Aktuális és jövő heti akciós újságok Lidl

Akciós újságok archívuma

Lidl akciós újság 

Lidl akciós újságja mindig tartalmazza az állandó kínálatot és a tematikus hét termékeit is. Lidl újságjainak köszönhetően mindig megtervezheti előre a heti bevásárlást kényelmesen otthonról. Az akciók mindig hétfőtől csütörtökig, majd csütörtöktől vasárnapig érvényesek. Hasonló kínálattal rendelkeznek a Spar, Aldi és az Auchan üzletek is. 

A Lidl

A Lidl német üzletlánc, ami nemcsak élelmiszereket, hanem háztartási cikkeket, ruhákat és sok más egyéb dolgokat is árulnak. Lidl érdekessége, hogy minden héten más-más tematikában kínálnak termékeket. A tematikus hetek kínálatát minden Lidl üzletben megtalálja és a termékek nagy része pedig még a Lidl eshopban is elérhetőek. Magyarországon 185 Lidl áruház található szinte minden nagyvárosban: Lidl Budapest, Lidl Győr, Lidl Miskolc. 

A Lidl széles választéka

A Lidl állandó termékkínálattal és saját márkákkal is rendelkezik. Kiváló minőség kedvező árakon. Nagy hangsúlyt fektet a termékek eredetére, ezért kínálatukban sok magyar terméket is talál Hazánk Kincsei márkanév alatt. Kóstolja meg a Lidl saját márkás Pilos tejtermékeit vagy a Pikok sonkáit. Különféle tésztákat és tésztaszószokat talál Combino márkanév alatt, így otthonunk kényelméből is elrepülhetünk az igazi olasz ízek világába. Bio Organic elnevezés alatt bio minőségű termékek széles választékát találja. 

Élelmiszerek mellett ruhaneműket is talál férfiaknak, nőknek és gyeremekeknek is. Az Esmara, Livergy és a Pepperts márkanevek kínálják a minőségi ruhadarabokat. A Crivit márka kényelmes sportruházatot kínál. Lidl ruhák minőségi és tesztelt anyagokból készültek, amelyek érzékeny bőrrel is kompatibilisek. 

Hasonló üzletek, mint a(z) Lidl akciós újságokkal és katalógusokkal

Figyelem! Lemaradhat a Lidl webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be