Robotworld

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

RobotWorld kuponnal olcsóbban robotporszívó

A Robot World Közép-Európa legnagyobb otthoni robot szakértője. Vásároljon olcsóbban a kategóriákban intelligens és okos termékeket a Robotworld kupon által. Személyesen tesztelnek minden terméket, a legtöbb termékük raktáron van és a robotkészülékekről ingyenes tanácsadást kínálnak ügyfeleinknek. Vásároljanak kedvező árakon pénzvisszatérítéssel vagy akár ingyenes szállítással.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Robotworld-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Robotworld webáruházé.

Robotworld kupon

Akció Robotworld akár 44% kedvezmény a robot ablaktisztítókra

Eddig érvényes: 2024.08.02

+ akár 3,5 % vissza a vásárlásból

A Robotworld.hu webáruházban most akár 44%-os kedvezményeket is kínálnak az akcióban szereplő ablaktisztító robotokra.

Akció Robotworld akár 40% kedvezmény a medence porszívókra

Eddig érvényes: 2024.08.01

+ akár 3,5 % vissza a vásárlásból

A Robotworld.hu webáruházban jelenleg akár -44% kedvezménnyel is megvásárolhatók az akcióban szereplő kiválasztott medence porszívók. több

Ingyenes szállítás 75.000 forint felett

+ akár 3,5 % vissza a vásárlásból

Vásároljpn 75.000 Ft felett, és ingyenes szállításban részesül.

Tippek spóroláshoz Robotworld

 • Robot vásárlása során is számíthat a Tiplino pénzvisszatérítésre. Regisztráljon a Tiplino portálon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét
 • A Robotworld kuponok is várják, hogy spóroljon velük. Az aktuális kuponokat a Tiplino portálon és az áruház weboldlaán találja
 • Ingyenes szállítás megadott vásárlási összeg felett

RobotWorld kuponok felhasználása a webáruházban

Ha szert tett kedvezményes kuponra, váltsa be, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált RobotWorld kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a RobotWorld online webáruházban.

Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. A "Kosár" gombra kattintva megjelenik a kosár összegzése valamint mellette a fizetendő összeg felett az "Adja meg a kedvezmény kódot" lehetőség. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá az "Ellenőrizze" gombra majd lépjen tovább. 

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát.

Olcsón robotporszívó a RobotWorldtől

A Robotworld webáruház kínálatában megtalálja a legjobb minőségű eszközöket a modern háztartáshoz. Robotporszívók és tisztítók, okosjátékok és szórakozás egy helyen csak a Robot World webáruházában. Vásároljon kedvező árakon otthonába okos termékeket, hogy segítse Önt a mindennapokban. A RobotWorld csehországi cég, azonban Szlovákiától kezdve, Lengyelországig, Romániában és még Magyarországon is értékesítenek okos termékeket. Látogassa meg a webáruházat a kedvező árú Dyson termékekért vagy Xiaomi robotporszívókért. 

Kép

Hogyan spórolhat a RobotWorld webáruházában

Az elmúlt két évtizedben a RobotWorld szorgosan dolgozott azon, hogy a legkiválóbb házi segítőket és roboteszközöket kínálja ügyfeleinek. Az elkötelezettségünk a minőség, a megbízhatóság és az innováció iránt olyan termékeket eredményezett, amelyek valóban segítenek az Ön mindennapi életében. 
Mindig kiemelkedő áraik mellett folyamatos kedvezményeket biztosítanak a vásárlóknak, akár 20-30-40%-os kedvezményekkel. Legyen szó nyári, vagy őszi kedvezményekről, amelyekkel akár 50% kedvezménnyel vásárolhatnak. 

A vásárlás még kedvezőbbé válik náluk a Black Friday alkalmából! Ne hagyja ki az éves leárazásunkat, ahol különleges ajánlatokkal és kedvezményekkel várják Önt! Fedezze fel az összes csodálatos roboteszközüket, és használja ki az akciók idején érvényes RobotWorld kuponokat, hogy még jobb áron juthasson hozzá álmai robotjához.

A Tiplinó cashback szolgáltatását is megéri kihasználni minden vásárlasakor, hiszen az elköltött pénzének egy részét visszaszerezheti jutalom formájában. Csak irányítsa át magát a webáruházba a Tiplinóról és a kedvezmény máris aktiválódik. 

