FocalPrice

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

FocalPrice kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 3,5 % mindenből a webáruházból FocalPrice

Eddig érvényes: 2021.10.20

 
   

A Focalprice webshopjának kínálata igazán változatos. Elektronikai eszközök, okostelefonok, táskák, szépségápolási eszközök, sportfelszerelés,...

A Focalprice webáruházról

Változatos, színes kínálat a Focalprice webáruházában. A webshop jellegét szinte lehetetlen definiálni, hiszen a nem mindennapi külsejű táskáktól kezdve, a kézműveskedéshez hasznos eszközökig, valamint elektronikai kellékekig minden megtalálható itt. A piac legújabb okostelefonjai, kütyüi kedvező áron, háztartási- és kerti kellékek, sportruházat és sportfelszerelés mind-mind a Focalprice webshopjának kínálatát képezik. Amennyiben ajándékot keres, itt biztosan megtalálja, hiszen számos ötletes, humoros és hasznos termék található itt meg, gondosan kategóriákba rendezve, hogy a böngészés és vásárlás a lehető leggyorsabb és legegyszerűbb legyen. A Focalprice webáruházában még kedvezményesebben vásárolhat a Tiplinó kuponjaival.

Kép


Fizetési és szállítási módok

A Focalprice webáruházában PayPal-on keresztül van lehetőség fizetni MasterCard, Visa, American Express és Discover kártyákkal, valamint banki átutalással.

A webshop Európa országaiba, köztük Magyarországra is szállítja termékeit. Rendeléskor az alábbi szállítási módok közül választhat:

 • Airmail – 15-30 munkanap
 • DHL – 3-5 munkanap
 • EMS – 7-15 munkanap
 • SF- expressz – 7-15 munkanap

Az itt feltüntetett szállítási időhöz hozzáadódik a rendelés 2-7 munkanapot igénybe vevő feldolgozása. A szállítás költsége a választott szállítási módtól és célországtól függ, a pontos adatokat és összegeket a vásárló a rendelés leadásakor láthatja. A szállítás során fellépő vámköltségek és helyi adók a vásárlót terhelik, ezeket a plusz költségeket a webáruházban feltüntetett árak nem foglalják magukba.

Kép


Reklamáció és a termékek visszaküldése

A Focalprice termékeire típusonként különböző reklamációs és visszaküldési feltételek vonatkoznak. Általános érvényű, hogy a csomag átvételétől számított 7 napon belül bármelyik termék visszaküldhető, függetlenül attól, hogy az áru hibás, vagy csupán a vásárló nem elégedett vele. Fontos, hogy visszaküldési szándékát először tudassa a webáruház ügyfélszolgálatával és csak azután postázza az adott terméket. A termékeket eredeti csomagolásban és olyan állapotban küldje vissza, amilyenben azok Önhöz megérkeztek. A visszaküldés költségei a vásárlót terhelik. Amennyiben a termék sikeresen és megfelelő állapotban visszaérkezik az áruház raktárába, a vásárló visszakapja a termék árát.

Ügyfélszolgálat

Vásárlással, rendeléssel és visszaküldéssel kapcsolatos kérdéseivel forduljon a Focalprice ügyfélszolgálatához:

 • e-mail: vip-service@focalprice.com
 • a webáruház élő chat funkciója

A Focalprice webshopjából a Tiplinóval most Csehországból és Lengyelországból is kedvezményesen vásárolhat. 

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok használata a Focalprice webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Focalprice webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Focalprice webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép


2. A kuponkódot másolja be a Focalprice weboldalán való rendelésekor a „Please choose or enter your coupon code” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Apply gombra és a kedvezmény automatikusan levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Focalprice.com - kedvezmények, akció

A Focalprice webshopjának kínálata igazán változatos. Elektronikai eszközök, okostelefonok, táskák, szépségápolási eszközök, sportfelszerelés, háztartási- és kerti kellékek színes választéka mind kedvező áron található meg a webáruházban.

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  3,5 %  összeget a vásárlásból a  a FocalPrice webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.