Pepita.hu

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Pepita.hu

A Pepita.hu 2017-ben alakult, egy marketplace stílusú webáruházként, ahol a vásárlók mindent egy helyen beszerezhetnek, amire csak szükségük lehet. A kínálat napról napra növekszik. A Pepita.hu több mint 100 partnerrel dolgozik együtt, és összesen több mint 180 000 terméket kínálnak. A Pepita.hu webáruházzal a vásárlók is elégedettek: a Google-n 4,8/5 értékelést kapott.

Pepita.hu termékek

A Pepita.hu a család webáruháza, hiszen a termékek a család minden tagjának kedveznek: 0–99 éves korig. A termékek nagy része az otthon, hobbi, szabadidő, sport kategóriába sorolható, de vásárolhat itt ruhákat, kiegészítőket, babakocsikat és bútorokat is. Egyszóval mindent, amire csak szüksége lehet a háztartásban.

pepita

Fizetés és szállítás

A Pepita.hu webáruház kétféle fizetési módot kínál: fizethet banki utalással vagy utánvéttel a termék kézbesítésekor.

A termékek szállítását a partnerek biztosítják. A házhozszállítás díja 40 000 Ft alatti rendelés esetén 1290 Ft, ezen összeg felett a szállítás ingyenes. Utánvétes fizetés esetén ehhez hozzászámolandó 290 Ft. Nagyobb méretű termékekre egyedi szállítási költség érvényes, amely fel van tüntetve a konkrét termékeknél.

Elállás és reklamáció

Megesik, hogy a rendelt termék valamilyen okból kifolyólag nem felel meg, vagy meghibásodik. Ebben az esetben két lehetőség közül választhat:

 • Elállás a vásárlástól 14 napon belül
 • Garanciális hibabejelentés 14 napon túl

Mindkét esetben használja a weboldalon található űrlapot, töltse ki a szükséges adatokat, csatoljon képeket, és a munkatársak hamarosan kapcsolatba lépnek önnel.

Kapcsolat

Kérdés vagy probléma esetén forduljon a Pepita.hu ügyfélszolgálatához, amely 8:00–18:00 között áll a vásárlók rendelkezésére a segitunk@pepita.hu e-mail-címen. Kapcsolatba léphet velük Messengeren keresztül is.

A webáruházat megtalálja Facebookon és Instagramon is.

Kedvezményes vásárlás

Vásároljon kedvezményesen a Pepita.hu webáruházban. Ennek egyik módja a cashback érvényesítése. Ehhez annyit kell tennie, hogy a Tiplinóról lép be a webáruházba, így rendelésének akár 2,5%-át visszanyerheti cashbackjutalomként.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Recenzió Pepita.hu

5.0

Zsolt K.

02.05.2022 5.0

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Pepita.hu webáruházról

A Pepita.hu a család webáruháza - kicsitől nagyig mindenki megtalálja a neki valót. Termékek rendkívül széles skálája várja: játékok, bútorok, ruházat, kerékpárok, bútorok és kiegészítők a babaszobába. A weboldalon remek ajándékötleteket is talál. 

Vásárlási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tipliben található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2,5 %  összeget a vásárlásból a  a Pepita.hu webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be