Vueling

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Vueling kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 700 Ft mindenből a webáruházból Vueling

Eddig érvényes: 2022.01.18

 
   

Olcsó repülőjegyeket keres? Régen tervezi a nyaralást partnerével vagy családjával, de valahogy sosem jön össze? Akkor éppen...

A(z) Vueling webáruházról

Repülőjegyeket keres kedvező áron? Régóta tervezi álmai nyaralását partnerével vagy barátaival, de ezidáig még nem jött el a megfelelő alkalom? Most eljött, a Vueling légitársaság segítségével. A cég kedvezményes árú repülőjegyeket és autókölcsönzést kínál egész Európában. Ha nem biztos az úti céljában, válogasson a Vueling számos desztinációja közül, és ön is megtalálja a kedvencét.

Vueling úti célok

A Vueling kínálatában mindenki megtalálja álmai úti célját. Szívesen töltene pár hetet a homokos tengerparton? Családi nyaralást tervez? Esetleg aktívan töltené a szabadidejét, vagy szívesen fedezne fel nyagyvárosokat? A Vueling mindenkire gondolt. Egyszerűen csak adja meg a kiválasztott desztinációt, a nyaralás időpontját és az utasok számát, és válogathat is a jobbnál jobb ajánlatok közül.

vueling

Egyéb szolgáltatások

A Vueling segétségével nemcsak a repülőjegyeket vásárolhatja meg a nyaralására, hanem más egyéb szolgáltatásokat is igénybe vehet. Választhat például hotelt, ahol megszállna, vagy kölcsönözhet autót. A weboldalon keresztül az online check-int is elintézheti, hogy utazása még kényelmesebb legyen. A Vueling számos tippet is kínál a szabadidő eltöltéséhez, válogathat a vezetett túrák, múzeumok, hop-on hop-off túrák és más aktivitások közül.

Kapcsolat

Kérdés vagy bármilyen probléma esetén forduljon a Vueling ügyfélszolgálatához. Látogasson el a weboldal Customer service szekciójába, ahol számos kategóriába rendezve találhat választ a kérdésére. Ha nem találná meg, írhat is nekik a contactus@vueling.com e-mail-címre.

Keresse őket a közösségi médiában is: FacebookInstagram.

Vueling mobilalkalmazás

Tervezze meg a nyaralását még kényelmesebben a Vueling mobilalkalmazásával. Minden hasznos információt megtalál egy helyen. Letölthető az App Store, a Google Play és az App Gallery áruházakból.

 • A Vueling Csehországban is elérhető: Vueling.com
 • Szlovákiából is vásárolhat kedvezményesen: Vueling.com

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Vueling webáruházról

Olcsó repülőjegyeket keres? Régen tervezi a nyaralást partnerével vagy családjával, de valahogy sosem jön össze? Akkor éppen itt az ideje! A Vueling légitársaság egész Európában kínál kedvezményes árú repülőjegyeket és más szolgáltatásokat, például autókölcsönzést. Válogasson a számos desztináció közül.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tipliben található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  700 Ft  összeget a vásárlásból a  a Vueling webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be