DepositPhotos

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

DepositPhotos kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 11,5 % mindenből a webáruházból DepositPhotos

Eddig érvényes: 2021.10.19

 
   

Kiváló minőségű stock fotók, grafikák, vektoros képek, illusztrációk, videók, valamint jogdíj mentes zenék és hangeffektusok bármilyen műfajban.…

A DepositPhotos webáruházról

A Depositphotos.com webáruháza tehetséges grafikusok és alkotók munkáit forgalmazza elektronikus formában. Az itt vásárolt stock fotókat, videókat, illusztrációkat és hangeffektusokat szabadon felhasználhatja akár üzleti célokra is, hiszen garantáltan jogdíjmentesek. Az oldalon egyszerűen, kulcsszavak segítségével, pillanatok alatt megtalálja azokat a fájlokat, amelyekre épp szüksége van, majd pár kattintással megvásárolhatja és letöltheti azokat.

Kép


Vásárlás és ügyfélszolgálat

Az oldal számos előfizetési lehetőséget és csomagajánlatot kínál, köztük éves és havi előfizetéseket. Amennyiben nem szeretne előfizetni, igény szerint is vásárolhat a képekből és egyéb tartalmakból egy bizonyos mennyiséget. Amennyiben valamilyen személyre szabott megoldás érdekli vagy cége számára szeretne előfizetést vásárolni, a Depositphotos erre is kínál lehetőséget, elég felvenni a kapcsolatot az ügyfélszolgálatukkal.

Az ügyfélszolgálattal az alábbi módokon léphet kapcsolatba:

 • telefon: +1 – 954 – 990 – 00750
 • élő chat
 • a Depositphotos weboldala
Kép


Fizetési módok

A Depositphotos.com webáruházába való ingyenes regisztrációt követően felhasználói fiókján belül máris vásárolhat és előfizethet a különböző kép-, videó- és hangcsomagokra. Az online áruház a következő fizetési módokat fogadja el:

 • online bankkártyás fizetés (Visa, MasterCard, American Express, Visa Electron, JCB, Discover, Diners Club)
 • PayPal, Skrill
 • egyes helyi fizetési rendszerek
 • banki/elektronikus átutalás

A termékek elektronikus jellege miatt az áruház nem biztosít pénzvisszafizetési lehetőséget.

Kép


Telefonos applikáció és közösségi média

A Depositphotos webáruház telefonos applikáció formájában is elérhető, amelyet ingyenesen letölthetokoseszközére a Google Play és App Store online áruházakból.

Amennyiben többet szeretne megtudni a Depositphotos kínálatáról és újdonságairól, a webáruházat a következő közösségi média platformokon követheti: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn

A Depositphotos webshopjában Csehországból is kedvezményesen vásárolhat a Tiplinóval. 

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok használata a DepositPhotos webáruházban

A Tiplino.hu oldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Depositphotos.com webáruház és számos más üzlet termékeihez. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol a cashback szolgáltatásnak köszönhetően pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Kép


Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogyan működik a cashback? 

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Depositphotos.com - stock fotók, zenék, videók

Kiváló minőségű stock fotók, grafikák, vektoros képek, illusztrációk, videók, valamint jogdíj mentes zenék és hangeffektusok bármilyen műfajban és témában. A Depositphotos.com webáruházában több mint 200 millió jogdíjmentes fájl található, melyek a vásárlást követően szabadon felhasználhatók. 

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  11,5 %  összeget a vásárlásból a  a DepositPhotos webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.