Mannavita

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Mannavita kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 7,5 % mindenből a webáruházból Mannavita

Eddig érvényes: 2021.10.20

 
   

A Mannavita.hu webáruházban mindent megtalál, amire az egészséges életmódhoz szüksége lehet. Vitaminok, táplálékkiegészítők és...

A(z) Mannavita webáruházról

Az egészségünk a legfontosabb, ezért ma már nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő életmód fontosságára. Olyan webáruházat keres, amelyben mindent megtalál, amire szüksége lehet az egészséges életmód során? A Mannavita.hu pont ilyen. A széles kínálatban számos vitamint, táplálékkiegészítőt és egészséges élelmiszert talál, rengeteg kategóriában.

Fő az egészséges életmód

A Mannavita webáruházban számos vitamint és táplálékkiegészítőt talál. Emellett az egészséges élelmiszerek kínálata is széles. Válogathat diéta vagy életmód szerint, például alacsony szénhidráttartalmú, vegán, paleo, műanygamentes vagy májdiétába illeszthető termékek közül. Állaguk szerint talál itt cseppeket, olajat, kapszulát, port vagy granulátumot. A termékek között talál például méhpempőt, kollagén italport, Mannavita balzsamot, különféle olajokat, gyümölcsleveket, szirupokat és sok mást.

mannavita

Fizetés és szállítás

A webáruház a következő fizetési módokat kínálja:

 • bankkártyás fizetés
 • banki utalás
 • utánvétes fizetés - díja 490 ft
 • PayPal

A szállítási módok a következők:

 • GLS futárszolgálat
 • Royal futár
 • Postapont
 • GLS csomagpont

Mivel a termékek nagy része raktárkészleten van, ha az adott munkanapon 12:00-ig rendel, a terméket a következő munkanapon megkapja. A szállítási költség 1200 Ft, amennyiben 20 000 Ft felett rendel, a szállítás ingyenes.

Elállási jog

Amennyiben nem elégedett a termékkel, 30 napon belül gyakorolhatja elállási jogát, azaz visszaküldheti a terméket indoklás nélkül. Ebben az esetben a webáruház pénzvisszafizetési garanciát vállal a termékre és a szállítási díjra is. Elállási szándékát írásban közölje az eladóval.

Kapcsolat

Kérdés esetén forduljon az ügyfélszolgálatához, a munkatársak szívesen válaszolnak kérdéseire. Eléri őket a 00 36 1/ 443 3860 telefonszámon, vagy az info@mannavita.hu e-mail-címen. ĺrhat nekik a kapcsolati kérdőíven keresztül vagy az élő chaten is.

Megtalálja őket a közösségi médiában is: Facebook, Youtube.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Mannavita webáruházról

A Mannavita.hu webáruházban mindent megtalál, amire az egészséges életmódhoz szüksége lehet. Vitaminok, táplálékkiegészítők és egészséges élelmiszerek alkotják a webshop fő kínálatát. Válogasson egészségügyi probléma, diéta típusa vagy a termék állaga szerint.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  7,5 %  összeget a vásárlásból a  a Mannavita webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.