CCC

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

CCC kupon

Kedvezményes kupon CCC -40% a 2. olcsóbb cipőre

Eddig érvényes: 2023.06.02

+ 3,5 % vissza a vásárlásból

A 2. cipőre, az olcsóbb pár cipőre 40% kedvezmény jár a CCC-nél. A kedvezmény a leértékelt cipőkre is vonatkozik. Válassza ki kedvenc sneakerét,… több

Akció CCC 40% kedvezmény a második teljes árú női cipőre

Eddig érvényes: 2023.06.15

+ 3,5 % vissza a vásárlásból

A CCC webáruházban most 40% kedvezmény jár a második, teljes árú női cipőre. A kedvezményhez nincs szükség kuponra

Akció CCC 40% kedvezmény Gino Rossi és Bama cipőkiegészítőkre

Eddig érvényes: 2023.06.15

+ 3,5 % vissza a vásárlásból

A CCC webáruházban 40% kedvezménnyel vásárolhat Gino Rosi és Bama cipőkiegészítőt, amennyiben minimum 1 pár cipőt vásárol. A kedvezményhez nincs… több

Akció CCC 40% kedvezmény a második teljes árú férfi cipőre

Eddig érvényes: 2023.06.15

+ 3,5 % vissza a vásárlásból

A CCC webáruházban 40% kedvezményt kap a második teljes árú férfi cipőre. A kedvezményhez nincs szükség kuponra

Akció CCC 40% kedvezmény a második teljes árú gyermek cipőre

Eddig érvényes: 2023.06.15

+ 3,5 % vissza a vásárlásból

A CCC webáruházban most 40% kedvezményt kap a második teljes árú gyermek cipőre. A kedvezményhez nincs szükség kuponra

Akció CCC 20% kedvezmény a megjelölt férfi termékekre 11 995 Ft feletti vásárlás esetén

Eddig érvényes: 2023.06.15

+ 3,5 % vissza a vásárlásból

A CCC webáruházban 20% kedvezménnyel vásárolhat férfi termékeket 11 995 Ft feletti vásárlás esetén. A kedvezmény a megjelölt termékekre… több

Akció CCC 20% kedvezmény a megjelölt gyermek termékekre 11 995 Ft feletti vásárlás esetén

Eddig érvényes: 2023.06.15

+ 3,5 % vissza a vásárlásból

A CCC webáruházban most 20% kedvezménnyel vásárolhat gyermek terméket, amennyiben a vásárlás összege meghaladja a 11 995 Ft-ot. A kedvezményhez… több

A(z) CCC webáruházról

Az áruház története a 90-es években kezdődött még teljesen más név alatt. A mai napon ismert CCC a Cena Czyni Cuda rövídétése, 1999 óta ismert. A márka elég hamar kiemelkedő sikereket ért el, de 2001 volt az igazi robbanás történetében. Ekkor indult a cipőgyár és az új raktár is. Mára pedig már Európa egyik legnagyobb cipő forgalmazója. Első külföldi székhelye Csehországban volt, onnan pedig kitárultak az ajtók Szlovákia, Magyarország, Ausztria, Horvátország, Szlovénia és Németország felé. 2016-ban kezdte meg online működését is, mely további sikerekhez vezetett. Mára már férfiak, nők és gyerekek számára tesz elérhetővé kényelmes és minőségi cipőt, kiegészítőket és ruházatot is, CCC kuponnal olcsóbban. Kínálatában olyan márkák szerepelnek, mint a Lasocki, Adidas, Jenny Fairy, Vans, Reebok, Under Armour, Puma és még sorolhatnánk. 

Így spórolhat a CCC webshopban

Nincs ember, aki ne szeretné a minőségi lábbeliket és táskákat. Bár az árai lehetővé teszik, hogy  minél több ember élvezhesse a cipők kényelmét, további spórolási lehetőségek is rendelkezésre állnak. Kedvezményes CCC kuponok beváltásával különböző kedvezményeket szerezhet, a beváltás módjáról lejjeb olvashat. Az aktuális kuponokat megtalálja a Tiplino portálon és az áruház weboldalán is, de úgy sem marad le kedvezményes kuponról, ha feliratkozik a CCC.hu hírlevelére. Ehhez csak regisztrálnia kell és ezzel Klubtagnak válnia. A klubtagság számos más előnyökkel is jár. Ilyen a kedvezmények és a visszaküldéshez rendelkezésre álló idő hossza is. Ha kivárja a szezonális leárazásokat, a Black Friday-t vagy a Cyber Monday akciókat, akkor akár 70%-kal is olcsóbban veheti meg a megálmodott táskát, cipőt, esetleg más kiegészítőt. 

