Információk az Auchan szórólapokról

Minden érvényes és aktuális Auchan szórólap egy helyen megtalálható. Nem csak erre, de még a jővő hétre is. Az Auchan szórólapokat megtalálja üzleteikben vagy postaládáikban. A következő hét szórólapja minden csütörtöktől szerdáig érvényes. 

Az Auchan nem csak élelmiszerekről és drogériákról kínál szórólapokat, hanem ruházatról is. Többé nem kell a papír szórólap és újság miatt aggódnia, mert nálunk mindig megtalálja a legfrissebb online szórólapot. 

Auchan története és fejlődése

Az Auchan francia üzletlánc alapítója elsőként egyesítette Európában a diszkont és az önkiszolgálást. Élelmiszereken kívül még szépségápolási termékeket, drogériát és háztartási-, vegyi- és papírárut is kínál. Üzleteik egész Magyarországon elérhetőek, azonban két lehetőséget is kínálnak még, mint az Auchan online vásárlási lehetőséget kiszállítással és az Auchan Drive szolgáltatást is. Az Auchan mottója nem más, mint az élj, változz, szeress.

Az első magyarországi Auchan üzlet 1998-ban nyílt meg és 2016-ban indult el az e-kereskedelem, ezzel is könnyítve a bevásárlást.

Auchan - széles választékú minőségi áruk

Az Auchan jó minőségű árukat kínálnak. Több saját márkával is rendelkezik, amelyek minőséggel és kedvező árakkal vannak ellátva. Ilyen márkák például az Auchan Optimum, Auchan Nivó és az Auchan Prémium.

Minden termékük kíváló minőséget ígérnek, amelyek megérik az árukat. Alapélelmiszerek és fogyasztási cikkek tartoznak az Auchan Optimumba. Ennek a márkának a jelzése a zöld madár. A piros madár márkajelzés az Auchan Nivóé, ami az érzékekre ható kiváló minőségű fogyasztási cikkeket kínálja. Az Auchan Prémium arany madárral ellátott márka, amely kiemelkedően jó minőségű gourmet termékeket takar.

Cup's márkanév alatt sportfelszereléseket és sportruházatot kínálnak számos sportághoz. Legyen az fitnessz, futball, futás vagy túrázás. Ha csak felfrissítené az egész család gardróbját csinos és minőségi sportdarabokkal akkor az Inextenso márkajelzést keresse a ruhákon. Műszaki cikkeket, háztartási termékeket és szórakoztató eletronikát a Qilive márka alatt találja meg.

Auchan szórólapon mindig megtalálja a legjobb árajánlatokat, de főként a minőségen alapszik. Kiváló macska- és kutyaeledelt talál, sajtokat és egyéb finomságokat.

Hasonló üzletek, mint a(z) Auchan akciós újságokkal és katalógusokkal

Figyelem! Lemaradhat a Auchan webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be