Euronics akciós újság információk

Az összes érvényes akciós újság az Euronics üzlettől egy helyen! Lapozza át az Euronics akciós újságát, és vásároljon kedvező árakon elektromos eszközöket és műszaki cikkeket. Az újság hetente jelenik meg, csütörtöktől szerdáig érvényes. A kínálat folyamatosan frissül, így az akciós újságnak köszönhetően időben értesül az aktuális akciókról.

Az Euronics nemzetközi cég, jelenleg 31 országban van jelen és közel 11 ezer üzlettel. Magyarországon 2001-ben jelent meg és a webáruházuk 2008-ban nyílt meg. A műszaki webáruházban elektromos eszközöket és háztartási gépeket talál többféle kategóriákban. 

Euronics termékek

Ha a háztartásába vásárolna kisebb vagy nagyobb gépeket az Euronicsben megtalálja. Legyen szó mosógépről, hűtőszekrényről, mosogatógépről vagy szárítógépről. Válogathat különféle modellek közül. Kisebb háztartásba való gépek között talál mikrohullámú sütőt, kávéfőzöket. Az Euronics műszaki szakáruház, amelyben elektromos eszközök széles választékát találja meg. Ha szórakoztató elektronikát keres, akkor televíziók, házimozik, DVD-lejátszók és sok más egyebet is talál. Számítástechnika rajongóinak fényképezőgépek, kamerák és hozzájuk tartozó kiegészítők várják a kínálatban. 

Vásároljon akciós árakon az Euronics akciós újságjainak és a kuponoknak köszönhetően. A hagyományos boltokon kívül, akár otthonról, kényelmesen is vásárolhat az Euronics eshop segítségével. Válogasson kategóriák szerint.

Hasonló üzletek, mint a(z) Euronics akciós újságokkal és katalógusokkal

Figyelem! Lemaradhat a Euronics webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be