Herbspro

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A HerbsPro webáruházról

A HerbsPro magyar nyelven is elérhető webáruházában több mint 50 000 minőségi vitamin, táplálékkiegészítő, ásványianyag, diétás termék és kozmetikai készítmény vásárolható meg garantáltan a legalacsonyabb áron. A webshopban csaknem 2000 színvonalas gyártó terméke érhető el, a készlet pedig folyamatosan bővül. A HerbsPro webshopjában a sportolók, kismamák, az immunrendszerüket megerősíteni vagy védeni kívánók egyaránt széles termékskálából válogathatnak, a Tiplinóval most extra kedvező áron!

Kép

Sport, fitnesz és egészség

A HerbsPro webshopjából a sportolóknak szánt fehérjeporok, izomépítők és sportkiegészítők sem hiányozhatnak. Emellett a kínálatban számos vitamin, táplálékkiegészítő és ásványianyag is helyet kapott, melyek segítenek szervezetünk ellenállásának növelésében és az esetleges gyógyulási, valamint regenerálódási folyamatok felgyorsításában. A HerbsPro webáruházában gyógynövények, azok kivonatai és őket tartalmazó termékek is megtalálhatók, gondosan kategóriákba rendezve.

Orvoslás, anya és baba

A HerbsPro kínálatában számos egészségmegőrzéshez és orvosláshoz szükséges készülék, például ortopédiai kiegészítők, vérnyomásmérők, hőmérők, implantátumok és számos egyéb kategória árucikkei találhatók meg. A baba-mama részlegen vitaminok, bébiételek, pelenkák és számos egyéb hasznos kellék érhető el.

Kép

Fizetés és szállítás

A HerbsPro webshopjában online bankkártyás fizetésre van lehetőség.

A webáruház az Amerikai Egyesült Államokból a világ számos országába, köztük Magyarországra is kézbesíti termékeit. A nemzetközi szállítás időtartama átlagosan 10-14 munkanap, a kézbesítést az UPS International futárszolgálata, majd a célállomás nemzeti postája végzi. A 2 kilogrammnál kisebb súlyú és 49 USD-t meghaladó értékű csomagok esetében a HerbsPro ingyenes szállítást biztosít. A szállítás során felmerülő vámköltségek és helyi adók a vásárlót terhelik.

Visszaküldés és pénzvisszafizetés

A bontatlan és lezárt termékek a kézbesítéstől számított 30 napon belül küldhetők vissza és a webáruház pénzvisszafizetést vagy csereterméket biztosít.

Kép

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A HerbsPro termékeivel és az oldalon való vásárlással kapcsolatos kérdéseit az alábbi módokon teheti fel az ügyfélszolgálatnak:

 • e-mail: support@herbspro.com
 • telefon: 510-324-2900
 • cím: Universal Herbs Inc, 31909 Hayman St., Hayward CA-94544 USA

A közösségi médiában még többet tudhat meg a HerbsPro termékeiről és újdonságairól: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Pinterest

A webshop termékeihez most Lengyelországból és Csehországból is kedvezményes áron juthat hozzá a Tiplinó kuponjaival és cashback szolgáltatásával.

Kedvezményes kuponok felhasználása a HerbsPro webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a HerbsPro webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a HerbsPro webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a HerbsPro webáruházában való rendeléskor a „Discount code” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Apply gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

HerbsPro.com – egészség, fitnesz, vitamin

A HerbsPro webshopjában gyógynövény kivonatok, vitaminok, táplálékkiegészítők, diétás ételek, kozmetikumok és egyéb egészségmegőrzéssel és fitnesszel kapcsolatos termékek vásárolhatók meg kedvező áron, egyenesen az Amerikai Egyesült Államokból!

Vásárlási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tipliben található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  5 %  összeget a vásárlásból a Herbspro webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be