Ingyenes szállítás is lehetséges ebben a webáruházban, mégpedig 12 900 Ft feletti vásárlási összegnél. A webáruház nem csak kuponokat kínál a Tiplinón keresztül, hanem a pénzvisszatérítés lehetőségét is. A webshopban való vásárlásnál így visszakaphatja a fizetett összeg egy részét. Ehhez nem kell mást tennie, mint a Tiplino oldalán kiválasztani a CCC kedvezményeket és a szokásos módon végrehajtani a rendelést. A megspórolt összeget a Tiplino jóváírja a bankszámlájára.

CCC akciók

Mindenki minőségi cipőre vágyik, ezért ez az áruház több árkategóriában is kínál CCC női cipőket, férfi cipőket, gyermek cipőket és kiegészítőket. Támogatva azt, hogy bárkinek legyen kényelmes lábbelije, számos akciót is tart. Ilyenek a szezonális leárazások, melyek során akár 50%-kal olcsóbban is megveheti amit szeretne. Ilyen nagyszabású online áruház a Black Friday és Cyber Monday akciókból sem maradhat ki. A CCC Black Friday során akár 70% kedvezménnyel segíti a megtakarítást, méghozzá egy nap helyett egy teljes hétig. A Cyber Monday a Black Friday-t követő hétfőn kerül megrendezésre és csak az online térben érvényes. Segítségével szintén 30%-kal olcsóbban vásárolhat. Mobil alkalmazása további akciókat tesz lehetővé, ahogy a Klubtagság is. A Valentin nap is jó alkalom, hogy meglephesse kedvesét egy csinos táskával, cipővel vagy kiegészítővel.

CCC cipő és kiegészítők

Kevés olyan embert találni, aki ne tudná, mit is vásárolhatnak ebben az áruházban. Azoknak, akik mégsem tudják, a CCC nőknek, férfiaknak és gyerekeknek kínál:

 • Cipőket
 • Táskákat és kiegészítőket
 • Ruházatot

Az áruház segítségével minden szezonban és stílushoz lesz megfelelő lábbelije, ahogy az Ecipő webáruház közbenjárásával is, ahol Ecipő kupon beváltásával kedvezményesen vásárolhat. A CCC.hu webshopban bokacsizmák, bakancsok, csizmák, gumicsizmák, félcipők, sneakerek, sportcipők, tornacipők, magassarkú cipők, balerina cipők, espadrilles cipők és papucsok hosszú sora várja. Minőségi cipőiket a Lasocki, Adidas, Under Armour, Sprandi, Mexx, Champion és Jenny Fairy márkák is kínálják ebben a webáruházban és üzletei által. 

Mivel az outfit megköveteli a hozzá passzoló táskát és kiegészítőt, ezért bőr táskákat, válltáskákat, kicsi táskákat, nagy táskákat, strandtáskákat és női hátizsákokat is tartogat a tarsolyában. Aki azt hiszi, hogy a CCC-nél nem kapni ékszereket és hajkiegészítőket, az téved. Ezeken kívül a kiegészítők között találhatók még sapkák, sálak, kesztyűk, karórák, övek, harisnyák, zoknik, napszemüvegek és pénztárcák. A lábbelik hosszabb élettartamának érdekében ajánlatos a megfelelő ápolás. Cipőápoló termékek, betétek, sámfa, cipőfűző és utazási kiegészítők is rendelkezésre állnak. Hasonló termékeket a Deichmann.huu webáruházban is talál. Amennyiben már megvan a megfelelő cipő utazásához, a bőröndért sem kell messze menni, ugyanis kicsi, közepes és nagy bőröndöket is talál a CCC cipőboltban, ahogy utazótáskát is. 

Ami meglepő lehet az a webshop ruházat kínálata. Adidas, Vans, Champion, Reebok és Puma márkák felsőit, rövid ujjú pólóit, nadrágjait és rövidnadrágjait vásárolhatja itt meg. A márkák között olyan prémium márkák is várják új gazdájukat, mint a Gino Rossi, Simple, Picolinos és Badura. Ha úgy érezné elveszik a kínálatban, viszont van egy konkrét elképzelése, használhatja a szűrőket. Nagyban szűkíti a lehetőségeket a szín, anyag, talp, szezon vagy sarok magasságának megadása. 

