Pepita.hu

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A(z) Pepita.hu webáruházról

A Pepita.hu 2017-ben alakult, egy marketplace stílusú webáruházként, ahol a vásárlók mindent egy helyen beszerezhetnek, amire csak szükségük lehet. A kínálat napról napra növekszik. A Pepita.hu több mint 100 partnerrel dolgozik együtt, és összesen több mint 899 000 terméket kínálnak. A Pepita webáruházzal a vásárlók is elégedettek: a Google-n 4,8/5 értékelést kapott.

Kép

Hogyan spórolhat a Pepita.hu-val?

Mindenki szeret kedvezményes áron vásárolni és ebben a Pepita webáruház is partner. Szüntelenül készül akciós ajánlatokkal, melyekről elsőként értesül, amennyiben feliratkozik a hírlevelére. Regisztrációval is tud pénzt spórolni, akár 50%-os kedvezményeket kínál a csapat hűséges vásárlóinak. A spórolást segítvén, lehetőség van utalványok illetve kedvezményes kuponok beváltására is. 

Szintén spórolási lehetőség a Tiplino cashback "pénzvisszaszerzési" lehetősége. A Pepita.hu-nál való vásárlásnál visszakaphatja a fizetett összeg egy részét. Ehhez nem kell mást tennie, mint a Tiplino oldalán kiválasztani a Pepita által kínáltkedvezményeket és a szokásos módon végrehajtani a rendelést. A megspórolt összeget a Tiplino jóváírja a bankszámlájára. Nem utolsó sorban ez a webáruház ingyen szállítást kínál 50 000 Ft feletti összegű vásárlás esetén.

Akciók a Pepitán

A Pepita.hu weboldal mindig készül szezonális leárazásokkal, melyeknél akár 45%-os árengedményt is kínál. Ilyenkor kedvezményesen vásárolhat játékokat, drogériát, műszaki cikkeket, bútort és sok mást. Az akciók miatt érdemes feliratkozni a hírlevélre illetve regisztrálni. A webáruház részt vesz az évente rendezett Black Friday Pepita.hu akción is. Ilyenkor elképesztő leárazásokkal készül illetve ingyenes szállítással. Ugyanígy könnyíthet a családi kasszán a Pepita.hu Joy napok. Ilyenkor a Joy magazinban vagy a honlapon feltüntetett Joy kuponokkal vásárolhat kedvezményesen. Abból is látni, hogy a Pepita csapata mindent megtesz azért, hogy a vásárlói spórolhassanak, hogy évente részt vesz a Glamour napokon is, ahol kuponkódokkal várja a spórolni vágyókat.

Pepita.hu játékok és sok más

Mindenki ismeri a játékot, mely szerint gondoljon egy számra. A Pepita.hu esetében ez a játék, gondoljon egy dologra és náluk megtalálja. Nem hiába az a szlogenje, hogy "A család webáruháza", hiszen a termékek a család minden tagjának kedveznek: 0–99 éves korig. Kínálatát 16 kategóriába sorolja, mégpedig:

 • Állattartás
 • Babák & Tipegők
 • Bútorok
 • Divat & Öltözködés
 • Élelmiszer & Ital
 • Építkezés & Felújítás
 • Irodaszer & Írószer
 • Járművek & Alkatrészek
 • Játékok
 • Könyvek
 • Műszaki cikk & Elektronika
 • Művészet & Hobbi
 • Otthon & Kert
 • Sport & Szabadidő
 • Szépség & Egészség
 • Szolgáltatások

A Pepita.hu csapata tisztában van azzal, hogy nem csak kutyák vagy macskák lehetnek házi kedvencek. Ezért kínálnak tápszert, egészségügyi szereket, kenneleket, kalitkákat kutyákon és macskákon kívül halaknak és hüllőknek, madaraknak, rágcsálóknak és haszonállatoknak. A babákra már a várandósság idején is gondolnak, mégpedig kismama vitaminnal, fehérneművel, nadrággal, övterelővel és még sok mással. Születés után is megtalálható minden babakellék a webáruházban. Kezdve a pelenkától, a játékon és a tápláláson át a babakocsiig. Elő tudja készíteni a teljes babaszobát bútorral, forgóval, éjjeli fénnyel, pihenőszékkel, bébiőrrel, játszószőnyeggel és dekorációkkal. Ha azon emberek közé tartozik, akik szeretnének emlékezni a babázás olyan részleteire is, mint a magasság vagy a lenyomat, nézzen szét a Pepita széles választéka között vagy látogasson el a mall.hu, az alza.hu vagy akár az emag.hu weboldalra. Ezen oldalakon is kedvezményesen vásárolhat a Tiplino jóvoltából.

