Eshopist

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Eshopist kupon

-5 %

Kedvezményes kupon Eshopist 5% kedvezmény bútorokra

Eddig érvényes: 2023.12.07

+ 1,5 % vissza a vásárlásból

A – 5% kedvezmény a vásárlás végösszegéből kerül levonásra az Eshopist.hu webáruházban, ahol a kedvezménykódot a kosárban adja meg. Használja ki… több

Dognet
-5 %

5%

+ 1,5 % vissza a vásárlásból

5%: Az üzleti bűvésztelepek jövője ködösített - 5% esély van a sikerre.

Dognet

A(z) Eshopist webáruházról

Az Eshopist minden, ami otthon, kert és hobbi. Minőségi termékek széles skáláját kínálja kedvező áron. Lakásdekoráció, sportfelszerelés, kerti bútor és szerszámok az ezermestereknek. A webáruház a kiskedvencekről sem feledkezett meg: házak, fekhelyek, kaparófák és egyéb kiegészítők várják.

Minden, ami otthon

Az Eshopist webáruház kínálatának fő vonalát a bútorok, kerti bútorok, lakásdekorációk és egyéb kiegészítők alkotják. Talál itt ágyakat, étkező- és irodabútorokat, de tárolókat, székeket és más apróságokat is.

fesulkodoasztal

A webáruház egyik legkedveltebb termékei a Therese fésülködőasztalkák. Valljuk be, a lelke mélyén minden nő szereti egy kicsit hercegnőnek érezni magát. A gyönyörű asztalkák mellett ez nem lesz nehéz. Elfér rajtuk minden szépségápolási terméke, és egy csinos szék is jár hozzájuk.

Sport és hobbi

A webshop másik fvonalát a sport- és szabadidős felszerelés alkotja. Fogyni szeretne, vagy csak többet mozogni a hétköznapokban? Válasszon a sport- és fitneszfelszerelések közül: futópadok, szobabiciklik, súlyzók és fitneszlabdák alkotják a kínálatot. Ha inkább pihenne és kikapcsolódna, válassza a masszázsasztalok egyikét. Az ezermesterek is megtalálják itt a magukét: szerszámok, létrák, talicskák, polcok és sok más.

Fizetési és szállítási módok

Ha megtalálta a vásárolni kívánt terméket, válasszon fizetési módot. Fizethet online bankkártyával, banki utalással vagy utánvéttel. A szállítást a GLS futárszolgálat biztosítja, a szállítási idő 2–3 munkanap. A szállítási költség a csomag súlyától függ:

 • 10 kg-ig: 2190 Ft
 • 10–50 kg: 4690 Ft
 • 50–100 kg: 8490 Ft
 • 100–125 kg: 12 900 Ft
 • Túlméretezett szállítmány: 24 900 Ft

Reklamáció

A rendelés átvételétől számított 30 napon belül joga van a vásárolt terméket indoklás nélkül visszaküldeni. Ez esetben vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, szüksége lesz a vásárlásról szóló bizonylatra is. Csatolja a kitöltött reklamációs űrlapot is, amelyet megtalál az Eshopist weboldalán.

Eshopist ügyfélszolgálat

Az Eshopist ügyfélszolgálata a vásárlók rendelkezésére áll. Ne habozzon hozzájuk fordulni, ha kérdése vagy problémája van. A következő módon léphet kapcsolatba velük:

 • Telefonon a +36 19 555 755 számon hétköznap 8:00–16:00 között
 • E-mailben az info@eshopist.hu címen
 • Online űrlap segítségével

Megtalálja őket Facebookon is.

Vásároljon kedvezményesen

Szeretne 5%-os kedvezményes kupont az első vásárlására? Ehhez csupán annyit kell tennie, hogy felíratkozik az Eshopist hírlevelére, és máris öné a kupon.

Használja ki a jutalmat, amelyet a Tiplino kínál. Ha velünk vásárol, rendelésének akár 1,5%-át visszaszerezheti a cashbacknek köszönhetően.

Eshopist kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Akció a bútorokra -

31.12.2021

5% kedvezmény a bútorokra -

30.06.2021

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Eshopist webáruházról

Az eshopist webáruház bútorokat, lakberendezési cikkeket, sportfelszerelést és szerszámokat kínál. Válogasson a gyönyörű fésülködőasztalkák közül - hiszen legbelül minden nő szeretné királynőnek érezni magát. Kiskedvenceinek is vásárolhat bútort, fekhelyet vagy kaparófát. Az ezermesterek is megtalálják a magukét: létrák, szerszámok és egyéb hasznos kiegészítők.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Eshopist más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  1,5 %  összeget a vásárlásból a Eshopist webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be