Erexan

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Erexan-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Erexan webáruházé.

Erexan kupon

Ingyenes szállítás 15.000 forint felett

+ 7,5 % vissza a vásárlásból

Vásároljon 15.000 Ft felett, és ingyenes szállításban részesül.

A(z) Erexan webáruházról

Az Erexan étrend-kiegészítő tabletta férfiak intim problémáira nyújt megoldást. A tabletta természetes kivonatokon és aminosavakon alapul, ez azonban semmit sem ront a hatékonyságán. További pozitívum, hogy nem okoz semmilyen kellemetlen mellékhatást. Válasszon a különböző kiszerelésű csomagok közül igényeinek megfelelően.

Az Erexan tabletták

Az Erexan vény nélkül kapható étrend-kiegészítő tabletta férfiaknak, amely olyan problémákra nyújt megoldást, mint a gyenge erekció, gyenge libidó vagy korai magömlés. A termék biztonságát laboratóriumi tesztek bizonyították, összetevői növényi koncentrátumok és aminosavak. Negatív mellékhatást nem észleltek, viszont a tabletta fokozza az általános vitalitást és növelheti a fizikai erőt.

erexan

Erexan csomagok

Válassza ki az önnek leginkább megfelelő terméktípust és csomagot. Az Erexan Standard az erekcióra gyakorol jótékony hatást. Egy dobozban 15 tabletta van, de vásárolhat kedvezőbb csomagot 2,3 vagy 4 doboz Erexan tablettával. Az Erexan Kontrol a magömlést késlelteti, és meghosszabbítja a nemi aktust. Egy csomagolás 30 kapszulát tartalmaz, szintén választhat többdobozos kiszerelést is. Az Erexan Stabil a libidónak kedvez, támogatja a tesztoszteron és a spermiumok képződését. Egy csomagolás 90 kapszulát tartalmaz.

Fizetés és szállítás

Az Erexan webáruházban kétféleképpen fizethet a termékekért: online bankkártyával vagy utánvéttel a termék kézhezvételekor. A szállítási módok a következők:

 • DPD futárszolgálat: szállítási idő 3 nap.
 • GLS futárszolgálat: szállítási idő 24 óra.
 • FAN futárszolgálat: szállítási idő 24 óra.
 • Személyes átvétel: több, mint 270 átvevőhelyen.

A webáruház garantálja a diszkrét, reklámmentes csomagolást, így senki sem fogja tudni, mit rendelt. A szállítási díj 1439 Ft, személyes átvételnél ingyenes. Ha 15 000 Ft felett vásárol, nem fizet postaköltséget. Az utánvét díja 399 Ft.

100% elégedettségi garancia

Az Erexan biztos a termékei minőségében, így 100% pénzvisszafizetési garanciát kínál. Ez azt jelenti, hogy ha elégedetlen a termékkel, 15 napon belül visszaküldhet minden bontatlan csomagolást, és ők visszatérítik önnek a termék árát. A csomaghoz mellékelje az elállási nyilatkozatot és a vásárlást igazoló okmányt, majd küldje el a következő címre: Isklad 180126/09 Augeri s.r.o., Stará Vajnorská 11, 831 04 Bratislava, Szlovák Köztársaság.

Erexan ügyfélszolgálat

Kérdés esetén először nézze meg a Gyakori kérdések szekciót. Ha itt sem talált választ a kérdésére, forduljon az ügyfélszolgálathoz munkanapokon 8:30–12:00 és 13:00–16:30 között. ĺrhat e-mailt az erexan@augeri-nut.eu címre, vagy hasznáhatja a kapcsolati kérdőívet.

Tiplinóval igazán megéri vásárolni: rendelésének akár 15%-át visszaszerezheti cashbackjutalomként.

 • Vásárolhat Szlovákából is: Erexan.sk
 • A webshop Csehroszágban is elérhető: Erexan.cz

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Erexan webáruházról

Az Erexan étrend-kiegészítő a férfiak intim problémáira nyújt megoldást. A tabletta természetes növényi kivonatokból készült, így nem okoz semmilyen kellemetlen melékhatást. Jótékony hatásai közé tartozik a nemi aktus meghosszabbítása, a libidó és a szexuális étvágy növelése és az erekció elősegítése. Válasszon a 15, 30 vagy 90 kapszulás kiszerelésből. 

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Erexan más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  7,5 %  összeget a vásárlásból a Erexan webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be