CCC cipőboltok

Ez az áruház azoknak is kedvez, akik még mindig inkább az üzletben történő vásárlást részesítik előnyben. Szeretik felpróbálni a kiszemelt CCC cipőt vagy közelebbről szemügyre venni a táskát mielőtt meghoznák döntésüket. Külön jó hír, hogy számos CCC üzlet található országszerte. Az összes üzlet megtalálható itt. Budapesten és környékén több helyen is mehtalálja, de Győr, Debrecen, Békéscsaba, Eger, Kecskemét, Sopron, Szeged, Balassagyarmat, Keszthely, Veszprém, Siófok, Pécs és Székesfehérvár sem marad ki.

CímNyitvatartás
CCC Budapest, Duna Plaza, Váci út 178., 1138Hé.-Szo.: 10.00-20.00, Va.: 10.00-19.00

CCC Pécs Pláza, Megyeri út 76, 7631

Hé.-Szo.: 10.00-20.00, Va.: 09.00-18.00

CCC Miskolc Plaza, Szentpáli u. 2-6, 3525

Hé.-Szo.: 09.00-20.00, Va.: 10.00-18.00

CCC Nyíregyháza, Nyír Plaza, Szegfű u. 75, 4400

Hé.-Szo.: 09.00-20.00, Va.: 10.00-18.00
CCC Győr Árkád, Budai út 1., 9027Hé.-Szo.: 09.00-20.00, Va.: 10.00-18.00

Ezért a CCC.hu

Ezen webshop fő erénye a minőség. CCC táska, cipő és kiegészítők gazdag kínálatát az egyszerűség kedvéért amobil alkalmazásában is megtalálja. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy akár 30 másodperc alatt lebonyolíthassa rendelését. Vonalkód leolvasóval másodpercek töredéke alatt megtalálja a keresett terméket vagy akár kép segítségével is. Vannak olyan termékek is, melyek csak az alkalmazásban érhetők el. Ha ki szeretné használni az általa kínált lehetőségeket, keresse az Google Play-en és az App Store-ban. 

Az áruház mellett szóló érv a Klubtagság is, mely számos előnnyel jár. Ilyen a 10% kedvezmény az első vásárlás során egy kiválasztott termékre. Ahogy vásárol, úgy gyűjti a pontokat és lép szinteket. Jelenleg három szint érhető el: standard, ezüst és arany. A standard fokozattal ajándék jár születésnapjára, 30 napos visszaküldési lehetőség és évente egyszeri 10% kedvezmény. Az ezüst fokozat már ajánlatokat kínál az áruház partnereitől, 20% kedvezményt évente egyszer és három kedvezményes kupont havonta. A partnerek ajánlata az arany fokozatnál is fennáll. Ezen kívül még havonta hat kedvezményes kupont kínál és 30% kedvezményt évente egyszer. És ha már partnerekrő volt szó, a partnerek között olyan nagy nevek bújnak meg, mint a H&M, Modivo, Starbucks, KFC, Marionnaud, Philips, Pizza Hut, maiUtazás.hu, nők lapja és a The Body Shop. Az egyes szintek átlépéséhez lényegesek az év közbeni költések. Ha 30 000 Ft-nál kevesebbet költ, standard státuszt kap. Meghaladva ezt az összeget már ezüst státuszban részesül 59 999 Ft-ig. Ha egy év alatt több, mint 60 000 Ft-ot költ, már arany státusza lesz. 

Divatblogját követve pedig mindig felkészült lesz az aktuális divatból ahogy az elkövetkezendőből is. Például olyan tanácsokat is talál benne, hogy mit viseljen, ha síjelni megy vagy hogy hogyan kombináljon színeket divatosan. Bár a CCC.hu doménnel nem rendelkezik, de attól magyar nyelven is elérhető. A magyar nyelvű webáruház megkereséséhez használhatja a Google keresőt, melybe írja be, hogy CCC hu. 

Kép

Visszaküldés CCC üzletbe vagy futárral

Minden igyekezet ellenére előfordulhat, hogy a megkapott termék nem felel meg elvárásainak vagy nem jó a méret. Ilyenkor két választása van ebben a webáruházban: visszaviheti személyesen egy CCC üzletbe vagy visszaküldheti futárral. Üzletbe való visszavitel esetében azonnal, helyben visszakapja a kifizetett összeget. Ehhez semmi másra nincs szüksége, csak a megfelelő csomagolásra - amennyiben lehetséges, az eredeti csomagolásra - és a rendelési számra. Ezt a számot mondja be valamelyik üzlet kasszájában. A visszaküldésre, illetve visszaadásra a vásárlástól számított 14 nap áll rendelkezésére. Klubtagként viszont szinttől függően ez akár 120 nap is lehet. 

