Masticha

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Masticha kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 6 % mindenből a webáruházból Masticha

Eddig érvényes: 2021.09.28

 
   

A masticha.hu a hioszi masticha értékesítésére szakosodott webáruház. A hioszi masticha a Hiosz szigetén termő...

10% kedvezmény a vásárlás végösszegéből - Masticha

+ 6 % vissza a vásárlásból

A 10% kedvezményes kupon a vásárlás végösszegéből kerül levonásra a Masticha.hu webáruházban. A kuponkódot a kosárban adja meg, több

Akció a kiválasztott termékekre - Masticha

+ 6 % vissza a vásárlásból
   

Akció a kiválasztott termékekre a Masticha.hu webáruházban. Kuponkód nem szükséges. több

A(z) Masticha webáruházról

A hioszi masticha elsősorban a gyomorra és az emésztésre gyakorolt jótékony hatásáról ismert. A Masticha.hu webáruház a hioszi masticha egyetlen magyarországi szabadalmaztatott árusítója, mastichából készült természetes táplálékkiegészítőket kínál. A hioszi masticha többféle gyomorproblémára nyújt megoldást. Válasszon a különböző kúrák és kiszerelések közül.

Mi a hioszi masticha?

A hioszi masticha nevét az Égei-tengerben található Híosz szigetéről kapta, amelynek a déli részén terem. Ez a Pistacia Lentiscus fa gyantája, amelynek már az ókortól ismert a gyomorra és emésztésre gyakorolt jótékony hatása. Ez egy természetes táplálékkiegészítő, amely nem eredményez kellemetlen mellékhatásokat. Jótékony hatásai közé tartozik, hogy csökkenti a helicobacter pylori baktériumok számát, enyhíti a gyomorfájdalmat és gyulladást, valamint a gyomorégést, továbbá antibakteriális hatású.

Masticha.hu webáruház

Ha biztos szeretne lenni abban, hogy 100% eredeti hioszi masticha termékeket vásárol, a megoldás a Masticha.hu webáruház, amely jelenleg a hioszi masticha egyetlen magyarországi szabadalmaztatott árusítója. Termékei között talál hioszi mastichából készült kapszulákat, rágógumit, kristályokat, fogkrémet vagy almaecetet. Választhat a különböző csomagok és kúrák közül is.

masticha kura


Fizetési és szállítási módok

A Masticha.hu webshopban a következő módokon fizethet:

 • Utánvétes fizetés
 • Online bankkártyás fizetés a TrustPay fizetési kapun
 • Banki utalás
 • Fizetés számla alapján
 • Ajándékutalvánnyal
 • Személyes átvételkor Pozsonyban

A szállítást a DPD futárszolgálat biztosítja, a csomagok szállítása 2 munkanapot vesz igénybe. A szállítási költség 1800 Ft, 17 500 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

Masticha.hu ügyfélszolgálat

A hioszi mastichával kapcsolatos kérdéseire választ találhat a FAQ - Gyakori kérdések szekcióban. A Masticha.hu webáruház ügyfélszolgálata hétfőtől péntekig 9:00–15:00 között elérhető a +36 70 21 66 668 telefonszámon. ĺrhat e-mailt is a tanacsado@masticha.hu e-mail-címre, a munkatársak 48 órán belül válaszolnak önnek. A rendelésekkel kapcsolatban írjon az info@masticha.hu címre. Használhatja az online kérdőívet is.

Kövesse a webáruházat Facebookon is a legfrissebb információkért.

Kedvezményes vásárlás

Vásároljon hioszi masticha termékeket kedvezményesen. Ha a Tiplinóval vásárol, rendelésének akár 6%-át visszaszerezheti a cashbacknek köszönhetően.

Masticha kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

10% kedvezmény minden termékre -

31.05.2021 - A 10% kedvezmény a vásárlás végösszegéből számítódik le a Masticha.hu webáruházban. A kuponkódot a…

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Masticha webáruházról

A masticha.hu a hioszi masticha értékesítésére szakosodott webáruház. A hioszi masticha a Hiosz szigetén termő Pistacia Lentiscus fa gyantája. Már az ókortól ismert a gyomorra és emésztésre gyakorolt jótékony hatása. A webáruházban többféle kapszulát, kristályt és rágógumit, illetve alap vagy teljes körű kúrát vásárolhat. 

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  6 %  összeget a vásárlásból a  a Masticha webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.