Watch órát

Apple készülékéhez vásárolhat különféle kiegészítőket is. Legyen az fülhallgató, töltő, vox mini, védőfólia vagy szilikontok, a Pophone webáruházban ezeket is megtalálja.

Az Apple termékek mellett a webáruház Samsung márkájú telefonokat is kínál. Ne felejtsen el körülnézni a Pophone marketplace-en sem.

Miért pont a Pophone.eu?

Manapság szinte bármelyik elektronikai webáruházban vagy üzletben vásárolhat Apple terméket, ilyen többek között az Istyle.hu. A Pophone.eu azonban alapvetően különbözik a legtöbbjüktől. A használt termékek vásárlásának több előnye is van, amelyekre talán elsőre nem is gondolnánk. Elsőként természetesen meg kell említeni a spórolás lehetőségét, hiszen a használt termékek ára az eredeti töredékét jelenti. 

Emellett figyelembe vehetjük a környezetvédelmi aspektust is. Azzal, hogy használt terméket vásárolunk, közvetve csökkentjük a kidobásra ítélt termékek mennyiségét, ezáltal pedig bolygónk szennyezettségének mértékét is. Azáltal, hogy második esélyt adunk egy használt, de jó állapotú készüléknek, nemcsak magunknak teszünk jót, hanem a környezetünknek is.

Garanciális szerviz

Amennyiben attól tart, hogy vásárolt Apple terméke rövid időn belül meghibásodna, nem kell aggódnia, hiszen a Pophone.eu garanciális szervizt is biztosít. Ez azt jelenti, hogy ha a vásárlástól számított egy éven belül a termék meghibásodik, vállalják a javítását. A garanciális időtartam két évre is meghosszabbítható. A garancia felhasználásához nincs más dolga, mint kitölteni a weboldalon található űrlapot. A webshop dolgozói hamarosan kapcsolatba lépnek önnel.

Emellett természetesen kihasználhatja a 14 napos elállási időt is, amely keretein belül a vásárolt készüléket ki is cserélik önnek.

Kedvezményes kuponok használata a(z) Pophone webáruházban

A Tiplino kedvezményes kuponjait nagyon egyszerűen tudja érvényesíteni. A Tiplino.hu weboldalon a Pophone kuponok felfedése a narancssárga "kód megszerzése" gombra kattintva történik. Az itt talált kódot másolja ki vagy jegyezze meg. Természetesen más weboldalon található kódot is felhasználhat. 

A webáruházban a vásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba. A kosár tartalma alatt található a Kuponkód mező, ide másolja be a Tiplinón vagy más weboldalon szerzett kuponkódot. Végül kattintson az aktiválás gombra, és fejezze be a vásárlást a szokásos módon.

Kép

Megeshet, hogy a kuponkódot valamilyen okból kifolyólag nem tudja felhasználni. Ilyen esetben érdemes ellenőrizni a felhasználási feltételeket, illetve az adott kupon érvényességének időtartamát. A kedvezményes kuponok általában egy meghatározott időtartamon belül használhatók fel, ezért mindig győződjön meg róla, hogy azt nem lépte át.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Pophone webáruházról

Legyen a használt újra menő. A Pophone.eu webáruház használt iPhone-okat és más Apple termékeket kínál kedvező áron. Ön is új tulajdonosa lehet egy bevizsgált telefonnak, amelyhez számos kelléket és kiegészítőt is talál a webáruházban. Ne felejtse el használni a Pophone kedvezményes kupont sem. Egy év garancia, szezonális leárazások és ingyenes személyes átvétel várja a webshopban.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése
Pénz visszaszerzése a vásárlásból akár 2,5 %
Kiegészítőkre 2,5 %
Mobiltelefonokra 0,75 %
Minden ajánlat megtekintése ↓

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 2,5 %  összeget a vásárlásból a Pophone webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be