A visszaküldés futárral is nagyon kényelmes módja a CCC táska. cipő vagy más termék visszajuttatására. Egy rendelásszámhoz csak 1 ingyenes visszaküldés lehetséges. Azonban, ha a rendelése több rendelésszámmal rendelkezik, annyiszor használhatja ki az ingynes visszaküldést ahány rendelésszáma van. Ha több terméket szeretne visszaküldeni, akkor nagyon fontos, hogy egy dobozba csomagolja őket. Az ingyenes visszaküldéshez a rendelési számra van szüksége és a telefonszámra. A visszaküldést itt kezdeményezheti. Miután ezt megtette, kitölti a visszaküldési űrlapot és becsomagolja a terméket. Nincs más hátra, mint várni a futárt a megadott címen. Természetesen mint üzleti visszaadás, mint visszaküldés esetében, a termékeknek sértetlennek kell lenniük az eredeti címkével ellátva. A pénz visszatérítése maximum 14 napot vesz igénybe onnantól aszámítva, hogy a csomag megérkezik a CCC-hez. 

Ebben a webáruházban közvetlen csere nem lehetséges, azonban ingyen visszaküldheti a nem megfelelő terméket és azonnal megvásárolhatja az újat. 

Reklamáció a CCC webshopban

Reklamáció esetén két út áll a vásárló előtt: meglátogathat egy CCC üzletet vagy postai úton. Amennyiben az üzletet válassza, szüksége lesz a termékhez tartozó ÁFA-s számlára. Klubtagság esetén elég a termékhez csomagolt visszaáru nyomtatványt bemutatnia vagy az üzletben átküldeni az e-mailben kapott számlát. Ha üzletben kívánja reklamálni a terméket, nincs szükség rá, hogy előre kitöltse a "Reklamációs nyomtatványt". Miután leadta a terméket az üzletek valamelyikében, a terméket szakértőhöz küldik, aki dönt a kifogásrendezés módjáról. Ahogy ez megtörtént, üzletben tudja intézni a reklamáció lezárását. 

Amennyiben postai úton intézné reklamációját, töltse le hozzá a webáruház reklamációs nyomtatványát és tegye bele a reklamált termék dobozába. Miután gondosan becsomagolta a terméket küldje el a CCC WEBSHOP REKLAMÁCIÓ, Kiscelli u. 8., 1032 Budapest címre. A döntésről 5 munkanapon belül tájékoztatják az áruház munkatársai. Jogos reklamáció esetén a vásárlás összegen felül a visszaküldés költségét is megtérítik. 

CCC kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Kedvezményes kupon CCC 15% & -20% kedvezmény papucsokra, szandálokra, espadrillesekre

25.05.2023

Kedvezményes kupon CCC -20% a kiválasztott cipőkre

21.05.2023

Kedvezményes kupon CCC 20% kedvezmény a megjelölt termékekre

22.05.2023

Kedvezményes kupon CCC 20% kedvezmény minden termékre

16.05.2023

Kedvezményes kupon CCC 40% kedvezmény a 2. pár cipőre

19.05.2023

Kedvezményes kupon CCC -30% a második, olcsóbb pár cipőre

16.05.2023

Kedvezményes kupon CCC 30% kedvezmény a táskákra

16.05.2023

CCC kupon 15% kedvezmény 18.995 Ft felett teljes árú termékekre

16.05.2023

CCC kupon 20% cipőre vagy táskára

16.05.2023

Akció a CCC webáruházban, akár 30% kedvezmény férfi lábbelikre

31.03.2023

CCC kupon beváltása

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált CCC kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a CCC webshopban. 

Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. Az összegzés alatt található a "Itt adhatod meg kuponkódod, vagy a CCC Klubkártya számod" lehetőség. Arra kattintva jelenik meg a mező a kuponoknak. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá az "Alkalmaz" gombra. Nincs más hátra, mint befejezni a vásárlást. Ha más úton tett szert kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

CCC kuponnal olcsóbb

A CCC vezető szerepet tölt be a kiskereskedelmi piacon és Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb cipőgyártója. Világszerte több, mint 1164 értékesítési ponttal rendelkezik, és folyamatosan növekszik. Webshopjában egyedülálló női-, férfi- és gyerekcipő kollekciókat, kiegészítőket, bőrárukat, utazótáskákat és bőröndöket is talál. Márkákban sem szűkölködik, kínálatában Adidas, Puma, Reebok, Vans, Champion, Lasocki és Jenny Fairy termékeket is szerepelnek, melyeket CCC kuponnal olcsóbban vásárolhat meg. 

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tipliben található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

CCC más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  3,5 %  összeget a vásárlásból a CCC webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be