Egy egész házat be lehet rendezni a kínálatából. Ha fürdőszoba bútorra, gyermek bútorra, iroda bútorra, előszoba bútorra, hálószoba bútorra vagy konyha bútorra van szüksége, válogasson a webáruházban vagy akár látogasson el a vidaXL online áruházba, ahol vidaXL kuponnal kedvezményesen vásárolhat. Ez a webshop olyan játékválasztékkal rendelkezik, mely sok játéküzletet kenterbe ver. Kreatív játékok, mint a matricák, építő játékok, kirakók, gipszöntők és logikai játékok egész hadával büszkélkedhet. Playmobil játék és LEGO színes kínalatában megtalálja, amit keres. Igazi kis hercegnőknek és zenészeknek is készültek játékokkal, mint a babák és játék hangszerek. Nagy gyerekek szórakozása is biztosítva van, mégpedig csocsó asztallal, kártyajátékokkal és társasjátékokkal. Kültéri játékok kínálat forgataga fogadja a vásárlókat. Még több játék található a Regio játék vagy a Játéksziget esetleg az Okostojás játék webáruházakban, ahol a Tiplino kedvezményes kuponjaival szintén spórolhat.

A Pepitán megtalál olyan márkákat, mint a Dove, Vileda, baba, Pampers, Kinderkraft, Libero, Fisher-Price, Intex, Adidas, Nike és sok más közkedvelt világhírű márka. Szolgáltatásként a
webáruház kismama tornát és különböző képzéseket illetve tanfolyamokat kínál.

Kép

Épít vagy felújít? A Pepita.hu ebben is segítségére van. Megtalál itt minden szükséges szerszámot, villanykapcsolókat, bútorkellékeket, kőműves eszközöket, csavarokat, köteleket és még sok mást. Férfi, női és gyermek divat valamint kiegészítők is fellelhetőek a Pepita.hu-n. Az aktuális kínálatról illetve akciókról tájekozódjon a weboldalon vagy a Facebook illetve Instagram csatornán. Ha több információra van szüksége, keresse bátran az ügyfélszolgálatot.

Pepita.hu vélemények avagy miért jobb a konkurenciánál?

A Pepita ereje abban rejlik, hogy igyekszik olyan kínálatot összegyűjteni, mellyel vásárlók széles körét elégíti ki. Kiemelkedően gazgad a játékok készlete. Regisztrációra ösztönöz, mégpedig azért, hogy kapjon visszajelzést a vásárlók elégedettségéről vagy pont fordítva, arról hogy min kell javítania. Ezért is rendelkezik Pepita vélemény lehetőséggel. Az is erősíti a helyét a világban, hogy jelen van olyan platformokon, mint az árukereső.hu. Ez azt is jelenti, hogy felvállalja, hogy a kínált árak össze legyenek hasonlítva más áruházakéval. Ebből is következik, hogy árai versenyképesek. Az árukereső.hu ár összehasonlító portálon jelen vannak olyan nagyjátékosok is, mint az alza.hu vagy mall.hu. Itt is kifejtheti a vásárló a véleményét, mégpedig a Pepita vélemény mezőben.

Továbbá sikerült elérnie a Megbíható Bolt minősítést, melyet a vevői értékelések (feljebb említett Pepita vélemények) a alapján nyert el. Ez a program segíti a minél jobb minőségű szolgáltatások nyäjtását. A vásárló kap egy kérdőivet, melyen értékeli a boltot. Egyszerűen összefoglalva: széles választék jó áron. Azért, hogy segítse vásárlóit, különféle bemutató videók, használati utasítások találhatóak a weboldalon.

A Pepita Magyaroszágon kívül megtalálható még Romániában, Szlovákiában és Németországban. Továbbá a Pepita group-ot erősíti a Babafalva.hu és a Black.Friday.hu.

Elállás és reklamáció a Pepita webáruházban

Megesik, hogy a rendelt termék valamilyen okból kifolyólag nem felel meg, vagy meghibásodik. Ebben az esetben két lehetőség közül választhat:

 • Elállás a vásárlástól 14 napon belül
 • Garanciális hibabejelentés 14 napon túl

Ha szándékozik elállni a vásárlástól, azt az átvétel napja előtt is megteheti. Amennyiben a 14 nap alatt használatban volt a termék, felszámolnak amortiációt, tehát nem a teljes összeg kerül visszautalásra. Az elállási szándékról tájékoztatni kell a Pepita.hu csapatát, mégpedig a +36 1 51 00 500 telefonszámon vagy elektronikusan. Küldhet e-mailt a segitunk@pepita.hu címre vagy használhatja a weboldalon az űrlapot. A visszaküldéssel kapcsolatos kiadások a vásárlót terhelik. Amint a csapat tudomást szerez az elállásról, 14 napon belül visszautalja az összeget. Ennek a feltétele, hogy megérkezzen hozzájuk a termék. Csak sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagulású termék kötelesek a teljes árat visszatéríteni.

