Vueling

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Vueling-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Vueling webáruházé.

Vueling kupon

Csatlakozzon a Vueling Clubhoz, és élvezze a kedvezményeket

+ 700 Ft vissza a vásárlásból
 

Repüljön kedvezményesen, vagy akár ingyen a Vueling Clubbal.

A(z) Vueling webáruházról

Repülőjegyeket keres kedvező áron? Régóta tervezi álmai nyaralását partnerével vagy barátaival, de ezidáig még nem jött el a megfelelő alkalom? Most eljött, a Vueling légitársaság segítségével. A cég kedvezményes árú repülőjegyeket és autókölcsönzést kínál egész Európában. Ha nem biztos az úti céljában, válogasson a Vueling számos desztinációja közül, és ön is megtalálja a kedvencét.

Vueling úti célok

A Vueling kínálatában mindenki megtalálja álmai úti célját. Szívesen töltene pár hetet a homokos tengerparton? Családi nyaralást tervez? Esetleg aktívan töltené a szabadidejét, vagy szívesen fedezne fel nyagyvárosokat? A Vueling mindenkire gondolt. Egyszerűen csak adja meg a kiválasztott desztinációt, a nyaralás időpontját és az utasok számát, és válogathat is a jobbnál jobb ajánlatok közül.

vueling

Egyéb szolgáltatások

A Vueling segétségével nemcsak a repülőjegyeket vásárolhatja meg a nyaralására, hanem más egyéb szolgáltatásokat is igénybe vehet. Választhat például hotelt, ahol megszállna, vagy kölcsönözhet autót. A weboldalon keresztül az online check-int is elintézheti, hogy utazása még kényelmesebb legyen. A Vueling számos tippet is kínál a szabadidő eltöltéséhez, válogathat a vezetett túrák, múzeumok, hop-on hop-off túrák és más aktivitások közül.

Kapcsolat

Kérdés vagy bármilyen probléma esetén forduljon a Vueling ügyfélszolgálatához. Látogasson el a weboldal Customer service szekciójába, ahol számos kategóriába rendezve találhat választ a kérdésére. Ha nem találná meg, írhat is nekik a contactus@vueling.com e-mail-címre.

Keresse őket a közösségi médiában is: FacebookInstagram.

Vueling mobilalkalmazás

Tervezze meg a nyaralását még kényelmesebben a Vueling mobilalkalmazásával. Minden hasznos információt megtalál egy helyen. Letölthető az App Store, a Google Play és az App Gallery áruházakból.

 • A Vueling Csehországban is elérhető: Vueling.com
 • Szlovákiából is vásárolhat kedvezményesen: Vueling.com

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Vueling webáruházról

Olcsó repülőjegyeket keres? Régen tervezi a nyaralást partnerével vagy családjával, de valahogy sosem jön össze? Akkor éppen itt az ideje! A Vueling légitársaság egész Európában kínál kedvezményes árú repülőjegyeket és más szolgáltatásokat, például autókölcsönzést. Válogasson a számos desztináció közül.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Vueling más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  700 Ft  összeget a vásárlásból a Vueling webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be