Vueling

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Vueling kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 700 Ft mindenből a webáruházból Vueling

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

Olcsó repülőjegyeket keres? Régen tervezi a nyaralást partnerével vagy családjával, de valahogy sosem jön össze? Akkor éppen...

A(z) Vueling webáruházról

Repülőjegyeket keres kedvező áron? Régóta tervezi álmai nyaralását partnerével vagy barátaival, de ezidáig még nem jött el a megfelelő alkalom? Most eljött, a Vueling légitársaság segítségével. A cég kedvezményes árú repülőjegyeket és autókölcsönzést kínál egész Európában. Ha nem biztos az úti céljában, válogasson a Vueling számos desztinációja közül, és ön is megtalálja a kedvencét.

Vueling úti célok

A Vueling kínálatában mindenki megtalálja álmai úti célját. Szívesen töltene pár hetet a homokos tengerparton? Családi nyaralást tervez? Esetleg aktívan töltené a szabadidejét, vagy szívesen fedezne fel nyagyvárosokat? A Vueling mindenkire gondolt. Egyszerűen csak adja meg a kiválasztott desztinációt, a nyaralás időpontját és az utasok számát, és válogathat is a jobbnál jobb ajánlatok közül.

vueling

Egyéb szolgáltatások

A Vueling segétségével nemcsak a repülőjegyeket vásárolhatja meg a nyaralására, hanem más egyéb szolgáltatásokat is igénybe vehet. Választhat például hotelt, ahol megszállna, vagy kölcsönözhet autót. A weboldalon keresztül az online check-int is elintézheti, hogy utazása még kényelmesebb legyen. A Vueling számos tippet is kínál a szabadidő eltöltéséhez, válogathat a vezetett túrák, múzeumok, hop-on hop-off túrák és más aktivitások közül.

Kapcsolat

Kérdés vagy bármilyen probléma esetén forduljon a Vueling ügyfélszolgálatához. Látogasson el a weboldal Customer service szekciójába, ahol számos kategóriába rendezve találhat választ a kérdésére. Ha nem találná meg, írhat is nekik a contactus@vueling.com e-mail-címre.

Keresse őket a közösségi médiában is: FacebookInstagram.

Vueling mobilalkalmazás

Tervezze meg a nyaralását még kényelmesebben a Vueling mobilalkalmazásával. Minden hasznos információt megtalál egy helyen. Letölthető az App Store, a Google Play és az App Gallery áruházakból.

 • A Vueling Csehországban is elérhető: Vueling.com
 • Szlovákiából is vásárolhat kedvezményesen: Vueling.com

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Vueling webáruházról

Olcsó repülőjegyeket keres? Régen tervezi a nyaralást partnerével vagy családjával, de valahogy sosem jön össze? Akkor éppen itt az ideje! A Vueling légitársaság egész Európában kínál kedvezményes árú repülőjegyeket és más szolgáltatásokat, például autókölcsönzést. Válogasson a számos desztináció közül.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  700 Ft  összeget a vásárlásból a  a Vueling webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.