A vásárló nem gyakorolhatja az elállás jogát abban az esetben, ha a termék méretre készült, ha romlandó vagy ha zárt csomagolású a termék, mely felbontás után higiéniai okokból nem küldhető vissza.A termékekért a Pepita.hu vagy annak partnere 2 éves jótállást biztosít. 

Kellékszavatossági igényt akkor érvényesíthet a vásárló, ha a termékhiba már a termék átadásakor létezett. Ebben az esetben választhat, hogy javítást vagy cserét kér. A hiba felfedezését követően 2 hónapon belül közölni és igazolni köteles a vásárló az eladó felé. Amennyiben a terméket a megvásárlástól számított 6 hónapon belül kívánja reklamálni, nincs más dolga, mint közölni a hibát és igazolni hogy a Pepita.hu-n vásárolta. Ha 6 hónapon túl reklamál, köteles bizonyítani azt is, hogy a hiba már a megvásárlás időpontjában is megvolt.

Termékszavatossági igényként csak hibás termék kijavítása vagy kicserélése kérhető. A termék hibáját a vásárlónak kell bizonyítani. Hibásnak akkor tekinthető a termék, ha tulajdonságát tekintve eltér a gyártó által leírtakkal vagy ha nem felel meg a minőségi követelményeknek. A termékszavatossági igény a vásárlástól számított 2 éven belül érvényesíthető. Amennyiben elégedett vagy ekégedetlen a termékkel vagy szolgáltatással, jelezze azt a Pepita vélemények lehetőségnél.

Pepita.hu kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Ingyenes szállítás a Pepita.hu webáruházban minden 50.000 Ft feletti vásárlás esetén

23.03.2023

Lego Duplo

31.07.2022

Pelenkák akár 22% kedvezménnyel

19.10.2022

Végre itt a nyár

19.10.2022

Ingyenes szállítás

19.08.2022

Hogyan használhatja fel a Pepita.hu kuponjait?

Azon szerencsések közé tartozik, akik rendelkeznek Pepita.hu kedvezményes kuponnal? Akkor nem maradt más, mint beváltani azt. Ha a Tiplino által tett szert kuponra, nincs más dolga, mint rákattintani a "Kód megszerzése" gombra. Jegyezze meg vagy másolja ki a megjelenő kódot. Ezután lépjen át a Pepita weboldalára és válassza ki a számára megfelelő terméket. Miután befejezte a vásárlást és a kosárban rákattintott a "Megveszem" gombra, töltse ki adatait. Az összesen fizetendő összeg alatt található a "Kuponkódot / Vásárlási utalványt szeretnék beváltani" lehetőség. Ha kipipálja a négyzetet előtte, megjelenik a mező, ahova beírhatja vagy bemásolhatja a kedvezményes kódot. Rákattint a "Beváltás" gombra és befejezi a vásárlást. A Tiplinón olyan kedvezményket is talál, melyekre kattintva egyenesen át lesz írányítva a Pepita.hu weboldalra és a kedvezményes automatikusan aktiválódik.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Pepita.hu webáruházról

A Pepita.hu a család webáruháza - kicsitől nagyig mindenki megtalálja a neki valót. Termékek rendkívül széles skálája várja: játékok, bútorok, ruházat, kerékpárok, bútorok és kiegészítők a babaszobába. A Pepita kínálatában megtalál bármit ami építkezéshez, felújításhoz esetleg szereléshez kell. Mindezt kedvező áron és különféle árengedményekkel, spórolási lehetőségekkel. Megbízható Bolt címmel rendelkezik, melyet a vásárlók által megosztott Pepita vélemények szerint nyert el. A weboldalon remek ajándékötleteket is talál, hogy meglephessen egy szeretett személyt. 

Vásárlási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tipliben található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése
Pénz visszaszerzése a vásárlásból akár 5 %
Gamer Deus, Extreme GT, Hell Gamer, Trust 5 %
Minden ajánlat megtekintése ↓

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 5 %  összeget a vásárlásból a Pepita.hu webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be