Hogyan szerezhet RobotWorld kuponokat

A RobotWorld kuponjait minden esetben megtalálja a Tiplino webáruház profilján, így azokat mindig beválthatja a webáruházas vásárlásai során. RobotWorld kuponokat a webáruház oldalán is mindig megtalálja, ugyanis eszükben sincs elrejteni a vásárlók elől, sőt, kifejezetten az Önök számára készítik el, hogy még kedvezőbb árakon juthassanak hozzá otthonuk kis segítőjéhez. 

Olykor egyes kuponok csak bizonyos termékekre vonatkoznak, de erre felhívják a figyelmüket minden esetben, olykor pedig kifejezetten csak egy márkára szólnak. Látogassa meg a webáruházat és vásároljon olcsón eredeti Dyson porszívót akár. Hasonló webáruházat keres a robottermékekkel, akkor az iRobot webáruháza szimpatikus lehet Önnek. 

RobotWorld kedvezmények - akciók és termékek

A webáruház oldalán mindig szembesülhet a legjobb akciókkal és kedvezményekkel. Minden hónapban szinte 10%-40% -os árengedményekkel várják a vásárlókat. A Black Friday ideje alatt pedig még nagyobb árzuhanásra számíthatnak. Készletük több száz termékből áll és mind raktáron, így akár ha aznap 15:00-ig leadja a megrendelését, feladják Önnek és 2-3 munkanapon belül az otthonában lehet a megrendelése. 

Több kategória között válogathat kedvére, akár robotporszívót szeretne, amely felmos és felporszívóz egyszerre, vagy egy Dyson porszívó a nagy álma, mindenképp megtalálja a legújabb terméket náluk. Akár kérésre is rendelhetnek, hisz a RobotWorld elsődleges célja, hogy vásárlóik meglegyenek 100% elégededve az általuk forgalmazott termékekkel. 

Webáruházukban megtalálja a legkülönfélébb robotporszívókat, amelyek gondoskodnak az alapos és precíz takarításról. Robotfeltörlőik a padló tisztán tartásában segítenek, míg a robot ablakmosóink ragyogó tisztaságot varázsolnak az üvegfelületekre. A robotfűnyírók könnyedén gondoskodnak a tökéletesen nyírt pázsitról, míg az úszómedence porszívók segítenek a medence kristálytiszta állapotának fenntartásában. Továbbá, kínálatunkban megtalálhatóak a profi és amatőr drónok, robotjátékok és más izgalmas roboteszközök, amelyek szórakoztatóvá teszik a mindennapokat és megtanítják a gyermekeknek a robotika alapelveit.

RobotWorld visszaküldés és reklamáció

A RobotWorld ügyfélszolgálata készséggel áll az Önök rendelkezésére legyen szó bármiről. Ha tanácsadásról lenne szó, ha reklamálni szeretne vagy pedig elállni szeretne a rendelésétől. Az elállásra 14 napja van a kézhezvételtől számítva. Céluk nem csak a termékek értékesítése, hanem az is, hogy segítsenek ügyfeleiknek a választásban. Szakértő csapatuk mindig készen áll arra, hogy válaszoljon kérdéseire és segítsen megtalálni a legmegfelelőbb roboteszközt az Ön igényeinek és elvárásainak megfelelően.

Robotworld kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Robotworld kupon 20% kedvezmény a megjelölt Eta termékekre

23.06.2024

Robotworld kupon 20% a Rowenta termékekre

23.06.2024

Robotworld kupon 20% kedvezmény a Tesla termékekre

23.06.2024

Ingyenes szállítás 75 000 Ft felett a Robotworld.hu-nál

05.05.2024

Kupon - 30% kedvezmény SYMBO roboteszközökre a Robotworld.hu oldalon

24.03.2024

Akció – akár 20% egyes légtisztítókra a Robotworld.hu oldalon

27.10.2023

Akció akár – 22% kedvezmény egyes konyhai eszközökre a Robotwrold.hu oldalon

27.10.2023

Kedvezményes kupon Robotworld 3% kedvezmény az elektromos rollerekre

26.05.2024

43% elektromos rollerekre a Robotworld webáruházban

31.10.2023

Ingyenes szállítás a Robotworld.hu oldalon

31.12.2023

Recenzió Robotworld

Cecília S.

22.03.2024 5.0

Elègedett vagyok

Angéla C.

10.05.2023 5.0

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Robotworld más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 3,5 %  összeget a vásárlásból a Robotworld webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be