Pepita.hu

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Pepita.hu kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 2,5 % mindenből a webáruházból Pepita.hu

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

A Pepita.hu a család webáruháza - kicsitől nagyig mindenki megtalálja a neki valót. Termékek rendkívül széles skálája várja: ...

A(z) Pepita.hu webáruházról

A Pepita.hu 2017-ben alakult, egy marketplace stílusú webáruházként, ahol a vásárlók mindent egy helyen beszerezhetnek, amire csak szükségük lehet. A kínálat napról napra növekszik. A Pepita.hu több mint 100 partnerrel dolgozik együtt, és összesen több mint 180 000 terméket kínálnak. A Pepita.hu webáruházzal a vásárlók is elégedettek: a Google-n 4,8/5 értékelést kapott.

Pepita.hu termékek

A Pepita.hu a család webáruháza, hiszen a termékek a család minden tagjának kedveznek: 0–99 éves korig. A termékek nagy része az otthon, hobbi, szabadidő, sport kategóriába sorolható, de vásárolhat itt ruhákat, kiegészítőket, babakocsikat és bútorokat is. Egyszóval mindent, amire csak szüksége lehet a háztartásban.

pepita


Fizetés és szállítás

A Pepita.hu webáruház kétféle fizetési módot kínál: fizethet banki utalással vagy utánvéttel a termék kézbesítésekor.

A termékek szállítását a partnerek biztosítják. A házhozszállítás díja 40 000 Ft alatti rendelés esetén 1290 Ft, ezen összeg felett a szállítás ingyenes. Utánvétes fizetés esetén ehhez hozzászámolandó 290 Ft. Nagyobb méretű termékekre egyedi szállítási költség érvényes, amely fel van tüntetve a konkrét termékeknél.

Elállás és reklamáció

Megesik, hogy a rendelt termék valamilyen okból kifolyólag nem felel meg, vagy meghibásodik. Ebben az esetben két lehetőség közül választhat:

 • Elállás a vásárlástól 14 napon belül
 • Garanciális hibabejelentés 14 napon túl

Mindkét esetben használja a weboldalon található űrlapot, töltse ki a szükséges adatokat, csatoljon képeket, és a munkatársak hamarosan kapcsolatba lépnek önnel.

Kapcsolat

Kérdés vagy probléma esetén forduljon a Pepita.hu ügyfélszolgálatához, amely 8:00–18:00 között áll a vásárlók rendelkezésére a segitunk@pepita.hu e-mail-címen. Kapcsolatba léphet velük Messengeren keresztül is.

A webáruházat megtalálja Facebookon és Instagramon is.

Kedvezményes vásárlás

Vásároljon kedvezményesen a Pepita.hu webáruházban. Ennek egyik módja a cashback érvényesítése. Ehhez annyit kell tennie, hogy a Tiplinóról lép be a webáruházba, így rendelésének akár 2,5%-át visszanyerheti cashbackjutalomként.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Pepita.hu webáruházról

A Pepita.hu a család webáruháza - kicsitől nagyig mindenki megtalálja a neki valót. Termékek rendkívül széles skálája várja: játékok, bútorok, ruházat, kerékpárok, bútorok és kiegészítők a babaszobába. A weboldalon remek ajándékötleteket is talál. 

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2,5 %  összeget a vásárlásból a  a Pepita.hu webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.