Mannavita

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A(z) Mannavita webáruházról

Az egészségünk a legfontosabb, ezért ma már nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő életmód fontosságára. Olyan webáruházat keres, amelyben mindent megtalál, amire szüksége lehet az egészséges életmód során? A Mannavita.hu pont ilyen. A széles kínálatban számos vitamint, táplálékkiegészítőt és egészséges élelmiszert talál, rengeteg kategóriában.

Fő az egészséges életmód

A Mannavita webáruházban számos vitamint és táplálékkiegészítőt talál. Emellett az egészséges élelmiszerek kínálata is széles. Válogathat diéta vagy életmód szerint, például alacsony szénhidráttartalmú, vegán, paleo, műanygamentes vagy májdiétába illeszthető termékek közül. Állaguk szerint talál itt cseppeket, olajat, kapszulát, port vagy granulátumot. A termékek között talál például méhpempőt, kollagén italport, Mannavita balzsamot, különféle olajokat, gyümölcsleveket, szirupokat és sok mást.

mannavita

Fizetés és szállítás

A webáruház a következő fizetési módokat kínálja:

 • bankkártyás fizetés
 • banki utalás
 • utánvétes fizetés
 • PayPal

A szállítási módok a következők:

 • GLS futárszolgálat
 • Postapont
 • GLS csomagpont

Mivel a termékek nagy része raktárkészleten van, ha az adott munkanapon 12:00-ig rendel, a terméket a következő munkanapon megkapja. A szállítási költség 1200 Ft, amennyiben 20 000 Ft felett rendel, a szállítás ingyenes.

Elállási jog

Amennyiben nem elégedett a termékkel, 30 napon belül gyakorolhatja elállási jogát, azaz visszaküldheti a terméket indoklás nélkül. Ebben az esetben a webáruház pénzvisszafizetési garanciát vállal a termékre és a szállítási díjra is. Elállási szándékát írásban közölje az eladóval.

Kapcsolat

Kérdés esetén forduljon az ügyfélszolgálatához, a munkatársak szívesen válaszolnak kérdéseire. Eléri őket a 00 36 1/ 443 3860 telefonszámon, vagy az info@mannavita.hu e-mail-címen. ĺrhat nekik a kapcsolati kérdőíven keresztül vagy az élő chaten is.

Megtalálja őket a közösségi médiában is: Facebook, Youtube.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Mannavita webáruházról

A Mannavita.hu webáruházban mindent megtalál, amire az egészséges életmódhoz szüksége lehet. Vitaminok, táplálékkiegészítők és egészséges élelmiszerek alkotják a webshop fő kínálatát. Válogasson egészségügyi probléma, diéta típusa vagy a termék állaga szerint.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tipliben található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  7,5 %  összeget a vásárlásból a Mannavita webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be